• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevdigi insan tarafindan begenilmemek

Selena0

Üye
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2013
33
0
6
35
- Yurtdışı
Merhaba kizlar,

Suanda acayip kötü hissediyorum kendimi:2::2::2::2::2:
3yildir gzl bir iliskim var. Adamin 1 dedigini iki etmiyorum. Haksiz olsa bile alltan aran taraf ben oluyorum. Sevdigi herseyi uyguluorm. Herseyimi ona göre ayarliorm. Ama ya-ra-na-mi-yo-rum!!:20:
Gayet bakimli biriyim fakat regl olmadan önce yüzümde sivilceler cikior.. Ve bu aralar cok strese girdigm icin daha fazla cikti. Acikcasi cildimin hali biraz kötü:50:
Tirnaklarimda bu aralar cok kiriliyor.. Nebilim benim arada bir kendimi biraktigim pacoz gezdigim dönemlerim oluyor.. Acikcasi ben fazla rahatsiz olmuyorum cünkü hemen toparlaniorm.

Fakat bugun erkek arkadasim ailemin yaninda güzel bir kizdan bahsetti nekdr güzel oldugunu anlatti.. Sonra bana bakio :en azindan senin gibi sivilceleri yok, boyu kisa degil, tirnaklari berbat bir halde deil dedi.. Hic aynaya bakmiyormusun sen yahu? Sna bakinca ben korkuyorum dedi.. Insanlar seni yanimda görünce nekdr cirkin dicekler dügünde dedi..

Hicbirsey demedim deseydim eger aglardim..her dedigini yapiyorum. Cildimin bu aralar berbat oldugunu bende biliyorum.. Ne bilim ben onu her halinke severken onun böle yapmasi kirdi:5:

kendine güven biraz
haksızsa haksızsın de:34: sürekli alttan alıp ona mecburmuşsun gibi hissettırme.
sen bu insanın seni sevdiğinden emın miisiin?
mantık evliliği falan düşünüyor olmasın:26:
sevdiğin insan çuval girse yakıştırılır çünkü:34:

kendine güven biraz
haksızsa haksızsın de:34: sürekli alttan alıp ona mecburmuşsun gibi hissettırme.
sen bu insanın seni sevdiğinden emın miisiin?
mantık evliliği falan düşünüyor olmasın:26:
sevdiğin insan çuval girse yakıştırılır çünkü:34:

Mantik evliligimi? Benden ne gibi bir cikari olabilirki?benim ne param var nede baska bir seyim.. Ona verebilcek tek sey sevgim okdr.. O beni deilde ona gösterdigim sevgiyi sefkati hosgoruyu seviyor olmasin?cünkü oda cok yakisikli olmamasina ragmen ben onu hep her hayliyle seviorm

bence bu kişi kesinlikle sana aşık değil.

ayrıca kusura bakma ama insan da değil bence.

nasıl bir erkek bir kıza ailesinin yanında bu lafları söyleyebilir ya aklım almıyor.

istersen dünyanın en çirkin insanı ol hiç bu laflar söylenir mi?

madem düğünde seni yanında çirkin bulacak evlenmesin o zaman ne saçmalıktır bu ya.

ben senin yerin olsam böyle biriyle evlenmeden önce 1000000000 kere düşünürdüm.

ailenin yanında sana hakaret edip başka bir kızı övecek kadar nasıl davranması gerektiğini bilmiyor.

ve açık ki seni beğenmiyor ve sevmiyor canım seni seven biri de çıkacaktır kendine yazık etme bununla evlenip derim.

tabi ben sadece bu olaya bakıp yorum yaptım. senin hayatın çok etkilemek de istemem.

valla ben olsaydım begenemedıysen kapı orda der yolu gosterırdım alla alla kendı sankı brad pıtt mıymıs acaba?

bence bu kişi kesinlikle sana aşık değil.

ayrıca kusura bakma ama insan da değil bence.

nasıl bir erkek bir kıza ailesinin yanında bu lafları söyleyebilir ya aklım almıyor.

istersen dünyanın en çirkin insanı ol hiç bu laflar söylenir mi?

madem düğünde seni yanında çirkin bulacak evlenmesin o zaman ne saçmalıktır bu ya.

ben senin yerin olsam böyle biriyle evlenmeden önce 1000000000 kere düşünürdüm.

ailenin yanında sana hakaret edip başka bir kızı övecek kadar nasıl davranması gerektiğini bilmiyor.

ve açık ki seni beğenmiyor ve sevmiyor canım seni seven biri de çıkacaktır kendine yazık etme bununla evlenip derim.

tabi ben sadece bu olaya bakıp yorum yaptım. senin hayatın çok etkilemek de istemem.

ben onun icin ne fedakarliklar yapiyorum o beni bukdr üzüyor. Cok iyi bir üniversitede cok güzel bir bölüm kazandim ve yaza evlencegimiz icin okulu birakmami istedi cok yalvardim ama nafile kabul ettirdi sonunda.. Hicbir arkadasim yok sadece onun ailesiyle gezmeme uzin veriyor. Bütün gün evde oturup onu bekliorm.. Instagramda arkadaslarimla foto paylastim diye tokat atmisti gözüm sismisti,ve herkese onun ailesime bile yalan söyledim biyere carptim diye..
Acikcasi herseyi kabul ettim.. Tek istedigim sevilmekti.. Ve cevremde yada baska erkekler tarafindan cok begenilen biriydim.. Ama artik kendime hic bir guvenim kalmadi.. Belkide gercektn cok cirkinimdir..

