Sevdigim adam esrarmi kullaniyor? Bilgisi olan ltfn baksin!

genckiz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2010
1.255
201
Merhaba arkadaslar,
bugün sevdigim adamin evine gittim kül tabagini gördüm. Kül tabagi tuhaf ti diger sigara icilen kül tabagi gibi degildi ayrica kokusuda nasil desem mentol kokusu gibiydi keskin hani dös icin sürülen Wick diye bir krem var üsütünüce girbe yakalaninca onu süreriz onun kokusu gibiydi. Size resminide yükledim bir bakin nolur tuhafima gitti. Böylemi görünür esrar / Ot kullananlarin kül tabagi? Yoksa ondan anlasilmazmi?
7qjukohe.jpg

of bilmiyorum ama kokusuda normal sigara külü gibi kokmuyor du mentol gibiydi ya

Uzun zamandır kül tablasını boşaltmıyorsa küller yapışmış olabilir ve sigara külü olabilir.

Hiç bilmem ama bir yerden duymuştum külü sigara külü gibi değilmiş düşmezmiş. Öyle duydum, onun dışında bilmem, anlamam yani. Şüphelerin varsa eğer tetikte ol sen. Birde kullananlar nasıl olurlarmış, tavırları davranışları onu araştır. Gözleri nasıl bakar falan gibi.. Bunları araştır. İnternete yaz çıkar belki.

Esrar vicks gibi kokmaz ayrica bu tabaktakiler esrar da tutun de değil.
Ya da kulluk aylardir yikanmadigi icin icerisindekiler baskalasim gecirmis :KK53:

Tütüncülerde aromalı sigar ya da pipo tütünler satılır. Normal tütüne göre daha büyük kesimli ve sert olur. Bence kültablasındaki ondan.

Son düzenleme:
Valla ne olduğunu çözemedim ben. Kül de olabilir boşaltmayıp biriktirdiyse.

Esrarın kokusunu falan bilmiyorum ama tabaktaki ıslanmış küle benziyor.

Mentollü sigaralar var diye biliyorum ben ama arkadaşlara katılıyorum. Sigara külünede benziyor ama içindeki şeyler sanki kağıt külü gibi. Belkide içinde bişi yaktı..?

O uzun uzun şeyler çok fazla ota benziyor yakında defalarca kez gördüğüm için söylüyorum ama otun kokusu mentollü vicks gibi olmaz ki.

X