• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevdiğim adam "eşcinsel" olabilir mi?

Facebook'u sadece bir sosyal platform degil. Dunyanin en buyuk haber alma medyum durumunda, bildiginiz tum medya platformlarindan da ote ve son derece atilimci bir haber alma/ haberlesme platformu. Facebook un arkasinda binlerce bilim adami ve sentetik zihin var. 58 den fazla gender identity sunuyorlar (bazi ulkelerde) ve bunlari kesinlikle uydurmuyorlar.
Bahsettiginiz yazar John Money, onceleri bu konuyu acan tek uzman oldugu icin cok ragbet gormus ama sonra teorilerinde eksikler oldugu ortaya cikmis sadece bir arastirmaci. Hatta kendisinin sorumsuz bir davranisi yuzunden ikiz iki cocuktan biri sunnet sirasinda sakatlandigi icin ailesini cocuga intersex ameliyati yaptirip depresyona ittigini, daha sonra ikizler uzerine deneyler yapip onlari alkole ve intihara surukledigi anlatiliyor.
https://en.wikipedia.org/wiki/John_Money
Gender lkousunda gorusleri 50lerde kalmis pedofiliyi savunan bir arastirmaciyi okuyorsunuz yani. Ben olsam scholardan daha derin arastirma yaprdim.
Her prof bir olmuyor yani. Okudugunuz yazarin kredibilitesini iyi arastirmak gerekir ve karsit teorileri de okumak gerekir.
Hümanizmin tutmuş hayırdır? Daha düne kadar müslümanlara ölüm diye böğürüyordun? Pedofil dediğin adamın en kalifiye dergilerde yayınları var, hani senin en kibar tabirle hayran olduğun "BATI" dergilerinde.

Git derdini onlara anlat, benimlede muhatap olma bir daha...

Biseksüel olduğunu düşünüyorum ben. Böyle biriyle olurdum. Önemi yok. Hetero olsaydı diğer kadınlara bakma ihtimali kadar biseksüel olduğunda da diğer kadın ve erkeklere bakma ihtimali aynı.

obiviyante obiviyante

Neden boyle bir cikis yaptiginizi anlayamadim. Sunnetten sakat kalmis cocuk Amerikali ve musluman degil. Sunneti (circumcision) saglik icin yaptiran aileler var. Ama soylediklerimin dinle alakasi yok ki.. Prof Money'in bir deneyinden bahsettim, teorilerinin elestirisinden bahsettim. Bati d0gu ayirimizi da hangi "dergi"lerden bahsettiginizi de anlayamdim. Prof Money batili degil mi? Sizin yonunuz sasmis.

haklısın inkar ediyor ama belli ki öyle. neyse üstüne gitmicem eğer öyleyse bile onun için de çok zordur. herşey olacağına varır
kesinlikle katılıyorum . beklemek lazım nereye varacak .
ama beklerken de ondan çok şey beklemeyin

Back
X