Seval Pata isimli doktoru tanyannz var m?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU1

Ziyaretçi
arkadaslar ben 1 yıldan fazla bu doktora gidiyorum delta hastanesindeydi sonra medipole geçti hamile kalamıyordum tedavi oldum allha şükür kaldım ama doktor hakkında detaylı bilgi istiyorum ona göre değiştircem sizler azda olsa tanıyorsanız bilginiz yada anınınz varsa yazarmısınız?:CüvCüv:

merhaba;ben 6 aylık hamileyim bu aya kadar seval pata ya gidiyordum ama artık değiştirmeye karar verdim bende tavsiye üzerine çengelköy ülkü hastanesindeki sultan hanıma başladım neden dersen ben de senin gibi seval hanıma denemek için başlamıştım ama medipolden memnun kalan pek kişi görmedim bu hastaneden menun kalanlar var o nendenle burayı tercih ettim yardımcı olmak için yazmak istedim iyi günler..

sağol cnm bende bu doktora bayadır devam etmekdeyim fakat son zamanlarda sözlerinde tutarsızlık seziyorum ve ilgisi azaldı önceden yani hamileliğe ugraşırken beni odasında en az 20 dakka tutar konuşur anlatır samimi davranırdı şimdi çok başdan savma davranıyor sanki artık 5 dakka bile bakmıyo ki ben riskli bi gebeyim:(ne yapsam şaşırdım

merhaba bende 1.5 aylık hamileyim henüz hiçbir doktora başlamadım seval patayı düşünüyorum nasıl bi doktor olduğu hakkında arştırma yaptınmı yada seval pataya gidiyomusun? nasıl bi kadın doğum uzmanı olduğu hakkında bilgin varsa banada bilgi verirsen çok sevinirim. kafam çok karışık...

bende şimdi seval patadan randevu aldım canlarım cumartesi gününe.şifaya gidiodum bende önceden ama çok para tuzağı olduğu için değiştrdm.bi gidim bu cumartesi ben size yazıcam nolucak die kaydirigubbakcemile5

merhaba bende 1.5 aylık hamileyim bende medıpol hastanesi seval patayı düşünüyorum siz seval pataya başladınızmı yada hakkında bilgi edindinizmi? eğer hakkında bildiğiniz bişey varsa lütfen benide bilgilendirin. teşekkür ederim...

ben gidiyorum ama değiştirmek istiyorum ama sanırım tanıyan pek kimse yok

Merhaba;

Ben de yeni başladım sayılır Seval hna 2 ay gibi oldu. pko hastasıyım yumurta takibine başladık klomene başlayacağım bu ay hamileleik için olumsuz bir tarafını görmedim iyi gibi görünüyor zamanla daha iyi yorumlar yapabilirim.

Bilginize.

işinde nasıl ama tecrübelimi merak ediyorum ama sanırım genede pek duyulmuş biri değil çok az kişi yazmış:)

merhaba arkadaşlar seval pata üç arkadaşıma normal doğum yaptırdı. Çok iyi bir doktor şu anda kız kardeşimin doktoru ve çok memnun. Nisanda doğumunu yapacak. Kesinlikle seval hanımı bırakmayın.Ben uzak olduğum için gidemiyorum. Devam etmenizi tavsiye ederim

Bence medipolde Leyla hanım derim ben çok memnunum çok ilgili ve güleryüzlü bir doktor.Birde ona randevu alın derim pişman olmazsınız.Ben 5. aydan beridir gidiyorum

evet medipolde çalışıyo ama ayrıca muayanesi varmıdır bilemem ya ben pek memnun değilim içime sinmiyo ama iş ini iyi yapıyo gerçekden yani ne yapılası lazımsa yaptıgını düşünüyorum ama içimde hep bişey var bilemiyorum ben sezeryan olcam ona

slm kızlar ben 2tane düşük yaptım ve şimdi seval hanımın hastasıyım 3 aydır tanıyorum bana 3ay sonra hamile kalmazsan gel demişti yumurta takibine başlıycaktık ama mart ayında hamile oldugumu ögrendim ben çok memnunum çok ilgilenen ve güler yüzlü bi bayan o kadar ayrıntılı anlatıyoki şimdi 7 haftalık hamileyim salı günü inş kontrole gidicem bebişimin kalp atışlarına bakıcaz kimsenin aklında şüpesi kalmasın banada yengem tavsiye etmişti çokta memnunum açıkçası

