Sevdiğim adam benden soğudu ve beni sebepsiz yere terketti... :(

şehit olan arkadaşı facebook üzerinden arayıp, bulup, eklemek kimin aklına gelir allah aşkına.. siz mi çok kurnazsınız biz mi çok safız anlamadım..
Var böyle enteresan tipler.:KK53:
Geçenlerde bir iş arkadaşımız öldürüldü,koca koca kelli felli adamlar facebooktan adamı eklemiş,ailenin ordan yaptığı açıklamanın dedikodusunu yapıyordu.
Ölüm bile facebooktan takip ediliyor artık.Tövbe ,tövbe.

şehit olan arkadaşı facebook üzerinden arayıp, bulup, eklemek kimin aklına gelir allah aşkına.. siz mi çok kurnazsınız biz mi çok safız anlamadım..
valla ne kuranazlık işi bu nede saflık öfke herşeyi yaptırıyor karanlığı bile aydınlattırıyor Şükürler olsun Rabbime acıların kadını gibide gözüksem yıkılmadım ayaktayım sadece susuyorum işte el mecbur!!!

Tek taraflı bitirdi ilişkiyi ne demek yahu?
O ilişkiyi tek taraflı bitirmiş sen de tek taraflı seviyorsun emin ol.
Bu ilişkiden bir cacık olmaz.

Ne alaka bilmiyorum ama, sevdiğim kız bana abi diyince şarkısı aklıma geldi :KK48:

Sevdiğin adam başka bir hatun bulmuş kendisine. ki yüksek ihtimal senden önce biri vardı. Seni çanta da keklik olarak kullandı.
İlk hatun daha cazip geldi.Senden kurtulmanın derdinde.:21:
Anladın mı? Ruhun boş yere acı çekmesin. :KK14:

Abisi amcanın evinde diye mi hoşlandın yani? Amcanın kiracısının kardeşini nasıl buldun facebook ta?
"Şu anda uzman çavuş olacak 3 yıl sonra" ne demek şimdi ne yapıyor bu adam Hakkari'de?

Şehitlik mertebesi gibi kutsal bir mertebeyi yalan söyleyecek kadar "şerefsiz" bir adamdan kurtuldum diye sevineceğine üzülmek neden?
Adam seni sevmiyormuş ki, herhalde konu kullanarak sizden, iyi değilim, depreyondayım, yalnız kalmak istiyorum gibi bahanelerle uzaklaşacak sonrada ayrılacaktı. Neyini kazanmak istiyorsun bu adamın? Bazı kızlar gerçekten bazı şeyleri hakediyor ya...

valla ne kuranazlık işi bu nede saflık öfke herşeyi yaptırıyor karanlığı bile aydınlattırıyor Şükürler olsun Rabbime acıların kadını gibide gözüksem yıkılmadım ayaktayım sadece susuyorum işte el mecbur!!!
Bu kadarda fake konu olduğunu belli etmesen.
Biraz daha gerçekçi olamıyor musun?

vallaha ben dinledim de ne bileyim bir gaza geldim yorum yapayım dedim:KK69:. ama kim yorum yapsa arabeskten bir demet kıvamında cevaplar.
buğulu camlar falan. fazla arabesk kaldı 4 güne.
neyse kiblenmiş zaten konu çıkar kokusu yakında.
da bir çiğ köfte değil yine de :KK53:

Aslında varya anlatım tarzı ona benziyor dimi.

Tek taraflı bitirdi ilişkiyi ne demek yahu?
O ilişkiyi tek taraflı bitirmiş sen de tek taraflı seviyorsun emin ol.
Bu ilişkiden bir cacık olmaz.
valla cnm çıkmadık candanda umut kesilmez ben kararlıyım zorlucam galiba napıyım çünkü çaresizlik sarınca üzülüyorum sıkışıyorum sanki köşeye bilkiyorum başka kızlar yok ama kendini naza çekiyor inatçı yarim!!!

Görende 3 çocukla ortada bırakılmış sanacak :KK70:
yıkılmadım ayaktayım çaba gösteriyom az destek olun köstek değil inanın siz hepiniz olmasanız ben naparım hepinizi seviyorum iyiki varsızın canlarım gelin şu kadının fendileri erkekleri yenelim

