ben şu an 34 haftalık hamileyim.doğumuma az kaldı.bundan önceki gebeliğimde medipol seval hanıma gittim.ikiz gebelikti.ilk gittiğimde çok beğendim çok ilgili detaylı anlatan bir bayandı.diğer kontrollerde bebeklerin iyi olmadığını anladı fakat birşey demedi.zaten 8 haftalıkken bebekler öldü ve temmuzda kürtaj oldum.ben hamile olduğumu öğrendikten 1 ay sonra kardeşiminde hamile olduğunu öğrendik kanaması vardı ben memnundum o arada seval hanımdan.kardeşimde benim tavsiyem üzerine seval hanıma gitti.onun da bebekler ikizdi ve kardeşiminde bebekleri 8 haftalıkken öldü.kardeşim arada başka bir doktora daha gitti.doktor bey kardeşimde myom gördü 5,5 cm büyüklüğünde.seval hanım bu mymu görmedi ama.doktor bey rahimin <zaten 9 cm olduğunu myom yüzünden bebeklerin yaşamayacağının söyledi.sonuçtada yaşamadı zaten bebekler.ilginç olanda kürtajdan sonra kardeşime hastalanması için ve mantar için ilaç verdi.bana bunları vermedi.ve ben 2 ay boyunca hastalanmadım.ve mantarda oldum üstelik.telefon ile arayıp sorduğumda mantar olur dedi.uyarması gerekiyordu.herneyse sonra bu hamileliğimde doktorlar amniyotik bant gördü.çok üzüldüm korktum.ve bendede myom göründü.seval hanım bendeki myomuda görmedi.amniyotik bant da kürtajda olan yapışıklıktan kaynaklanabilir dedi doktorlar.kısacası ben seval hanımdan memnun kalmadım