merhaba arkadaşlar,benim seval pata ve medipol hakkında yaşadıklarımı size yazayım artık siz karar verin iyimi kötümü.38 yasında ve daha ilk bebek heyecanı yaşamak isteyen biri olarak internetten baktım ve bayanın biri seval pata üzerine doktor tanımam çok iyi v.s diye yazmıstı,bende gideyim dedim.Başladım görüşmeye ve 2 ay sonra hamile kaldım fakat kendiside şaşırdı erken gebelik diye.Sonrasında 2 ay 1 haftalıkken bebeğimin ilk hareketlerini görmek için gittiğimde bana bişe yok dendi yani bebek görünmüyormuş,bende ve eşimde moraller sıfır 3 kez ultrasona girdiğim halde yaşamadığı belliyken bana dobbler test v.s bisürü şey yaptırıldı bakiye 250tl bagkurluyum bu arada.Kürtaj oldum oda 780 TL :( ona gidişim toplamda bana 1500Tl yi geçti elde bişey yok.Daha bitmedi bebek patalojiye yollandı ve bana parsiyel mol gebelik teşhisi kondu,yani korunmam 1 yıl gebe kalmamam söylendi beyinde tümör ve kanser hücreleri sarar gibi şeyler dendi.Ben oraya sor buraya sor kafayı yiyecek duruma geldim,sonunda eşim prof.Yusuf Ziya Yergök'e götürdü beni ve rapora baktı sağolsun asla öyle bişey yok sen normal düşük yapmışsın kızım dedi.Kısacası Medipol laboratuvarı bir hata yapmış fakat değerlerime bakmaya tenezzül etse Seval hanım mol gebe olmadığımı görecekmiş.Okadar çok gözyaşı döktüm okadar çok uykusuz gece yaşadımki,çok şükür kürtajdan 3.5 ay sonra şimdi 2.5 aylıkhamileyim ve asla ve asla önermiyorum.Ticaret yapıyolar sigortalıya testler özel laboratuvarlardan bile yüksek ücrette.Siz siz olun güzel konuşuyor diye ağzı laf yapıyor diye bakmayın işini araştırın sorun,bana sonradan herkes başka hastanemi bulamadın dedi ama işişten geçmişti.:oklava:

ben şu an 34 haftalık hamileyim.doğumuma az kaldı.bundan önceki gebeliğimde medipol seval hanıma gittim.ikiz gebelikti.ilk gittiğimde çok beğendim çok ilgili detaylı anlatan bir bayandı.diğer kontrollerde bebeklerin iyi olmadığını anladı fakat birşey demedi.zaten 8 haftalıkken bebekler öldü ve temmuzda kürtaj oldum.ben hamile olduğumu öğrendikten 1 ay sonra kardeşiminde hamile olduğunu öğrendik kanaması vardı ben memnundum o arada seval hanımdan.kardeşimde benim tavsiyem üzerine seval hanıma gitti.onun da bebekler ikizdi ve kardeşiminde bebekleri 8 haftalıkken öldü.kardeşim arada başka bir doktora daha gitti.doktor bey kardeşimde myom gördü 5,5 cm büyüklüğünde.seval hanım bu mymu görmedi ama.doktor bey rahimin <zaten 9 cm olduğunu myom yüzünden bebeklerin yaşamayacağının söyledi.sonuçtada yaşamadı zaten bebekler.ilginç olanda kürtajdan sonra kardeşime hastalanması için ve mantar için ilaç verdi.bana bunları vermedi.ve ben 2 ay boyunca hastalanmadım.ve mantarda oldum üstelik.telefon ile arayıp sorduğumda mantar olur dedi.uyarması gerekiyordu.herneyse sonra bu hamileliğimde doktorlar amniyotik bant gördü.çok üzüldüm korktum.ve bendede myom göründü.seval hanım bendeki myomuda görmedi.amniyotik bant da kürtajda olan yapışıklıktan kaynaklanabilir dedi doktorlar.kısacası ben seval hanımdan memnun kalmadım

ben kesinlikle önermiyorum beden sonraki arkadaşta yazmış okumanı tavsiye ederim,zaten randevu saati 1 de ise 2 de zor girersiniz belkide göremezsiniz ya olmaz yada ameliyattadır.Sistemleride hasta kontrolleride çok kötü.Çevremdepek iyi konuşmuyo çok bebek ölümleride yani düşükler oluyor diyorlar.

arkadaşlar öncelikle geçmiş olsun ama size katılmıyorum
ben ne zaman gitsem en çok seval hanımın hastası olur kapıda ve hala kontrollere gelen bile var dogumdan sonra bebeklerini getiriyolar
onlara dahi sordum çok memnunlar banada yengem tavsiye etti senin bebegin olmaz diyen akrabamın bile çocugu oldu önce yaradan sonra seval hanımın sayesinde ben şuan 3.5 aylık hamileyim halada devam ediyorum soran olursa seval hanımı tavsiye ediyorum kontrollerde ücret ödemiyorum aylık muayenede 27 tl ödüyorum onun cebine girecek bi karı yokki devletimiz bizi soyuyo yorum yazarken lütfen insanları dogru yönlendirelim belki bazıları için umut ışıgı ola biliriz sevgilerle kalın ALLAHA emanet olun rabbim zamanı geldiginde yavrularımızı kucagımıza almak nasip etsin inş

Back
X