Sevdiği halde ayrılan var mı?

Ah be güzelim, sevdiğin halde niye bu kadar ağır ve net ayrılık sözleri kullanıyorsun,kaptırıyorsun kendini anlık sinirine? Bence de bekle biraz, hareketler tripler yapma, mesaj da yazma. Allaha emanet ol, ben inaniyorum ki, o sana en iyisini vericektir. En iyisi o ise, seni arayıp ,aranızı düzeltmeye, yenıden eskisi gibi olmanız için savaşıcaktır. Ben inanıyorum, sende inan.

onun aramasını beklemelisin.. taa ki, ben seni çok özledim sensiz yapamıorum diyene kadar... 1 hafta mı olur 1 ay mı 1 sene mi bilmiorum ama sabırla beklemelisinn... :31:

canım yasanılan sey gercek ıse bıtırmek ıstesen de bıtmıyor .
ben de aynı seylerı yaptım ama ,benım yaptıklarım blof degıldı .
ondan kacmak ıcın o kadar cok yol aradım kı ,kactım da sonuna kadar
kapılarımı kapattım da .hıc bır zaman tavız vermedım .hıc bır zaman umutlandırmadım.
hıc bır zaman affedecegımı asla ama asla sanmıyordum .
cok emındım cok kararlıydım cok nettım .
yapım da zaten ınatlık da vardır .ben bıttı dedıysem bıtmısdır .
gururumu cok dusunurum .ben de severek ayrılmıstım ama ,nefretım oldukca agırdı .
o yuzden vazgecmek de zorlanmadım .nıtekım vazgectım de bıtırdım de .
ama o hıc pes etmedı ,3 ay boyunca ne kadar red cevabı alsa da hıc pes etmedı .
kapıdan kovulsa pıskınce bacadan gırdı .
sonuc bız ayrılamadık .3 ay sonra kerata benı yıne asık etmeyı basardı kendıne :1:
sımdı gul gıbı gecınıp gıdıyoruz .

masllah canım yaa insallah benimkide ole ole olur.. bizde ayrıldık ama ben senin kadar kararlı olamıorum maleseff.. bugun 3üncü gun daha hersey cok taze benim uzuntumde ole..:( dayanmaya calısıorum ama.. sizlerin tavsiyenize uymak için elimden geleni yapmaya calısıorum.. kac defa gitti elim telefona ama hep dur dedi içimdeki ses.. o kadar insan bekle diosa vardır bi bildigi.. ben mantıgımla hareket edemiorum suanda farkındaım.. o yuzden yardımlarınız için ck tesekkur ederm..

sevgi bitmemisse umut vardir. daha cok yeni, sen arama onu bekle, yoksa bu kadar laftan sonra sen ararsan cok simaracaktir

bu kadar cabuk bitcek bi sevgi yasadıgımıza inanmıyorum.. bircok ilki birlikte yasadık.. o kadar cok eglendigimiz sey varki.. o evin o dehrin her bir kosesinde bi hatıramız var.. kendisi unutmak istesede o sehrin beni unutturcaını pek sanmıyorum.. biizim sehrimizdi orası.. benim ask sehrim derdi hep.. umarım bizim sehrimiz bizi unutturmaz..

Ah be güzelim, sevdiğin halde niye bu kadar ağır ve net ayrılık sözleri kullanıyorsun,kaptırıyorsun kendini anlık sinirine? Bence de bekle biraz, hareketler tripler yapma, mesaj da yazma. Allaha emanet ol, ben inaniyorum ki, o sana en iyisini vericektir. En iyisi o ise, seni arayıp ,aranızı düzeltmeye, yenıden eskisi gibi olmanız için savaşıcaktır. Ben inanıyorum, sende inan.

birazcık inancım olmasa bu kadar ayakta duramazdım herhalde.. hala sanki onunlaymısım gbi dısarı cıkarken onun istediği gibi giyiniyorum.. onun istediği gibi davranıorum.. bende hc bişe değişmedi.. sadece cok kırgınım..:(

onun aramasını beklemelisin.. taa ki, ben seni çok özledim sensiz yapamıorum diyene kadar... 1 hafta mı olur 1 ay mı 1 sene mi bilmiorum ama sabırla beklemelisinn... :31:

benim o sabra o kadar cok ihtiyacım var kii... neden bu kadar karamsarım bilmiorum ama yinede sabretmeye calısıyorum.. umarım dediğiniz gibi arar..:(

nedenini sorabilir miyim? neden ayrılma kararı aldınız merak ettim.
benm sevglm de senn dediklerini dedi çok defa ama kendi ayrılmasına ragmen ertesi gün arardı hemen.
ben ayrılınca da o arar. tavsiyem sen hiç arama feysini bi süre kapat ama numranı falan değiştrme.
ayrılma nedenini yazarsAn daha sağlklı cvplar vereblrz

