Sevdiğim adam "eşcinsel" olabilir mi?

Sizin yoksa benim hiç böyle bir derdim yok. İnancım gereği bu tür mahrem konuları bu şekilde konuşamam zaten. İlginç, sosyoloji uzmanı gibi konuşuyorsunuzda ondan cesaret aldım açıkçası...

haklısın inkar ediyor ama belli ki öyle. neyse üstüne gitmicem eğer öyleyse bile onun için de çok zordur. herşey olacağına varır
Ona karşı duyduğun merhamet başına iş acacaga benziyor.Gercekten uzak durmalisin.O kucak açıp yanında olman gereken sıradan bir eşcinsel değil ki tercihinden ötürü ona arkani dönüyor gibi hissedesin.Tam anlamıyla ahlaksızlığını dayanamayıp diline vurmuş tehlikeli bir tip.Gonlunde onu başka yaratmış ve o yarattığın adama aşık olmuşsun sen ama gerçekte bambaşka bir tip.Erkekler tecavüze nasıl uğruyorlar saniyorsun ?Bunun gibiler sayesinde.Bu şekilde aktif olanlar "aktif"oldukları için kendilerini eşcinsel kabul etmezler zaten.Escinsellerle birlikte olur ama kendilerinin erkekligine laf ettirmezler.Bir suru travestinin sevgilisi evli,barkli,cocuklu ve etnik olarak da genelde aşık olduğun bu adamın yoresindendirler.Oralarda kadın erkek ilişkileri torelerle çok sıkı denetim altında olduğu için eşcinsel ilişkiler,erkek çocuklara,genclere tacizler yaygindir.Ona söyledikleri de normal gelmiştir zaten.İtiraf etmesini bekliyorsan daha çok beklersin.Akil doğruları görelim diye var.Aklin kararını vermiş,dinlemelisin.

vayyy be nasıl bir zamanda yaşıyoruz, kendimi kocakarılar gibi hissediyorum böyle söyleyince ama eskiden yanımızdaki erkek kız kuzenimize felan bakar mı diye düşünürdük, şimdi erkeklerle de tanıştırmaya gelmiyor,mazallah kuzenler heba olabilir

İlk yorum bu konuya kısmetmiş :))) Eğer birtakım kuralların varsa duyguların daha ağır basmadan bitir olayı derim. Eş cinsel değilde biseksüel de olabilir ama bunun senin için yine bir şey değiştireceğini sanmıyorum :) Eğer duyguları bu yöndeyse bile sen bu kadar sorduktan sonra istese de söyleyebileceğini sanmıyorum.Karar senin

Görücü usülünden daha ne garip hikayeler çıkacak merakla bekliyorum diğer topikte bir hatun abisini anlatıp kardeşini getirdiler yazmış. Elimizde Ali kalmadı biz de Mehmet getirdik işte der gibi
Ben okuldan bi cocukla tanistigimda da cok garip bi hikaye cikti, tanisma usulu ya da gorucu usuluyle alakasi yok, adamlikla alakali. o da benim karsima cikmadi henuz

Ya bu yoruma çok güldüm :)

Şaka yapmamış, ciddi söylemiş bence. Normal bir erkek başka erkeğe böyle yorum yapmaz.
Kuzenine söylemen için özellikle yapmış bile olabilir. Kuzenini eşcinsel sanıp haber salmıştır..

Arkadasiniz hic normal degil dikkatli olun kararlarinizda aceleci olmayin sonradan uzulen yine Sen olursun

Onların ateşi bizi kavurdu resmen
En iyisi sen aradan çekil.
Ağzını da arıyabilirsin kuzenini biraz ortaya atarak

Sizin yoksa benim hiç böyle bir derdim yok. İnancım gereği bu tür mahrem konuları bu şekilde konuşamam zaten. İlginç, sosyoloji uzmanı gibi konuşuyorsunuzda ondan cesaret aldım açıkçası...

Aslında konunun başından beri bir iddiada bulunmadım. Keza bir derdiniz oldugunu da söylemedim.
Herkes kendi hayatına uygun şekilde dogrularını belirliyor. Hem uzmanlık alanım bu degilken sizin yazdıgınıza dogru-yanlış herhangi bir şey demek istemedim.
Sonucta ikimiz de neyi kabul edersek edelim, suç kapsamına giren haller dışında yasaklar koymayan, cinsel işkence edercesine insanları zorlamayan, yalnızca kendi hayatlarına bakan insanlarmışız. Bu durumda tartışacagım birşey yok ki.

