Sevdiğim adam benden soğudu ve beni sebepsiz yere terketti... :(

yıkılmadım ayaktayım çaba gösteriyom az destek olun köstek değil inanın siz hepiniz olmasanız ben naparım hepinizi seviyorum iyiki varsızın canlarım gelin şu kadının fendileri erkekleri yenelim
Biz de seni seviyoruz seniii yeeriz yeeriz :KK8: Ama sen şimdi ufaktan bir kaybol hadi canım.. hadii hadiiii :KK67:

Bu kadarda fake konu olduğunu belli etmesen.
Biraz daha gerçekçi olamıyor musun?
valla yeminlen Rabbim şahidim olsun bunların hepsi size şaka gelebilir ama hepsi gerçek alay etmeyin sadece anlayın beni ve yardımcı olunki inatçıyı nasıl yola getireyim napıyımda kendimi yine eskisi gibi sevdireyim!!!

valla yeminlen Rabbim şahidim olsun bunların hepsi size şaka gelebilir ama hepsi gerçek alay etmeyin sadece anlayın beni ve yardımcı olunki inatçıyı nasıl yola getireyim napıyımda kendimi yine eskisi gibi sevdireyim!!!

Ben öldüm diye arayabilirsin, belki inanır, o da seni sever.

Normal şartlar altında seni eskiden de sevmiyormuş çünkü.

Ben imkansız olan bir aşka tutuldum.Sevdiğim adam boğa burcu 22 yaşında bende başak burcuyum 23 yaşındayım. Sevdiğim adamı facebook yoluyla buldum.O bir askerdi ve onu çok beğendim.Çünkü abisi amcamın evinde kiracıydı. O İstanbul'a geldi görüştük,tanıştık,sevdik birbirimizi ve ben onu yolcu ettim tekrardan askere.Şuanda kendisi uzman çavuş olacak 3 yıl sonra. Hakkari de şuan kendisi.beni terk etmesinin sebebi. Son ki telefon konuşmamızda en yakın arkadaşının şehit olduğunu söyledi.O öldü bende öldüm artık yaşamıyorum dedi.Bende ona moral olmak istiyorum ama o kimseyle konuşmak istemiyor.Depresyonda mı bilmiyorum ama ben o şehit düşen arkadaşını buldum face den arkadaş olduk.Şimdi bunu sevdiğim adamada söyledim bana neden yalan söyledin arkadaşın ölmemiş umarım geçerli bir açıklaman vardır dedim. oda ben sana beni araştırma kurcalama dedim beni iyice kaybettin artık uzatmanın alemi yok bitti dedi.Ama ben bitirmedim hatta seni çok seviyorum beni bırakma dedim sadece tek taraflı bitirdi ilişkiyi.Onu çok seviyorum bir umut bekliyorum dua ediyorum belki beni arar diye facebook arkadaşlığından da çıkardı beni. Ben çok çaresizim onu kazanmak için sizce ne yapmalıyım.Sizce kaçan kovalanır mı? inatçı olanı da yola getirir mi? yoksa beni unutup iyicene soğur mu? yardım edin çok acı çekiyor ruhum sizce bir umut var mıdır? :( :( :( :( :( :( bütün cevaplar için şimdiden sağolun inşallah beni aydınlatırsınız...
yine fake kokusu aldim ama yazacam icimde kalmasin..
senin onu terketmen gerekirdi yalanini ogrenince.. neden zorladin ki, iyice pesinden kosulan erkek havasina sokmussun.. birak gitsin yav..

adam (!) senı kandırmıs yalan soyledıgı apacık ortada ve sçm.ş bıde sıvamıs dıye bısey varya benı arastırarak kaybettın derken tamda bunu yapmıs artık pesıne dusme bence

valla cnm çıkmadık candanda umut kesilmez ben kararlıyım zorlucam galiba napıyım çünkü çaresizlik sarınca üzülüyorum sıkışıyorum sanki köşeye bilkiyorum başka kızlar yok ama kendini naza çekiyor inatçı yarim!!!

Sen bizimle dalga geçiyorsun bence, bir insan bu kadar gurur olamaz çünkü...
Hadi ikile şimdi..

yine fake kokusu aldim ama yazacam icimde kalmasin..
senin onu terketmen gerekirdi yalanini ogrenince.. neden zorladin ki, iyice pesinden kosulan erkek havasina sokmussun.. birak gitsin yav..

Canım verdiği cevapları okursan fake olduğu çok net ortada ama biz artık konuyu okur okumaz anlar hale geldik En Büyük KK

İyimisin sen canım benim, hayat çok güzel . Mutlaka önüne doğru insan çıkacaktır. Şuan yeni olduğu için acın taze farkındayım . Ama o insandan asla sana fayda gelmez, seni sevmiyor, yalancının önde gideniiiiiii.
Eğer kendini çok iyi hissetmiyorsan bence de terapi ye gitmeni öneririm.

Şakamısın sen ? kendi kendine telkinde bulunuyorsun ?

Back
X