Mantik evliligimi? Benden ne gibi bir cikari olabilirki?benim ne param var nede baska bir seyim.. Ona verebilcek tek sey sevgim okdr.. O beni deilde ona gösterdigim sevgiyi sefkati hosgoruyu seviyor olmasin?cünkü oda cok yakisikli olmamasina ragmen ben onu hep her hayliyle seviorm

canım ben senin durumunu nereden bileyim. sadece bir fikir yürütme o kadar.
hoşgörü, sevgini sevıyor; ama sana kendı göstermıyor. güvenını sarsmak için elinden gelenı yapıyor.
sevgiyi seven, sevmeyı de sever.

o zaman ileride şevkat gösteren olursa geri çevirmez sanırım.

ben onun icin ne fedakarliklar yapiyorum o beni bukdr üzüyor. Cok iyi bir üniversitede cok güzel bir bölüm kazandim ve yaza evlencegimiz icin okulu birakmami istedi cok yalvardim ama nafile kabul ettirdi sonunda.. Hicbir arkadasim yok sadece onun ailesiyle gezmeme uzin veriyor. Bütün gün evde oturup onu bekliorm.. Instagramda arkadaslarimla foto paylastim diye tokat atmisti gözüm sismisti,ve herkese onun ailesime bile yalan söyledim biyere carptim diye..
Acikcasi herseyi kabul ettim.. Tek istedigim sevilmekti.. Ve cevremde yada baska erkekler tarafindan cok begenilen biriydim.. Ama artik kendime hic bir guvenim kalmadi.. Belkide gercektn cok cirkinimdir..

canım sen bu adamdan arkana bakmadan kac:19::19::19::19:

Erkek arkadaşın, kendine güvenin kalmasın ona muhtaç olduğunu hisset diye de seni aşağılamaya, kendince küçük düşürmeye çalışıyor olabilir. Her şey bir kenara sen nasıl sana şiddet uygulayan bir insanla birlikteliğine devam edebilirsin arkadaşım? Yapma bunu. Bak seni ne hale getirmiş. O tokadı bile kabullenecek kadar, kendine yakıştıracak kadar kendine saygını, güvenini yitirmişsin. Anneni, babanı düşün. Onlar seni kendini bilmezler tartaklasın, aşağılasın diye mi yetiştirdi? Sen bir kadın olarak bunlara mı layıksın? Kaç, kurtul.

gerçekten bu fedakarlıkları yaptığına inanamıyorum. asla seni kınamıyorum yanlış anlama çünkü insan kınadığı yaşamadan ölmezmiş ancak nasıl bir aşktır bu sana bunları yaptırdı onu anlayamadım.

yaşın kaç merak ettim? hani yaşın mı küçüktü çok mu kaptırdın kendini? hele tokat ne demek? bence kendine güven. bu kişiden kurtul eğitimine devam et.

karşına ne aklı başında iyi insanlar çıkıcak. böyle biriyle evlenirsen mutlu mu olucaksın zannediyorsun. mantıklı düşün derim.

Canım ne sen ne de o adam sevmiyorsunuz birbirinizi. Sen emek verdiğin için ve o karşılık vermediği için içten içe inat ediyorsun, ilişki sen de bağımlılık olmuş bence. O da seni değil her dediğini yapmanı seviyor. Canım neden yapıyorsun bunu kendine, elbette sevebilirsin ben de çok aşığım ilk başlarda her dediğini yapardım sonra ne oluyoruz dedim tepkimi koydum. Sana seni değersiz hissettiren, tokat atan biriyle asla evlenme. Hele ki ailenin yanında şu kız güzel sen çirkinsin diyor bir de. Bunu niye yapıyorsun canım kendine niye böyle davranmasına izin veriyorsun?

Canım ne sen ne de o adam sevmiyorsunuz birbirinizi. Sen emek verdiğin için ve o karşılık vermediği için içten içe inat ediyorsun, ilişki sen de bağımlılık olmuş bence. O da seni değil her dediğini yapmanı seviyor. Canım neden yapıyorsun bunu kendine, elbette sevebilirsin ben de çok aşığım ilk başlarda her dediğini yapardım sonra ne oluyoruz dedim tepkimi koydum. Sana seni değersiz hissettiren, tokat atan biriyle asla evlenme. Hele ki ailenin yanında şu kız güzel sen çirkinsin diyor bir de. Bunu niye yapıyorsun canım kendine niye böyle davranmasına izin veriyorsun?