nedenini sorabilir miyim? neden ayrılma kararı aldınız merak ettim.
benm sevglm de senn dediklerini dedi çok defa ama kendi ayrılmasına ragmen ertesi gün arardı hemen.
ben ayrılınca da o arar. tavsiyem sen hiç arama feysini bi süre kapat ama numranı falan değiştrme.
ayrılma nedenini yazarsAn daha sağlklı cvplar vereblrz

face yuzunden surekli tartısıyoruz.. ortada hc bişe yokken işkillencek bişeler buluo.. benm en yakın arkadasımla kavgalılar oda sevgilimi engelledi.. haliyle arkadasımın msjlarını goremio.. gecen benm proflimi gezerken gormus yorumları acmıs arkadasımınkileri goremeince o yorumları erkeklern yaptıgını zannetmiş.. bana hc bişe sormadan direk yargılamaya basladı sen erkeklerle yorumlasıosun bide onların yorumlarını ben gormeim die ayarlıosun falan die.. ben ole bi ayar oldugunu bile bilmiorum.. ustune ustluk ben ole erkeklerle konusan bi insanda deilim.. cou zaman benm face imin sifresi erkek arkadasımdada oluo.. butun bunlara ragmen hala bana guvenmio.. bu bahsettiğim ilişki 2 buck yıllık bi ilişki.. guvenmemesi cok zoruma gitti.. konusmadım bi sure.. sonundada baktm ki beni face den slmiş zaten konusmyodum bide ayrılık mesajıyla iyice noktalandırdı.. bole yani canımm

face yuzunden surekli tartısıyoruz.. ortada hc bişe yokken işkillencek bişeler buluo.. benm en yakın arkadasımla kavgalılar oda sevgilimi engelledi.. haliyle arkadasımın msjlarını goremio.. gecen benm proflimi gezerken gormus yorumları acmıs arkadasımınkileri goremeince o yorumları erkeklern yaptıgını zannetmiş.. bana hc bişe sormadan direk yargılamaya basladı sen erkeklerle yorumlasıosun bide onların yorumlarını ben gormeim die ayarlıosun falan die.. ben ole bi ayar oldugunu bile bilmiorum.. ustune ustluk ben ole erkeklerle konusan bi insanda deilim.. cou zaman benm face imin sifresi erkek arkadasımdada oluo.. butun bunlara ragmen hala bana guvenmio.. bu bahsettiğim ilişki 2 buck yıllık bi ilişki.. guvenmemesi cok zoruma gitti.. konusmadım bi sure.. sonundada baktm ki beni face den slmiş zaten konusmyodum bide ayrılık mesajıyla iyice noktalandırdı.. bole yani canımm

Hiç kendini üzme güzelim sen. Zor günler geçiriyorsun eminim, en kotü şeylerden biri alışkanlılık, başkasına kendimizi beyendirmek için yaptıklarımız çoğu zaman kendimizi unutturuyor bize. Sen sen ol, seni seven, birlikte olmak isteyen senin sen olduğun için istesin, yorulursun yoksa,yıpranırsın. Hep onun istediği için yapma , kendin için yap.Mutlu , öz güvenine sahip olan bir genç bayanın her kes etrafında olmak ister ama kendini başkasını mutlu etmek için adarsan şimdiden , senin mutluluğun ortada kalıp, bırakır gider bir anda, hep o erkeğin seni mutlu etmesine mühtac olursun. Etme canım, kendine sahıp çık. Sahip olduğumuz tek şey kendimiz. Sen değerli sin, özel sin, bunca zaman beraber olduğun erkek senin kıymetini şimdiye kadar anlamadıysa, bundan sonra hep anlar mı ,değer verir mi sorular bırakmiyacak peşini.

tartısmalar, kıskanclıklar, guvensizlik.. hepsini bi kenara bıraktık ve ayrıldık.. neden ayrıldıgımızı belirten konusmalarıda tamamladık.. vedalastık.. hatta blof bile yaptım.. hattımı değistrcem asla karsına cıkmycam dedim.. asla ulasamycaksın bana beni ruyanda bile goremyceksin falan.. butun asamaları tamamladık yani daha ne diyim..
ama sorun su ki.. ona solediysem ne kadar asla bidaha barısmam dediysemde ben onu cok seviyorum.. ve suan napıcaımı bilmiorum gerckten.. benim durumumda olan var mı..? sevdiği halde ayrılan, bidaha asla barısmycam diyen.. onunda hala beni sevdiğini hissediyorum.. neden bilmiorum ama belkide kendimi kandırıyorum.. bole bi deliligi uygulayıp olumlu sonuc alan varmı.. ve ya sonuc nolduu..:( sizce artık napmalıyımm..?