Ben imkansız olan bir aşka tutuldum.Sevdiğim adam boğa burcu 22 yaşında bende başak burcuyum 23 yaşındayım. Sevdiğim adamı facebook yoluyla buldum.O bir askerdi ve onu çok beğendim.Çünkü abisi amcamın evinde kiracıydı. O İstanbul'a geldi görüştük,tanıştık,sevdik birbirimizi ve ben onu yolcu ettim tekrardan askere.Şuanda kendisi uzman çavuş olacak 3 yıl sonra. Hakkari de şuan kendisi.beni terk etmesinin sebebi. Son ki telefon konuşmamızda en yakın arkadaşının şehit olduğunu söyledi.O öldü bende öldüm artık yaşamıyorum dedi.Bende ona moral olmak istiyorum ama o kimseyle konuşmak istemiyor.Depresyonda mı bilmiyorum ama ben o şehit düşen arkadaşını buldum face den arkadaş olduk.Şimdi bunu sevdiğim adamada söyledim bana neden yalan söyledin arkadaşın ölmemiş umarım geçerli bir açıklaman vardır dedim. oda ben sana beni araştırma kurcalama dedim beni iyice kaybettin artık uzatmanın alemi yok bitti dedi.Ama ben bitirmedim hatta seni çok seviyorum beni bırakma dedim sadece tek taraflı bitirdi ilişkiyi.Onu çok seviyorum bir umut bekliyorum dua ediyorum belki beni arar diye facebook arkadaşlığından da çıkardı beni. Ben çok çaresizim onu kazanmak için sizce ne yapmalıyım.Sizce kaçan kovalanır mı? inatçı olanı da yola getirir mi? yoksa beni unutup iyicene soğur mu? yardım edin çok acı çekiyor ruhum sizce bir umut var mıdır? :KK43: :KK43: :KK43: :KK43: :KK43: :KK43: bütün cevaplar için şimdiden sağolun inşallah beni aydınlatırsınız...

bu erkeklerin hepsi böyle fazla sevmişsindir ondan gitmiştir

Var böyle enteresan tipler.:KK53:
Geçenlerde bir iş arkadaşımız öldürüldü,koca koca kelli felli adamlar facebooktan adamı eklemiş,ailenin ordan yaptığı açıklamanın dedikodusunu yapıyordu.
Ölüm bile facebooktan takip ediliyor artık.Tövbe ,tövbe.
e düş peşindeysen düş peşine ahh biz kızlar neden bu kadar çok sevip acı çekerizki halbuki sadece sevgi istiyoruz çok şey değil yani paralı olmasada olur bana sahip çıkıp tekrar gelse dünyalar benim olucak ama anlamıyorrrrr :(

bu erkeklerin hepsi böyle fazla sevmişsindir ondan gitmiştir
ama onu bu kadar çok sevdim kendimden herşeyden herkesten öte koydum gözümde onu değerli gösterdim neden alamadım karşılığını sanki alsam kalbim bu kadar yaralı kalmazdı cnm inan off kalbim off ne geçiyor acısı ne diniyor ateşi yaralıdır yüreğim giden aşkın peşinden... :( :( :(

Abisi amcanın evinde diye mi hoşlandın yani? Amcanın kiracısının kardeşini nasıl buldun facebook ta?
"Şu anda uzman çavuş olacak 3 yıl sonra" ne demek şimdi ne yapıyor bu adam Hakkari'de?

Şehitlik mertebesi gibi kutsal bir mertebeyi yalan söyleyecek kadar "şerefsiz" bir adamdan kurtuldum diye sevineceğine üzülmek neden?
Adam seni sevmiyormuş ki, herhalde konu kullanarak sizden, iyi değilim, depreyondayım, yalnız kalmak istiyorum gibi bahanelerle uzaklaşacak sonrada ayrılacaktı. Neyini kazanmak istiyorsun bu adamın? Bazı kızlar gerçekten bazı şeyleri hakediyor ya...
ne alaka amcamla kiracılık aşkı o beni faceden buldu ve yazışmaya devam ettik benim için geldi gördük çarpıldık sevdik işte herşey o kadar hızlı geliştiki hakkaride işinin görevinin başında işte ben onu değil 3 yıl 3 yıl daha beklerim bağlanmışım yani :( sadece onun haline üzülüyorum yeri geliyor yemek bile kendi yapıyor banyo yapamıyor devamlı elektrikte kesiliyor doğal sanki bunalmış halleri onu anlıyorum yani biz kızlar burda serbest onlar orda emir altında kıyamamm :( haketmiyoruz sadece aşka sadık olup sahip çıkıyoruz işte napalım yani!!! :(

ama onu bu kadar çok sevdim kendimden herşeyden herkesten öte koydum gözümde onu değerli gösterdim neden alamadım karşılığını sanki alsam kalbim bu kadar yaralı kalmazdı cnm inan off kalbim off ne geçiyor acısı ne diniyor ateşi yaralıdır yüreğim giden aşkın peşinden... :KK43: :KK43: :KK43:
benimde kalbim okadar çok acıyorki yani bunu hiççç haketmedim yazık

Back
X