- 13 Nisan 2007
- 33.816
- 103.169
- 1.123
- 46
- Konu Sahibi pinklove34
Erkek erkek diye diye şu kızlar balatayı sıyırdı ya şu memlekette...

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yani o askerdi beni kendi buldu amcamın adını kullanarak siz onun nesi oluyosunuz dedi. benim abim orda oturuyor yani tesadüf diyelim buna kaderin bir cilvesidir ama yüreğime söz geçiremiyorum ona nasıl destek olsamişaretlediğim kısmı anlamadım?
abisi amcanın kiracısı diye mi beğendin adamı?
bir de İstanbul'a gelmiş görüşmüşsünüz, sen beğenmişsin, sevmişsin ama belli ki o aynı hisleri duymamış sana karşı.
çirkin bir bahane öne sürerek ayrılmış.
sen de fazla üsteleme. zorla kendini sevdiremezsin kimseye.
Amin çok saol cnm ama bende bir anlasam şehit dediğini hortlanttım ortaya çıkarttım gerçeğide söyleyince suçlu ben oldum offf offf onu neden unutamıyorum bir türlü sanki paramparça ruhum hep ağlıyorum bide hep ona dua ediyorum![]()
Hımm..Depresyonda mı bilmiyorum ama ben o şehit düşen arkadaşını buldum face den arkadaş olduk
Adam peşini bırakmayacağını bildiği içinarkadaşını bile öldürmüş, sen hala inat ediyorsun. Seni sevmeyen bir adam döner mi sence?Ben imkansız olan bir aşka tutuldum.Sevdiğim adam boğa burcu 22 yaşında bende başak burcuyum 23 yaşındayım. Sevdiğim adamı facebook yoluyla buldum.O bir askerdi ve onu çok beğendim.Çünkü abisi amcamın evinde kiracıydı. O İstanbul'a geldi görüştük,tanıştık,sevdik birbirimizi ve ben onu yolcu ettim tekrardan askere.Şuanda kendisi uzman çavuş olacak 3 yıl sonra. Hakkari de şuan kendisi.beni terk etmesinin sebebi. Son ki telefon konuşmamızda en yakın arkadaşının şehit olduğunu söyledi.O öldü bende öldüm artık yaşamıyorum dedi.Bende ona moral olmak istiyorum ama o kimseyle konuşmak istemiyor.Depresyonda mı bilmiyorum ama ben o şehit düşen arkadaşını buldum face den arkadaş olduk.Şimdi bunu sevdiğim adamada söyledim bana neden yalan söyledin arkadaşın ölmemiş umarım geçerli bir açıklaman vardır dedim. oda ben sana beni araştırma kurcalama dedim beni iyice kaybettin artık uzatmanın alemi yok bitti dedi.Ama ben bitirmedim hatta seni çok seviyorum beni bırakma dedim sadece tek taraflı bitirdi ilişkiyi.Onu çok seviyorum bir umut bekliyorum dua ediyorum belki beni arar diye facebook arkadaşlığından da çıkardı beni. Ben çok çaresizim onu kazanmak için sizce ne yapmalıyım.Sizce kaçan kovalanır mı? inatçı olanı da yola getirir mi? yoksa beni unutup iyicene soğur mu? yardım edin çok acı çekiyor ruhum sizce bir umut var mıdır?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
bütün cevaplar için şimdiden sağolun inşallah beni aydınlatırsınız...
bence var gibi çünkü şehit düşen arkadaşıyla aramız çok iyi hatta bana yenge bile diyiyor sana yardım edicem bu söylediğini mazur gör be yenge mutlaka bir açıklaması vardır diyor duydum ölmemiş birinin ruhuna 2 kere yasini şerif bile okudum...arkadaşım;
adam sana yalan söylemiş hem de öyle böyle bir yalan değil, bir insanın ölümü hakkında, yenilir yutulur cinsten değil.
diyorsun ya belki beni arar diye facebook arkadaşlığından çıkardı diye ne malum sen onu aramayasın diye çıkarmadığı, hadi o söyledi desem, inanacak mısın bu adama, sana arkadaşı hakkında bile yalan söylemiş.
kaçan kovanlanmaz vallaha, ne o tavuk ne de sen tilkisin. kimi kovalayacaksın. adamınki inat falan değil, belli ki istemiyor işte. istese bu kadar yalana riyaya gerek duymazdı.
adam seni hiç hatırlamış mı onu bilemiyorum.