Bu arada hayır sosyolog degilim, fakat sosyal bilimlere ilgiliyim diyeyim. Ama başka alanlara yönelmeden yalnızca sosylojiden çıkışlı birinin de bu konuda tez öne sürmesi zor bence, sadece alandan veri toplayıp bunları inceleyerek bir genellemeye varabilirler ki cinsellik bir nevi parmak izi gibi kişilere özgü birşey, bu yüzden olabildigince genellemelerden kaçınıyorum.

ciddi bir şekilde sordum %100 erkeğim dedi

Zaten çift cinsiyetli oldugu vs. iddia edilmedi ki. Cinsel yöneliminden bahsediyor herkes.

Başka bir erkek hakkında o şekilde yorum yapabilmesi yalnızca homofobik olmadıgını kanıtlar.
Bunun dışında cinsellikle ilgili onun ne hissettigini ya zaman içerisinde ögreneceksiniz, ya da içinize sinmeyen seyleri düşünüp her ihtimale karşı yolun başındayken bitireceksiniz.

Facebok bile kullanicilarinin bu "skalada" gender tanimi yapmalarina izin vermisken, siz insanlari kolayca uce ayirivermissiniz , cok ilginc.
Eger inanciniz gercekleri egip bukmenize neden oluyorsa once onu sorgulayin bence.

Tahmin edeyim mi? Arkadasiniz Hollandali ama yerli degil belki de Surinamli vs.
Ayrica kendisinin doguda ne isi var?
Ben olsam cok suphelenirdim, Turkiye ile olan ilgisi ve motivasyonu beni daha cok ilgilendirirdi.
Ancak arkadasiniz biseksuel muhtemelen, straight adamlar da birbirlerine bakip kisa yorumlar yaparlar ama gulup gecerler, uzatmalzar, o yuzden siz onun diger erkeklere sarkmasi icin bir platform olmak durumuna dusebilirsiniz. Belki TRye sirf bu amacla geliyordur.
ya da kendisi straight, boyle bir izlenimi bilerek yaratiyor, sizi daha fazla yaklastirmak istemiyor, umut vermiyor.
Her iki durum da kotu.
Bence ne hissettiginizi soyleyip kurtulun bu sevdadan, yoksa sonunuz kalp kirikligi olacak.

Yanlis anlamadim degil mi arkadasinia gay misin diyr sordunuz o da hayir dedi.

Su geliyor aklima, bu kuzen olayi olmadan mi sordunuz gay misin diye? Eger oyleyse sizi sinirlendirmek icin yapmis olabilir.

Yoksa bu tarz bir konu hic konusmadiginiz halde durup dururken mi yapti kuzeninize yorumu?

Bu ikisi onemli ve hayati onem tasiyor

Facebok bile kullanicilarinin bu "skalada" gender tanimi yapmalarina izin vermisken, siz insanlari kolayca uce ayirivermissiniz , cok ilginc.
Eger inanciniz gercekleri egip bukmenize neden oluyorsa once onu sorgulayin bence.
Facebook mu? Çok komiksiniz. Prof. Dr. John MOONEY desem, makale desem, index desem? Bilmem birşey ifade eder mi sizin için...

Facebook mu? Çok komiksiniz. Prof. Dr. John MOONEY desem, makale desem, index desem? Bilmem birşey ifade eder mi sizin için...

Facebook'u sadece bir sosyal platform degil. Dunyanin en buyuk haber alma medyum durumunda, bildiginiz tum medya platformlarindan da ote ve son derece atilimci bir haber alma/ haberlesme platformu. Facebook un arkasinda binlerce bilim adami ve sentetik zihin var. 58 den fazla gender identity sunuyorlar (bazi ulkelerde) ve bunlari kesinlikle uydurmuyorlar.
Bahsettiginiz yazar John Money, onceleri bu konuyu acan tek uzman oldugu icin cok ragbet gormus ama sonra teorilerinde eksikler oldugu ortaya cikmis sadece bir arastirmaci. Hatta kendisinin sorumsuz bir davranisi yuzunden ikiz iki cocuktan biri sunnet sirasinda sakatlandigi icin ailesini cocuga intersex ameliyati yaptirip depresyona ittigini, daha sonra ikizler uzerine deneyler yapip onlari alkole ve intihara surukledigi anlatiliyor.
https://en.wikipedia.org/wiki/John_Money
Gender lkousunda gorusleri 50lerde kalmis pedofiliyi savunan bir arastirmaciyi okuyorsunuz yani. Ben olsam scholardan daha derin arastirma yaprdim.
Her prof bir olmuyor yani. Okudugunuz yazarin kredibilitesini iyi arastirmak gerekir ve karsit teorileri de okumak gerekir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…