- 20 Kasım 2013
- 568
- 391
- 103
- 35
- Konu Sahibi Bademfindik
-
Sagol canim amin.Sarımsaklı şampuanlar falan işe yarıyormuş sanırım.
Allah başka sağlık sorunu vermesin.
yapacak birşey yok..ya saç ektircek yada bu şekilde kabullencek...
Kızlar sevgilimin saclari yanlarindan bayagi acildi henüz 26 yasinda. Bunu kafasına cok takiyo ben diyorum benim icin sorun degil ama sen begenmezsin cirkin olurum vs onun icinin rahatlamasi icin ilerde daha fazla dokulmemesi için ne yapabiliriz. Biraz zor bi hayati olmus cok zor zamanlar yasams o yuzden dökülmüş. Bu aşı falan varmis pek bilgim yok bileniniz var mi bu sac asilari bi işe yariyo mu :)
Kızlar sevgilimin saclari yanlarindan bayagi acildi henüz 26 yasinda. Bunu kafasına cok takiyo ben diyorum benim icin sorun degil ama sen begenmezsin cirkin olurum vs onun icinin rahatlamasi icin ilerde daha fazla dokulmemesi için ne yapabiliriz. Biraz zor bi hayati olmus cok zor zamanlar yasams o yuzden dökülmüş. Bu aşı falan varmis pek bilgim yok bileniniz var mi bu sac asilari bi işe yariyo mu :)
Inşallah işe yarar esinin ki:) prp yi bi arastiralim tsk ederim :)prp o dediğin sanırım. eşimde yaptırmayı dusundu ama :) Sımdılık ıdare ediyor. yanlardan acılıyo onunda.
bır takım karısımlar suruyor ama etkı ettıgını sanmıyorum.
Aynen valla cecelinin ki super oldu iyiki yaptirmis :) boyle surekli acilmaya devam ederse o da ektirir heralde ne yapsin :)Bence en etkilisi saç ekimi. Mustafa ceceli'nin o ahenkle dans eden saçları hep ekimdenBence gayet güzel olmuş. Takıyorsa ektirsin çokta zor değildi. Kafayı kazıtıyolar dört beş saatlik bir işlem yapıyolar diye biliyorum.
ay ınsallah yarar valla. kendı sacımdan peruk yapcam olmadıInşallah işe yarar esinin ki:) prp yi bi arastiralim tsk ederim :)
Tsk ederim bi arastiralim o zaman :)minokxidilmiydi neydi o sprey erkek tipi saç dökülmesine iyi geliyo
Bende hep öyle diyorum ben veririm istediğin saç olsun ama benim ki bu tarz konularda aliniyo uzuluyo :) birazda cok taktigi icin dökülüyorheralde :)ay ınsallah yarar valla. kendı sacımdan peruk yapcam olmadı
Tavsiyene uyacagim ben de elimden geldiğince az dirdir yapmaya calisiyorumEsım benle tanıstıgında daha fazla sacı vardı; Benden sonra dokulmesı daha fazlalastı.Dırdır yapıyorsanız dırdırı kesın sizde
Saka bır yana ; Cildiye doktoruna basvurun.Yanlıs bırsey yaparsanız daha cok dokulebilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?