B bkahoz Aktif Üye Kayıtlı Üye 20 Kasım 2012 21 8 38 İstanbul 3 Aralık 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi bkahoz #1 arkadaşlar kararsızım bu dr gidenler yardımcı olurlarsa sevinirim
moonsherose84 Popüler Üye Kayıtlı Üye 25 Eylül 2012 3.532 4 156 İstanbul 4 Aralık 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi bkahoz #2 bkahoz .!.: arkadaşlar kararsızım bu dr gidenler yardımcı olurlarsa sevinirim Genişletmek için tıkla... canım bülent traş yorum yapamam ben seval hanıma gidiyorum memnunum....
bkahoz .!.: arkadaşlar kararsızım bu dr gidenler yardımcı olurlarsa sevinirim Genişletmek için tıkla... canım bülent traş yorum yapamam ben seval hanıma gidiyorum memnunum....
witch26 Guru Kayıtlı Üye 11 Mayıs 2009 525 8 316 Samsun 12 Ocak 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi bkahoz #3 bkahoz .!.: arkadaşlar kararsızım bu dr gidenler yardımcı olurlarsa sevinirim Genişletmek için tıkla... ben kesinlikle çok memnun kaldım seval taşdemirden 5 kez tüp bebek yaptırdım başka merkezlerde hiç tutmadı 5. seval hanımdaydı kızım şimdi 2 yaşında çok şükürr...
bkahoz .!.: arkadaşlar kararsızım bu dr gidenler yardımcı olurlarsa sevinirim Genişletmek için tıkla... ben kesinlikle çok memnun kaldım seval taşdemirden 5 kez tüp bebek yaptırdım başka merkezlerde hiç tutmadı 5. seval hanımdaydı kızım şimdi 2 yaşında çok şükürr...