şimdi acı geliyordur söylediklerim ama inan senin iyiliğin için söylüyorum.
umut yok arkadaşım vazgeç.
adam yalan söylemiş bunu öğrenmişsin. bitti demiş seni seviyorum demişsin devamlı.Ben imkansız olan bir aşka tutuldum.Sevdiğim adam boğa burcu 22 yaşında bende başak burcuyum 23 yaşındayım. Sevdiğim adamı facebook yoluyla buldum.O bir askerdi ve onu çok beğendim.Çünkü abisi amcamın evinde kiracıydı. O İstanbul'a geldi görüştük,tanıştık,sevdik birbirimizi ve ben onu yolcu ettim tekrardan askere.Şuanda kendisi uzman çavuş olacak 3 yıl sonra. Hakkari de şuan kendisi.beni terk etmesinin sebebi. Son ki telefon konuşmamızda en yakın arkadaşının şehit olduğunu söyledi.O öldü bende öldüm artık yaşamıyorum dedi.Bende ona moral olmak istiyorum ama o kimseyle konuşmak istemiyor.Depresyonda mı bilmiyorum ama ben o şehit düşen arkadaşını buldum face den arkadaş olduk.Şimdi bunu sevdiğim adamada söyledim bana neden yalan söyledin arkadaşın ölmemiş umarım geçerli bir açıklaman vardır dedim. oda ben sana beni araştırma kurcalama dedim beni iyice kaybettin artık uzatmanın alemi yok bitti dedi.Ama ben bitirmedim hatta seni çok seviyorum beni bırakma dedim sadece tek taraflı bitirdi ilişkiyi.Onu çok seviyorum bir umut bekliyorum dua ediyorum belki beni arar diye facebook arkadaşlığından da çıkardı beni. Ben çok çaresizim onu kazanmak için sizce ne yapmalıyım.Sizce kaçan kovalanır mı? inatçı olanı da yola getirir mi? yoksa beni unutup iyicene soğur mu? yardım edin çok acı çekiyor ruhum sizce bir umut var mıdır?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
bütün cevaplar için şimdiden sağolun inşallah beni aydınlatırsınız...
belki yaşadıklarımızı hayallerimizi düşünüp döner diyorum işte off öyle bir çıkmazdayımki ya yanacam ya yakacam saç telim bile onda hayallerim yarım kalırsa kendime olan özgüvenim benim biter karaara bağlamak istemiyorumAdam peşini bırakmayacağını bildiği içinarkadaşını bile öldürmüş, sen hala inat ediyorsun. Seni sevmeyen bir adam döner mi sence?
Höhhh... Çok mu türk filmi izledin sen? Ne bu arabesk haller?belki yaşadıklarımızı hayallerimizi düşünüp döner diyorum işte off öyle bir çıkmazdayımki ya yanacam ya yakacam saç telim bile onda hayallerim yarım kalırsa kendime olan özgüvenim benim biter karaara bağlamak istemiyorum![]()
yahu adama nasıl destek olacaksın.yani o askerdi beni kendi buldu amcamın adını kullanarak siz onun nesi oluyosunuz dedi. benim abim orda oturuyor yani tesadüf diyelim buna kaderin bir cilvesidir ama yüreğime söz geçiremiyorum ona nasıl destek olsam![]()
arabesk değide duygusal yönden çöküşteyim kafayı yicem sebepsiz yere neden bıraktı beni ben ona çok bağlandım o bunu neden görmüyor sanki ama ona giden biletim yeniden hortlayan şehit arkadaşı olabilir belkide yaralıdır yüreğim söz geçmiyor gönlümeeeeHöhhh... Çok mu türk filmi izledin sen? Ne bu arabesk haller?
o zaman seni terapi paklar.arabesk değide duygusal yönden çöküşteyim kafayı yicem sebepsiz yere neden bıraktı beni ben ona çok bağlandım o bunu neden görmüyor sanki ama ona giden biletim yeniden hortlayan şehit arkadaşı olabilir belkide yaralıdır yüreğim söz geçmiyor gönlümeeee![]()
bak canımıniçibence var gibi çünkü şehit düşen arkadaşıyla aramız çok iyi hatta bana yenge bile diyiyor sana yardım edicem bu söylediğini mazur gör be yenge mutlaka bir açıklaması vardır diyor duydum ölmemiş birinin ruhuna 2 kere yasini şerif bile okudum...
zaten kendimi geri çektim belki sesimi özler beni merak eder mesaj atar bir umudumda faceden çıkarmış beni ama engellememiş belkide ordan yazar birşeyler ya sabırrrrrrSırf dürüstçe ayrılmak istediğini söyleyemediği için arkadaşının şehit düştüğünü söylemesi (ki bu korkunç bir yalan, insan hayatı üzerine yalan söylenmez) gerçekten de bitirmiş olduğunu gösterir canım. Bence ucuz kurtulmuşsun. Şu an söylediklerim belki seni üzebilir ama sakince düşündüğünde daha iyi anlayabilirisin. Boşa çabalama bence, eğer daha çok üstelersen daha çok üzülürsün![]()