sevdalinka87 Burun Estetiği Ameliyatı

arkadaslar bırcok kişi bana arkadaslık davetı gondermıs resımlerı gormek için sanırım ama fotoları kaldırdıgım ıcın kabul etmedım haberınız olsun..

cok gecmıs olsun adına cok sevındım bende velı beyı dusunuyorum yakın zamanda ama şole bı sorum olucak bırıncısı amelıyat randevusunu cok erkek zamana vereblıyormu bırde amelıyettan hemen sonra cok acı cektınmı cok zorlandınmı ben cok korkuyorumda cnm

geçmiş olsun umarım isteediğin görüntü ortaya çıkar. benim 7.günüm benim de bgn alçılarım alındı ve hakikatne çok acı verici ben 1 2 dk yapıp bıraktım :s ben resim koymuyorum, belki bencilce ama ben de kimsenin fotoğraflarını göremiyorum ..

bugün ilk kez görüşmeye gelen bi arkadaşa 8 ya da 9 marta vermişler ameliyat randevusunu tam hatırlamıyorum.

Son düzenleme:
ben de bugun gttım 5 marta randevu aldım ama tedırgın oldum bı an cunku velı beyle tam olarak konusamadım daha dorusu sormak ıstedıklerımı soramadım tam kendısıde amelıyattan cıkmıstı zaten korkum su kı kısıye ozel burun yapablıyomu ben sıvrı ıncecık bır burun ıstemıyorum ozgu namalınkı gıbı bse dsunuyorumda

mutlu olmana çok sevindim.bende olucam ama karar veremiyorum doktorlar arasında kaldım en zor yerindeyim karar aşaması.

erkek ark demıssn gulsum yorumuna ayrıc a fotonda yk gzunu sansurlese senı kımse tanımaz aaaaaaaaa bu okız demez merak etme dna ayarı yk nette bu kadar ovdugun burnunun fotosu yk cnm

geçmiş olsun canım ben de ameliyat olmayı düşünüyorum veli beye. fotoğraflarını nasıl görebilirim

slm resimlerinizi görmek istiyorum aceba arkadaşlık göndersem kabul edermisiniz çünkü bende burun estetiği yaptırmak istiyorum bıraz araştırma yapıyorum yardımlarınız için teşekkürler.

gecmiş olsun sevdalinka87.resimlerini kaldırmışsın sanırım bende göremiyorum ama görmek isterdim..

slm bende burun ameliyatı geçirdim merak ettim burnunuzu ancak resimlerinizi göremedim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…