- 21 Temmuz 2015
- 19
- 1
- 29
- Konu Sahibi Birazhuzur
Merhaba arkadaşlar aranizda yeniyim. Sizden bisey icin akil almak istiyorum. Lutfen yardimci olun. Ben size iliskimi basindan beri anlatiyim sizde bana bi yorum yapin. Erkek arkadasmla iliskinin basinda hersey cok guzeldi (her iliskide oldugu gbi cicim aylari ) beni sevdgine o kadar cok inandirdiki hersyiyle hareketyle sozuyle davranisiyla. Bana oyle saf bi sevgiyle geldiki elimin tersiyle itemedim onu. Bende cok sevdim cok asik oldum oda oyle. Sevgisinden suphem yok zaten. Bana en basinda dediki bak ben sana soyluyorum ben iliskinin basinda sana cok ilgi gosteririm hatta ilgimle seni bogabilirim bile ama sen benden vazgecme benim seni sevdgmden cok sev kendini dahada cok sevdir beni benden vazgecme dedi. O kadar gozum kapali inandimki ona adeta ne dese yaptim hicbiseyine hayir demedim kavga hic etmedim trip atmadm nazimi gecirtmedim salak gbi basima gelcekleri uzulegm gunleri hic dusunmeden. Halbuki bastan ipleri ne olursa olsun ski tutmak lazimmis her dedgne evet dememek lazimmis. Hayir ne demekmis ogretmek lazimmis ben bunlari cok gec farkettim. Aradan o kadarda zaman gecti daha yeni anladim yani. Neyse iliskinin 6.ayi felan bizimki eskisi gbi ilgili degil eskisi gbi sk sk mesj atip aramiyo. Noldu niye boyle yapiyosun diyince ben basta demistm bnm kisiligm bu sende kabul ettin beni. Ama benim sana ilgisiz olmam demek seni sevmiyorum anlamina gelmez zaten zaman gectkce sana olan sevgm azalsa yada seni kullanmak istesem isteseydim bi dakka bile durmazdim senle ayrilir baska kizlarla takilirdim ama ben boyleyim seni gerckten seviyorum evlenmek yuva kurmak istedgm kadinsin sende asla vazgecmem dedi. Neyse aylar aylar gecti biz boyle idare ediyoruz iste. Ben buna deger verdikce bu havalandi ben buna svgmi iyce belli ettkce daha da bi havalandi megerse erkek milleti boyleymis gec anladim. Simdide aradan iki gun geçiyo bende bilerek ne msj atiyorum ne ariyorum bakalim diyorum ne yapicak ne diycek iki gun geçiyo sanki o iki gun hep konusmusuz hep birlkteymisiz gbi ayni devam ediyo. Benim bu huyuna gicik oldgmu da biliyo istese arar sorar mesaj atar ama isine gelmiyo. Basta ben oyle davranark hata yaptim adam beni elinde biliyo ben aramasamda o zaten beni bekliyo o zaten benm sevdgm baskasinin degil ne yapsam kizmaz mantiginda beyimiz. Ailelerde biliyo iliskimizi bi adi olsun diye yuzuk taktik aramizda hatta yuzuk fikri bile ona ait.Smdi izine gitti 10 gun sonra gelicek iki gun aramiyo bigun ariyo kafasina nasil eserse yani benim duygularim umrunda degil. Eskisi gbi deger vermiyo yafa deger veriyo belli etmiyk ben anlayamiyorum. Demem o ki kizlar bana yardim edin. Anlasin degerimi. Bilsin elimden kacirabikirim kiymetini biliyim heran onu kaybedebilirm. Kaybetme korkusunu yasasin. Benm onu kaybetmek istemedgmide biliyo onca zaman gecti. Ama beyimiz belli etmiyo iste hicbiseyini. Dedigm gbi degerimi anlasin azcik kaybetme korkusu neymis anlasin istiyorum. Bana akil verin napiym nasil davraniyim ?