- Konu Sahibi EU1
merhaba arkadaşlar,benim seval pata ve medipol hakkında yaşadıklarımı size yazayım artık siz karar verin iyimi kötümü.38 yasında ve daha ilk bebek heyecanı yaşamak isteyen biri olarak internetten baktım ve bayanın biri seval pata üzerine doktor tanımam çok iyi v.s diye yazmıstı,bende gideyim dedim.Başladım görüşmeye ve 2 ay sonra hamile kaldım fakat kendiside şaşırdı erken gebelik diye.Sonrasında 2 ay 1 haftalıkken bebeğimin ilk hareketlerini görmek için gittiğimde bana bişe yok dendi yani bebek görünmüyormuş,bende ve eşimde moraller sıfır 3 kez ultrasona girdiğim halde yaşamadığı belliyken bana dobbler test v.s bisürü şey yaptırıldı bakiye 250tl bagkurluyum bu arada.Kürtaj oldum oda 780 TLona gidişim toplamda bana 1500Tl yi geçti elde bişey yok.Daha bitmedi bebek patalojiye yollandı ve bana parsiyel mol gebelik teşhisi kondu,yani korunmam 1 yıl gebe kalmamam söylendi beyinde tümör ve kanser hücreleri sarar gibi şeyler dendi.Ben oraya sor buraya sor kafayı yiyecek duruma geldim,sonunda eşim prof.Yusuf Ziya Yergök'e götürdü beni ve rapora baktı sağolsun asla öyle bişey yok sen normal düşük yapmışsın kızım dedi.Kısacası Medipol laboratuvarı bir hata yapmış fakat değerlerime bakmaya tenezzül etse Seval hanım mol gebe olmadığımı görecekmiş.Okadar çok gözyaşı döktüm okadar çok uykusuz gece yaşadımki,çok şükür kürtajdan 3.5 ay sonra şimdi 2.5 aylıkhamileyim ve asla ve asla önermiyorum.Ticaret yapıyolar sigortalıya testler özel laboratuvarlardan bile yüksek ücrette.Siz siz olun güzel konuşuyor diye ağzı laf yapıyor diye bakmayın işini araştırın sorun,bana sonradan herkes başka hastanemi bulamadın dedi ama işişten geçmişti.
klava:
merhaba bemes.bende seninle aynı hikayeyi aynı doktorla yaşadım.bu bana çok ilginç geldi ve okurken acayip telaşlandım.çünkü senin mesajını okuyana kadar aklıma hiç böyle şeyler gelmemişti.
isterseniz benim hikayemi de kısaca anlatiym:
gebeliğe hazırlık aşamasında medical park mehtap hanıma gittim ve bir ay sonra hamile kaldım.4+5 iken ilk muayenemi mehtap hanıma oldum ve herşey normal kalp atışı için gel dedi.o arada onun hastaneden ayrılma durumları oldu ve gitmeden bana son kez 5+5 iken muayene etti.kalp atışı yoktu.2 hafta sonra tekrar bakılsın dedi,ama böyle bi garip bişeyler konuştu o anda heyecandan pek aklımda kalmadı.tabi bana göre herşey lay lay lom sevinçliyim.eve gittim aklıma takıldı bu kadın niye böyle şeyler anlattı diye.aradım bişey yok normal genel şeyleri anlattım dedi.neyse o ayrıldığı için ben başka bir doktor aradım.arkadaşıma doğum yaptıran seval hanıma gidiym dedim ve randevu aldım.
ultrasyonda baktı bebek 7+5 hatta 8 haftalık olması lazım cihazda 5+5 gösteriyo hala.şaşırdım hemde nasıl elim ayağıma dolandı.beni hemen renkli dopplere gönderdi ve sonucu getirdiğimde gelişmeyen gebelik ve hemen sonlandırılması lazım dedi.neyse tahliller felan 1 gün sonra beni kürtaja aldı.ama o kadar iyi ki anlatamam tavırlarını.tam bir anne gibi geldi şefkati bana.sonra patoloji sonucu geldi ve PARSİYEL MOLKürtaj sonrası bana mantar vs.için antibiyotik felan verdi.kontrolümü yaptı rahim temiz dedi.tabi sonrası bitmeyen bhcg ler başladı benim için.şu an 7 ay oldu ve ben artık korunmayı bıraktım bakalım neler olucak.
senin mesajını okuyana kadar hala ondan randevu almayı düşünüyodum ama şu an tereddüt ettim açıkcası?
sizde tesadüf olabilir mi?????