• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sessizlik!!

Neyse siz polemik yaratmaya gelmişsiniz belli. En iyisi kibleyip geçmek.
Bana küfür edene bile kib yapmadım,
Sen yap.
Okuyup, kenarda şöyle bir yorum kalsın demek YÖK tabi.
Hep yasak, paso yasak.
Etme tahammül 2 satirlik yorumuma.
Hata bende asıl,

Orjinal misin sen?
Konu senin avatarken
Sat bana benim yorumumu
Harika bu :)
Hey gidi Kk
Kimlerin parmakları altında itibarın sarsıldı

Sormasi ayip esin ne is yapiyo yuksek bi mevkidemi ne kadar gerilmisler evde oturmana en kesin cozum kaynanani araman aslinda
Eşim kamuda calisiyor maasi cok iyi. Esimin ailesi komple devletten emekli herkes calismis onlarda biraz farkli geliyorum sanirim calismadigim icin

Sitenin ceza alma yönünde bir ödülü olsa kesin ben almıştım:)))
Bugün hiç banlanasım yok canım
Formda şekilcilik olmamalı diye düşünüyorum deyip köşeme çekileyim
Yol canım :)
Sahalarda görelim sizi bir de

Bu da yeni moda heralde. Geçen de bir üye alakasız bir yerde başkasının konusunda bana "sen nasıl Türkçe seviyorsun nickin İngilizce" demişti. Karışılmadık bir burası kalmıştı. İnsanların avatarı, nicki kimi ne ilgilendiriyor? Kibledim.
Affedersin de,
Alık mısın? Durduk yere ne oldu sana?
Yeni üye gelmiş bana yeni moda mı diye soruyor :)))
Lütfen beni son nefesini verene dek kib le olmaz mı?

Affedersin de,
Hayirdir eski uyesin diye herseye senmi karar veriyosun

Eşim kamuda calisiyor maasi cok iyi. Esimin ailesi komple devletten emekli herkes calismis onlarda biraz farkli geliyorum sanirim calismadigim icin
Iyiki okumayan gelin falan almamışlar canim mazallah kanser olurlardi bu kafayla

Affedersin de,
Yıllardır burayı takip ediyorum:) Alık falan size bunları deme hakkını kim veriyor? Türban avatar ne alaka, derdini paylaşan üyeye saçma sapan soru sorup konusunu sobote edip diğer üyelerin tepkisini toplamaya çalışmak büyük can sıkıntısı olmalı:)) Sana bir kere dobra dediler diye haddin olan olmayan her şeye burnunu sokar oldun. Seninle çok muhatap olmaya değmez:))

Yıllardır burayı takip ediyorum:) Alık falan size bunları deme hakkını kim veriyor? Türban avatar ne alaka, derdini paylaşan üyeye saçma sapan soru sorup konusunu sobote edip diğer üyelerin tepkisini toplamaya çalışmak büyük can sıkıntısı olmalı:)) Sana bir kere dobra dediler diye haddin olan olmayan her şeye burnunu sokar oldun. Seninle çok muhatap olmaya değmez:))
Kim bana dobra demiş? Ben kaçırmışım onu
Sen iyi takip etmişsin anlaşılan.

Bana küfür edene bile kib yapmadım,
Sen yap.
Okuyup, kenarda şöyle bir yorum kalsın demek YÖK tabi.
Hep yasak, paso yasak.
Etme tahammül 2 satirlik yorumuma.
Hata bende asıl,
Lütfen üslubunuzu bilin.
Gerçekten çok laubali konuşuyorsunuz.
Rahatsız edici, polemik yaratıcı şekilde sorular sorup yorumlar atarsanız tabii ki şikayet ederim.
Küfür edenleri kiblememek sizin hatanız bu bir marifet değil.
Ayrıca evet hata sizde.
Sağlıkcakla kalın.

Back
X