canım yazdıklarını okuyunca bi an eski halim gözümün önüne geldi.benimde 2 yıllık bi ilişkim var allah nasip ederse inşaallah eder ömür boyu onunla olmak istiyorum .ilk başladığımız zamanlarda bana karşı aşırı bi güvensizliği vardı en ufak bişeyden bile kıyametler kopuyodu. ben hep aylarca alttan aldım sustum. tabi bi yere kadar dayanabildim bende karşılk vermeye başladıktan sonra kavgalarmız daha da sert geçmeye başladı.ve kavgaların nerdeyse hepsi güvensizlik yüzündendi.ve ayrıca inanılmaz kıskanç bi insan onun için nelere katlanıyorum katlandımda Allah biliyo.bizde çok kavgalar ettik kaç kere ayrıldık sözde ama hepsi lafta kaldı. güvensizliği için şunu söyleyebilirim. ben bigün okan bayülgenin programını izliyodm orada bi tane psikolog vardı. güvensizlikten falan bahsedince ertesi gün sevgilimi psikiyatrise götürdüm.meğer sevgilimdde sosyal güvensizlik varmış.1 aydr ilaç kullanıyo.şimdi daha iyi tabi yine arada dengesizlikler yapıo. karşıma alıp bazen konuşuyorum yada hareketlerimle güvenilmeyecek biri olmadığımı gösteriyorum.diyeceğim o ki gerçekten seviyosan aşıksan onsuz olmuyosa aşkının peşine düş bu işler gururla olmuyo.tabi kendinide ezdirme benim sevgilim acaip gururlu biridir kavga ettimiz zamanlarda bazen öle şeyler sölüyo ki bana.bu lafını da yemez biter artık kesin diyorum ama en fazla bi kaç saat sürüyo ayrılığımız.gerçekten seven insan vazgeçemiyo.ben geçemiyorum en azından. sende ömür boyu onunla olmak istiyosan bi psikolğa gidebilirsin durumunu anlat sevgilininin güvensizliğini kıskançlığını anlat belki sana nasıl davranman gerektiğini söler. seni çok iyi gerçekten çook iyi anlıyorum.inşalllah yeniden kavuşursunuz :38::70:

bensiz olamycaından emin deilim.. cokta guzel bensiz olur.. belki acı ceker uzulur ama asla bana belli etmez.. yani ben ole tahmin ediorum.. ona msj atmamaya calısıorum ama 3 yıldır alıskanlık olmus sabah uyanır uyanmaz elim telefona gidio.. gozum surekli telefonda ya msj atarsa die.. engel olamıorumm.. ailesine cok duskun.. yarın bi kız bullup bunla evlen deseler evlenir ailesi mutlu olsun die o kadar ki cok duskun.. surekli ona mesaj atasım var.. sanki ayrılıgı kabl ettm ama her an bana yine mesaj atsın istiorum.. napıo ne edio bilmek istiorum.. hos suan nerede ne yapıo hala biliorum ama ynede onla eskisi gib mesajlasmak istiorum..
aslında bi garibim bende anlamadm.. gunduz uyandıgımda hersey cok normal ii hissediorum kendimi.. ama gece yastıga basımı koydugumda hersey ustume ustume gelio.. aglamak care deil ama aglamaktan kendimi alıkoyamıyorum.. içimi ceke ceke bogulurcasına aglıorum nerdeyse.. nerde hata yaptım nie bana bunu reva gordu.. çok mutsuzum ama sanırım alısmam gerek

İki Romantik Deli (Yusuf Güney) - YouTube canım senin için.. umarım en kısa zamanda barışırsınız sorunlarınızı aşıp ilişkinize sorunsuz bi şekilde devam edersiniz

Bırak gitsin sen hiç bir şey yapmadığın zaman o seni merak edecek gözünde değerim bu kadar miydi diyecek.Umrunda bile olmadı diyecek.Eğer gerçekten seviyorsa Seni tekrardan kazanmak için uğraşacak.Zamanla o da seni özleyecek çünkü.Hiç bir şekilde arayıp sormaman lazım.O arasada umrunda olmasın aramalarında ısrarcı olursa eğer umursamaz tavırla hayatından memnunmuşsun havası verdiğin zaman onun ilgisini daha çok çekersin.

canım bence o seni çok sevyr ve bu yüzden de kıskanıyor. otur güzelce konuş. ilk ayrılan oysaa bekle dönmesini. sakın arama. ama eger ararsa konuş madem seviysnz

canım benim yazdıklarının tıpkısının aynısını ben yaşıyorum resti çektim annemin evine geldim üstelik ben evliyim, ben de beklemedeyim, hayırlısı olsun bizler için :))

sabrın snu selametmiş:)
sabrettm bekledim.. her ne kadar her gece gozlerim aglamajtan şişsede aradı beni:) hoss yine tartısmak için aradı ama tartıstıkca sinirleri doktuk.. hee bide facebook umu patlatmış:D karıstırmıs gorms hc bişe olmadıgını.. pişman olmus tabi:)) suan hersey yolunda cok sukur.. solediine gore oda bensizlige dayanamamıs.. senden nasıl ayrılabilceimi dusunursun die kızdı bide bana:) kızlar cok tesekkur ederm.. sizler sabret dedikce guc kazandm.. hepinizi cok cok tesekkur ederim:))

Back
X