- 17 Aralık 2010
- 861
- 59
- 323
- Konu Sahibi sibersevda
-
Şimdi sevdanın topiğinde muhabbet etmek istemem ama bu işler biraz zevk meselesi, herkes istediğini tercih edebilir.
Dekoratif açıdan bu renkler süper ama iş yemek yemeye geldimi siyah bi tabakta yemek yemek hoş olmayabilir.
Canım böyle toplu halde takım satılmadığından fiyat olmayabilir. Güralda da var aynıları tek parça halinde satıyolar takım yapabiliyosun. Bu da öyle satılıyo olabilir.
[sıze="3"]acele diyince ben cvp veriym dedimmKütahya porselen cnm linkinide veriym hatta
Kütahya Porselen[/sıze]
kızlar hepinize teşekkürler...bEN DE aldım o çay bardak setinden Esse'de satılıyor serinin ismi de İstanbul serisi...
canımm ben de sana beyaz porselen tepsini nerden aldıgını soracagım ii günlerde kullan
çok hoş aldıkların, keyifle kullanırsın inşallah. yalnız açıklamalarıyla yazsaydın keşke, daha güzel fikir olurdu bizlere..
Yemek Takımını Çok Beğendim nerden aldın markası ne öğrenebilir miyim? Kırmızı siyahlı olan değil diğer yemek takımın:)
yemek takımımı hisardan aldım ama markası hisar değil. hisar almanyadan ithal ediyor winterbach bone china diye geçiyor.
çok teşekkür ederim :) çok beğendim sanırım benimde yemek takımım o olucak :)
çok teşekkürlersunny66
çeyizin çok ince bir zevkle hazırlanmış mutlulukla kullan inşallah:)
çoookk teşekkürler:)Güzel günlerde kullanın gerçekten çok güzel şeyler seçmişsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?