Hic bilmiorm.. Okdr üzülüormki.. Onsuz duramiyorum. Onsuz kendimi kötü hissediorm ama onunla birliktede iyi hissetmiyorum.. Nolur yardim edin napicagimi hic bilmiorm nasi davranmaliyim?

Hic bilmiorm.. Okdr üzülüormki.. Onsuz duramiyorum. Onsuz kendimi kötü hissediorm ama onunla birliktede iyi hissetmiyorum.. Nolur yardim edin napicagimi hic bilmiorm nasi davranmaliyim?

Canım kesinlikle saplantı sende. Seven insan yanındayken mutlu olur, ondan uzaktayken de onsuz duramıyorum demez aynı huzurla hayatına devam eder. Öncelikle sakın ciddiyet için bir karar verme. Bu durumu çıkılmaz hal gibi görme. Senin sevgilin sen istersen hayatında var istemezsen yok. Önce davranışlarını değiştir, ilgini azalt, her dediğini yapma, seviyorsa ortak nokta bulmak ister, değilse o ayrılır zaten. Sen kendini onsuz olmaz diye alıştırma. yaşın kaç senin?

Canım kesinlikle saplantı sende. Seven insan yanındayken mutlu olur, ondan uzaktayken de onsuz duramıyorum demez aynı huzurla hayatına devam eder. Öncelikle sakın ciddiyet için bir karar verme. Bu durumu çıkılmaz hal gibi görme. Senin sevgilin sen istersen hayatında var istemezsen yok. Önce davranışlarını değiştir, ilgini azalt, her dediğini yapma, seviyorsa ortak nokta bulmak ister, değilse o ayrılır zaten. Sen kendini onsuz olmaz diye alıştırma. yaşın kaç senin?[/

20 yasindaym.
Bugun yasanan olayin beni uzdugnu belli etmimmi?yani ilgisizmi davranim? Korkuyorum ya basbedemessem onun yokluguyla!?:5:

Canım kesinlikle saplantı sende. Seven insan yanındayken mutlu olur, ondan uzaktayken de onsuz duramıyorum demez aynı huzurla hayatına devam eder. Öncelikle sakın ciddiyet için bir karar verme. Bu durumu çıkılmaz hal gibi görme. Senin sevgilin sen istersen hayatında var istemezsen yok. Önce davranışlarını değiştir, ilgini azalt, her dediğini yapma, seviyorsa ortak nokta bulmak ister, değilse o ayrılır zaten. Sen kendini onsuz olmaz diye alıştırma. yaşın kaç senin?[/

20 yasindaym.
Bugun yasanan olayin beni uzdugnu belli etmimmi?yani ilgisizmi davranim? Korkuyorum ya basbedemessem onun yokluguyla!?:5:

neden korkuyorsun bulunmaz hint kumasimi senin evlilik yolunda ilerlemeden bence bitmis ne demek tokat atti kosa kosa evlen canim gec bile kaldin bence sonrada gel buraya konu ac agzim gozum dudagim patladi beni sevdiginden kiskandigindan ne yapayim nasil yola getireyim diye hayret birsey ya alan razi veren razi demisler bide burda soru sen zaten sonuna kadar acmissin kapilarini ona adam ne yapsin halinden memmun olandan stres atiyordur uzerinde

erkekler icin okulu birakanlarda tirnagimin ucu kadar akil varsa bende insan degilim.

okulu birakmasaydin onun yanindada kiymetli olurdun kendine guveninde olurdu. adam seni kapatmis artik elinin altindasin nasilsa, bu adam seni aldatacak kesin.

10 Yil önce olmus bir hatayi sizce bugüne tasiyacak ve mutlugumuzu bozucak insanlar varmidir? Sizce ben ona herseyimi anlatmadigim icin kötü bir sevgilimiyim?

Bu senin önceki konundan alıntı...

Orada 10 yıl önceden bahsetmişsin.. Çok içip sarhoş olduğunu ve birisinin evinde kaldığını yazmışsın...vs.vs.
Burada da 20 yaşında olduğunu söylemişsin.
10 Yaşında partilerde mi geziyordun sen yavrum?

erkekler odunluklar da sınır tanımazlar
ama asıl sebep (erkek arkadaşım da bunu fazla yapıyor ve bende yeni yeni uyandım)
güven kırma
çünkü senden aşağı olan erkek ancak kendine güvenle sen alaşağı edebilir
dün erkek arkadaşımın söylediği bi laf uyanmama sebep oldu :
kendime aşırı güvendiğim için bana aşıksın.
olay bu işte

Back
X