- 23 Mart 2015
- 5.715
- 12.058
- 448
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Konu sahibi adam nereli söyler misin?Hani böyle ortadoğulu falansa belki kendine bile itiraf edemiyo olabilir hani orada da çok büyük tabu ya böyle şeyler.
Belki de eşcinsel olduğunu kabul etmek istemiyor olabilir ya da seninle bunu aşmak istiyor da olabilir.
Bu konuda herhangi bir iddiada bulunacak bir uzmanlık alanına sahip degilim. Ne tıp doktoruyum ne de psikolog.
Yani sadece teori okuyabilirim.
Siz inancınız dogrultusunda kendi aklınıza yakın olan seyleri kabul etmeyi secmişsiniz. Ben de kendi kabul ettigim görüsü söyledim.
Fakat benim için bunların da bir önemi yok aslında. İnsanlar, cinsel yönelimleri ne olursa olsun, kendilerini nasıl tanımlıyor ve nasıl mutlu oluyorlarsa onların beyanını kabul ediyor ve buna saygı duyuyorum.
Yani kimseye hangi pozisyonda çiftleşmelerini söyleyemeyecegim gibi kimlerden etkilenecegine dair bir sınır da çizemem.
Cinsellikte baktıgım iki kıstas var; yaş sınırı ve yetişkinlerde rıza.
Bunlar dışındaki her şey o iki kişi için dört duvar arasında kalır.
Partnerimde ise birbirimizi mutlu ediyorsak, anlıyorsak, yargılamıyorsak, duygusal paylaşımımızdan memnunsam ve ortak hayaller kurabiliyorsak bunlar benim için yeterli olur.
Belli ki konu sahibi için yeterli olmayacak. O yüzden ayrılmaları gerektigini düşünüyorum.
Bence uydurmuş. % de 100 erkeğimi de uydurmuşkuzey ıraklı bir kürt ama kendisine kalsa annesi british. bu nasıl british sülalecek simsiyahlar. ölen nişanlısı da yarı kürt yarı irlandalıymış( bayaa ilginç bir melezlik gibi geldi) şaka gibi ya
Ayy gece gece çok güldümİstersen sana ayarlayayım deseydiniz bari![]()
Yanii cok belli aslinda. ben de gecen yil biriyle gorusmustum. aileler vasitasiyla.. bu sahis beni hic arayip sormuyordu mesajlasma falan da yok yani. yuzyuze 2 defa gorustuk 3.sunde bana sakallarini tamamen yok etmek icin lazere gittigini soylemisti bir de ailede hic kiz cocugu olmayinca annesinin bunu kiz yerine koyup saclarini baglayip tokalar taktigindan falan bahsetti.kacarak uzaklastim ki zaten gozumden dusmustu. bi erkegin poposu hakkinda yorum yapmak nedir yahu..Valla panpa bak ben Berlin, Köln, Amsterdam tüm gay şehirlerine gittim ama başka erkeğin g.tüne bakan düz erkek hiç görmedim. Seninki üstüne yorum yapmış gerisini sen düşün.
Yanii cok belli aslinda. ben de gecen yil biriyle gorusmustum. aileler vasitasiyla.. bu sahis beni hic arayip sormuyordu mesajlasma falan da yok yani. yuzyuze 2 defa gorustuk 3.sunde bana sakallarini tamamen yok etmek icin lazere gittigini soylemisti bir de ailede hic kiz cocugu olmayinca annesinin bunu kiz yerine koyup saclarini baglayip tokalar taktigindan falan bahsetti.kacarak uzaklastim ki zaten gozumden dusmustu. bi erkegin poposu hakkinda yorum yapmak nedir yahu..![]()
Konu sahibi adam nereli söyler misin?Hani böyle ortadoğulu falansa belki kendine bile itiraf edemiyo olabilir hani orada da çok büyük tabu ya böyle şeyler.
Belki de eşcinsel olduğunu kabul etmek istemiyor olabilir ya da seninle bunu aşmak istiyor da olabilir.
Kadınların hisleri kuvvetlidir.Kotu şeyleri de haber verir ama inanmak istemeyiz.Bence sizin canınız birini sevmek istiyor.O ihtiyacın yerine de bunu koymussunuz.Kuzeninizin arkasından söyledikleri şaka falan değil bence.Kendi pasif olmayabilir ama aktif bir homoseksüel olma ihtimali çok yüksek ve kuzeninizle yalnız kalsa ona bir fenalık bile yapabilir o denli korkunç hisler içinde bir tip.Bu tiplerin bitmek tükenmek bilmeyen dram hikayeleri mevcuttur.Ajitasyona bayilirlad.Duygu somurusu en sevdikleri şeylerden biridir.Durumunu kabullenemeyenler kadınları paravan olarak kullanırlar.kendisi sevgilim değil henüz, şaka bile olsa o kadar uzattı ki canım çok sıkıldı, işin kötü yanı seyretti çocuğu arkadan, gidişine baktı bayaao kadar yorum yaptı ki çocuk hakkında . çok kötü hissettim
Yani şöyle avrupalı falan olsaydı ya da balkan adam rahat konuşuyor diyebilirdik ama kuzey ıraklı kürt bir adamın bir erkeğin poposu hakkında detaylı yorum yapması pek hayra alamet değil.kuzey ıraklı yani kürt
Yani şöyle avrupalı falan olsaydı ya da balkan adam rahat konuşuyor diyebilirdik ama kuzey ıraklı kürt bir adamın bir erkeğin poposu hakkında detaylı yorum yapması pek hayra alamet değil.
Sen istediğin kadar sor bunu söylemesi çok kolay değil hatta psikologlar bile aylarca terapi sonunda kendilerine itiraf etmelerini sağlıyorlar mesela.
Muhtemelen beni seven bi kız var ben de onu sevmeye çalışayım belki düzelirim diyordur.
Kendi iyiliğin için bu adamdan uzak durmalısın diye düşünüyorum.