Sevdiğim adam benden soğudu ve beni sebepsiz yere terketti... :(

arabesk değide duygusal yönden çöküşteyim kafayı yicem sebepsiz yere neden bıraktı beni ben ona çok bağlandım o bunu neden görmüyor sanki ama ona giden biletim yeniden hortlayan şehit arkadaşı olabilir belkide yaralıdır yüreğim söz geçmiyor gönlümeeee :KK43:
Sebepsiz değil, seni sevmiyor... Bilet milet de yok. Bu kadar aşağılamayın kendinizi yahu.

kızlar ikinci kez yazıyorum bu konu da gariplik yok mu sizce?

Ayol normal konu mu kaldı şekercim.
Kiminin kocası vajinusmus,kiminin sevgilisi poposuna bilem takmıyor bizim hanımları.
"Bizim kızlar da aman erkek kıtlığı başlayacak" naralarıyla 404 ile yapışıyorlar adamlara.

zaten kendimi geri çektim belki sesimi özler beni merak eder mesaj atar bir umudumda faceden çıkarmış beni ama engellememiş belkide ordan yazar birşeyler ya sabırrrrrr :KK43:
Şimdi sana ne desem boş geleceğini biliyorum canım yani henüz çok yeni yaran ama lütfen odaklanma ya da beklentiye girme. Hayatı lütfen kaçırma. Sen acı çekerken onun umurunda bile olmayacak. Arkadaşının şehit düştüğünü yalan söyleyecek kadar vijdansız bir insan için lütfen beklentiye girme :(

Şunu artık kabul etmelisin ki bu kişi bitirmiş, seni istemiyor. Zorla da güzellik olmaz. Bitmesi için ille de sebep arıyorsan muhtemelen biri vardır şuan hayatında. Kendine gel. İnsanlar kaç yıllık evliliklerini bitiyor da hayata yine de tutunuyorlar. Böyle adama sakız gibi yapışırsan adam iyice senden soğur. Bitmiş artık. Bunu kabullen.

Ben imkansız olan bir aşka tutuldum.Sevdiğim adam boğa burcu 22 yaşında bende başak burcuyum 23 yaşındayım. Sevdiğim adamı facebook yoluyla buldum.O bir askerdi ve onu çok beğendim.Çünkü abisi amcamın evinde kiracıydı. O İstanbul'a geldi görüştük,tanıştık,sevdik birbirimizi ve ben onu yolcu ettim tekrardan askere.Şuanda kendisi uzman çavuş olacak 3 yıl sonra. Hakkari de şuan kendisi.beni terk etmesinin sebebi. Son ki telefon konuşmamızda en yakın arkadaşının şehit olduğunu söyledi.O öldü bende öldüm artık yaşamıyorum dedi.Bende ona moral olmak istiyorum ama o kimseyle konuşmak istemiyor.Depresyonda mı bilmiyorum ama ben o şehit düşen arkadaşını buldum face den arkadaş olduk.Şimdi bunu sevdiğim adamada söyledim bana neden yalan söyledin arkadaşın ölmemiş umarım geçerli bir açıklaman vardır dedim. oda ben sana beni araştırma kurcalama dedim beni iyice kaybettin artık uzatmanın alemi yok bitti dedi.Ama ben bitirmedim hatta seni çok seviyorum beni bırakma dedim sadece tek taraflı bitirdi ilişkiyi.Onu çok seviyorum bir umut bekliyorum dua ediyorum belki beni arar diye facebook arkadaşlığından da çıkardı beni. Ben çok çaresizim onu kazanmak için sizce ne yapmalıyım.Sizce kaçan kovalanır mı? inatçı olanı da yola getirir mi? yoksa beni unutup iyicene soğur mu? yardım edin çok acı çekiyor ruhum sizce bir umut var mıdır? :KK43: :KK43: :KK43: :KK43: :KK43: :KK43: bütün cevaplar için şimdiden sağolun inşallah beni aydınlatırsınız...

Sevdiğiniz adam, adam değilmiş bence. Böyle bi konuda yalan mı olur. Üzgünüm o sizi sevmiyor.

malesef herzamanki gibi bende kavga ettim eşim beni çok kırıyor artık dfayanamıyorum ayrılamıyorumd da seviyorum cunku fakat beni çok yıprattı o kadar ağır laflar söyluyorki dayanamıyorum napıcam bilmiyorum ayrılsam onsuz yaparmıyım bilmiyorum

Halla onu kazanmam gerek diyosun ya Pes!

