- Konu Sahibi eldevarhayat
Arkadaşlar merhaba. Çalışıyor olmama rağmen, ailemin borçları yüzünden bir süredir maddi sıkıntı yaşıyorum. Geçen ay da elimde hiç para kalmamışken annem "kredi kartını ödeyemedim. 250 lira. sen öder misin?" dedi. Param yoktu ama annemi o durumda birakmaya gönlüm razı olmadı. Sevgilimden borç istemek zorunda kaldım. Çünkü başka isteyecek kimsem yoktu. (Sevgilim de calisiyor bunu belirteyim.) Parayı verdi. Bu para verme mevzusunun üstünden 1 ay geçti. Sevgilim benim borcumu ödemeyeceğime onu kandırdığıma dair yersiz şakalar yapmaya başladı. Ve ben artık patladım. O da bana şu cümleyi kurdu. "Mesele ödememek değil. Para alıyorsan ve dediğin tarihte veremeyeceksen bana tarih verme. Ben de ona gore kendimi ayarlarım" dedi. Bu lafindan sonra hiç konuşmadık. İçimde fırtınalar kopuyor. Bu laflardan sonra ne yapacagimi bilmiyorum. Ve bu maddi konudaki imalari ve laf sokmalari ilk kez olmuyor. Ama hep sinirle demiştir deyip affettim. Şunu da belirteyim ben hicbir zaman ondan para sakinmadim ben de ona çok yardım ettim. İki üç ay önce onun da ihtiyacı oldu yardım ettim ve hic lafını edip onu utandirmadim. Hicbir zaman adam kullanma meraklısı bir kız olmadım. İlişkimiz yeni de değil. Bunu da belirteyim. Ne yapacağımı bilmiyorum.. Mutsuzum.