Sevdiğim adam "eşcinsel" olabilir mi?

ne kadar ateşli, seksi, ne güzel kalçaları var demis ya o anda sogurum oyle adamdan:) hayır aranızda birsey bile olsa kuzeni kıskanmaya baslıycaksınız dusunsenize

Aşık oldugum insana bile "hayatımın anlamı sensin" dememişimdir.

Bence yaşadıgınız seyin ne oldugunu adlandırmanız iyi olur.
Zira yarın bir kadınla beraber gordugunuzde bu şüpheleriniz ortadan kalkar belki ama başka problemlerle bogusur kendinize kızarsınız.

Tabii bu isim koyma meselesinde öncelikle kendiniz cinsellikte neyi ne kadar kabullenebileceginize karar verin, sonra arkadasınızla konusun.

Ne pislik bi herifmiş öyle..böyle diyen biri için hala yanında mutlu olmayı nasıl beceriyorsun ..söyliyim.yalnızsın ailenden arkadaştan herkesten kafa olarak çok uzaksın .dibine kadar yalnız ve çaresizsin.başka bi açıklaması olamaz.

bu olay dün ayrılırken yani havaalanına giderken oldu. havaalanında bozuntuya vermedim sonra uçaktan indikten sonra sadece sağ salim vardığımı haber verdim. soğudum ama yaşadığım mutluluğu da unutamıyorum. yalnız değilim ailemle aşırı yakınız

Kuzende de ne cazibe varmış

ben kuzeni merak ettim. hahaha

bişey dicem; avrupda fln bile erkekler haytta böyle şeyler söylemez. aşırı geniş olsa bile yani. en fazla kadın kuzen hakkında söylerler. öbür türlüsü ıı yani siz düşünün.

O teoriler çok sağlıklı değil. Cinsiyet, cinsel eğilim-yönelim vs... neyse tamamen kromozonların etkisinde. Kadın, erkek ve intersex bireyler olmak üzere üçe ayırıyorlar bireyleri cinsiyete göre. Intersex bireyler gonad kromozonlarındaki bozukluğun seviyesine göre kadın yada erkek olacak şekilde operasyona tabi tutuluyorlar. Eşcinsel bireylerin tümü kromozomal erkek. Gonadlarda hormonları yönetemeyecek birtakım sorunlar oluyor.

Bknz... David REIMER... Adam kromozomal erkek olduğu halde adamı zorla kadın yapmaya çalışmışlar. Olmamış, çünkü bu iş kromozomlardan soruluyor.

Dini hassasiyetim olduğu için bu konuyu çok araştırdım. Halada okumaya devam ediyorum.

Yeri gelmişken birkaç şey yazmak istedim. Selamlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…