Kadınlar birbirleri için der böyle şeyler ama erkeklerden hiç duymayızkuzenine söyle tenhada falan sıkıştırılabilir
kendisi sevgilim değil henüz, şaka bile olsa o kadar uzattı ki canım çok sıkıldı, işin kötü yanı seyretti çocuğu arkadan, gidişine baktı bayaao kadar yorum yaptı ki çocuk hakkında . çok kötü hissettim
Erkeğin kalitesinden nerden anlıyormuş kalite kontrol memuruysa demekDedi ki; erkeğin kalitelisinden anlıyormuş (küçük bir şehirde okuyor ikisi de) ben buralarda ünlüyüm
onu kuzenim dediErkeğin kalitesinden nerden anlıyormuş kalite kontrol memuruysa demek
Kuzenin de pek değişikmiş o zaman deli deliyi görünce tanır diyeyim ne diyeyimonu kuzenim dedierkek egosu işte havalandı durdu.
Erkeğin kalitesinden nerden anlıyormuş kalite kontrol memuruysa demek
Ne pislik bi herifmiş öyle..böyle diyen biri için hala yanında mutlu olmayı nasıl beceriyorsun ..söyliyim.yalnızsın ailenden arkadaştan herkesten kafa olarak çok uzaksın .dibine kadar yalnız ve çaresizsin.başka bi açıklaması olamaz.
Kuzende de ne cazibe varmışBir erkek bir erkeğin kalçasına bakıp uf çok atesli cok seksi demez ki. Yazik kuzeniniz gider ayak tacize uğramış. Sizin sevdiginiz adam olmamış. Es cinseli geçtim adam dengesiz. Ne kadar Şakacı bile olsa bir erkek böyle der mi ? Ağzının suyu felanda akmistir simdi onun. Kuzende de ne cazibe varmış :) tövbe tövbe benide kotu konuşturdu.
O teoriler çok sağlıklı değil. Cinsiyet, cinsel eğilim-yönelim vs... neyse tamamen kromozonların etkisinde. Kadın, erkek ve intersex bireyler olmak üzere üçe ayırıyorlar bireyleri cinsiyete göre. Intersex bireyler gonad kromozonlarındaki bozukluğun seviyesine göre kadın yada erkek olacak şekilde operasyona tabi tutuluyorlar. Eşcinsel bireylerin tümü kromozomal erkek. Gonadlarda hormonları yönetemeyecek birtakım sorunlar oluyor.Cinselligin akışkan oldugu, heteroseksuel ya da homoseksuellik arasında her insanın belli bir skalada olduguna dair teoriler var.
Yani kuzeninizi begenmesi ya da cinsiyetten bagımsız objektif bir gözle onun iyi oldugu şeyleri överken bunu fiziksel özelliklerde de belirtmesi sevgilinizin illa eşcinsel oldugunu göstermez.
Sevgiliniz için yalnızca homofobik degilmiş derim.
Fakat bu düşünceleri size uymuyor ki konu açmıssınız. Bu yüzden yolun başındayken bitirin.
Aa deme öyle sen cherryle aranı sıkı tut şu yağuşuklu poposu güzel kuzeni sana yapsınTüm Cherryler mi beş para etmez tiplere takılır??
Elele banlanmasak bacım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?