Adam baskasinin ölümuyle yalan soyleyecek kadar anormal ..
Ve sen bu adama guvenip devam edeceksin oylemi?

İyimisin sen canım benim, hayat çok güzel . Mutlaka önüne doğru insan çıkacaktır. Şuan yeni olduğu için acın taze farkındayım . Ama o insandan asla sana fayda gelmez, seni sevmiyor, yalancının önde gideniiiiiii.
Eğer kendini çok iyi hissetmiyorsan bence de terapi ye gitmeni öneririm.

Toplumsal bir sevgi açlığı içindeyiz sanırım.
4 kez gördüğü adama '' bırakma beni' diye yalvaranlar,hiç görmediği insana aşık olduğunu sananlar...:KK51:
Sanal hayallerinden bile kopamayan kızlarımız var,Bizde daha kocasından şiddet gören kadınlara boşan diyoruz burda.Ne kadar boş konuşuyormuşuz şimdi anladım.

birde adam en yakın arkadaşını öldürebiliyor yalanda olsa. ayy tam nefretlik bir tip
o anda psikoloji bozukluğuylada söylemiş olabilir pişmandır belkide o kadar inatçıki tek kalemde nasıl yok eder aşkımızı bilemem bende gidicem sonunda ama zamana ihtiyacım var galiba yaralarım taze yarabandı bile tutmuyor :(

o anda psikoloji bozukluğuylada söylemiş olabilir pişmandır belkide o kadar inatçıki tek kalemde nasıl yok eder aşkımızı bilemem bende gidicem sonunda ama zamana ihtiyacım var galiba yaralarım taze yarabandı bile tutmuyor :KK43:
hiç pişman gibi görülmüyor buradan

İyimisin sen canım benim, hayat çok güzel . Mutlaka önüne doğru insan çıkacaktır. Şuan yeni olduğu için acın taze farkındayım . Ama o insandan asla sana fayda gelmez, seni sevmiyor, yalancının önde gideniiiiiii.

4 defa görüştüm ve hepsinde güzel günler geçirdik ..

4 defa görüşmeyle tanıyamazsın.
yalanını da yakaladığına göre demek ki doğru insan değil.
bu insanı sadece yakışıklı diye sevmediğine emin olman gerek. gerçek sevgi dış görünüşten bağımsızdır.
karakterine göre yargıla.

saol tatlım bunu düşünücem geceleri kabus görmekten bıktım benimkide umut işte ama zamanla anlıcam ben her konuda ciddiydim evlenip sorumluluğum olsun istiyordum ama pis bi tuzakta yalanlarına kanmışım aylarca yazıkki bana kısa zamanda tek suçum olan yürekten sevip bağlanmam olmuş sadece üzgünüm ama ona galiba haddinden fazla değer verip şımartmışım neyse Rabbimden sadece sabır diliyorum onada akıl fikir

4 defa görüşmeyle tanıyamazsın.
yalanını da yakaladığına göre demek ki doğru insan değil.
bu insanı sadece yakışıklı diye sevmediğine emin olman gerek. gerçek sevgi dış görünüşten bağımsızdır.
karakterine göre yargıla.
canım dış görünüşe hiç önem vermem ben onun yüreğine vuruldum tatlı diline aşık oldum sadece saf ve temiz duygularla sevdim şimdi faturamı kesti acısını çekiyorum :(

sadece burayı okuyunca işte bu şekilde kalakaldım:KK57::KK57::KK57:
sonra devamını okuyunca anladım.
askere gidince erkekler çok acayip ruh haline giriyorlar haklı olarak.
ama askerlik onun için daimi bir meslek sanırım. o yüzden belki de bununla ilgili bir durum değildir.
gerçeği anlayamadım ben nerde yalan söylüyor hangi konuda ciddi
allah kolaylık versin:cry:
aşk yürekli olana yakışır yalanı çıkaracanki ortaya adam anlasın gerçekleri yalanla örtbas edilmeyeceğini ama kabak başımda patladı tabi burda cesaretli olan benim galiba...!

Hicbisey yapma mesaj fallan atma. Gez eglen keyfine bak biraz kafan dagilir seviyosa zaten senin hicbisey yapmaman karsisinda tepkisiz kalamiycaktir bu kiz niye bana yazmiyo diye merak edicek ve sana ulasicaktir. Ama askerlik kafsi farkli bisey ya psikolojisi biraz bozulmustur onun herseyden mutsuzdur

Back
X