Sevdigim adam evleniyor ..

hayatisir1234

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2015
583
145
33
2 sene oldu benden ayrilali. Benden ayrilir ayrilmaz smdiki evlenecegi kizi tanimisti. Ya bana kiyamiyordu beni gorunce yorgunlugu giden adam ona sevgimi her daim hissettirdigim adam beni bir kalemde silebildi. Birbirimize uzagiz ve ailelerimizin dusmanligi soguttu mu ne bilmiyorum ama en son lafi bizim birlesmemiz hayirli degil oldu. Icim kaniyor ya 2 sene oldu hala unutamadim. O tanistigi kizla yeni nisanlanmis subatta.. sonra ben whatsappta merak edip baktigimda resimlerini koymustu.. nasl zoruma gitti.. Sonra anladim ki beni yani numarami silmemis cunku whatsappta herseyi gozukuyordu bana ama yabanci bir numaraya gozukmuyordu.. Smdide beni silmis. Hicbirseyi gözükmüyor. hemde dügününe 1 hafta kala beni silmis. O kizi sevmedigini biliyorum.. bir insan neden böyle yapar ya.. 30 yasina geldi dayanamiyo diye mi evleniyo bilmiyorum ama benim canimi cok yakti.. elimden geleni yaptigim icin bu sefer sustum ve o 2 sene boyunca hicbirsey yapmadi benim icin.. dönmedi bir özür dahi dilemedi.. kalbim kan agliyor... Ne diyim mutlu olsun.. :(

Giden gitti 2 yıl olmuş artık kimseyi suçlayamazsın. Sende kendi hayatına bak olmuyorsa psikolojik yardım al. 2 yıl aynı acıyla üzülmek normal değil. Takıntı yapmışsın o kişiyi.

Kızı seviyo ve seni unuttu,birleşmemiz hayırlı değil demiş belliki aile düsmanlıgı sebebiyle ki doğru olanda bu aileler öyleyken Nasıl sürebilirdiki
Bak yoluna Canına yazık üzüldüğün zamana yazık silkelen kendine gel,Adam iki senede kılını kıpırdatmamış

Kendini kandırarak daha da mutsuz etme.
Önüne bakmak zorundasın. Bunu evlenen eski sevgili için demiyorum. Koskoca iki yıl arkasına dönüp bakmamış sana bir adım atmamış bir insanı beklediğin için diyorum. Seven insan öyle durmaz. Koskoca iki senede bir atım atar hayat Türk filmlerindeki gibi değil. Seven insan bir adım atar.
Ayrıca sevmeden iki sene sevgili olup evlenmez de üzgünüm. Sevmese ondan da ayrılır yeni birini bulmak isterdi. Memnunmuş ki ilişkiyi devam ettirmiş hatta evlenmeye karar vermişler. Bunu unutarak ama beni seviyordu diye geçmişte yaşamak senin kaybın olur. O hayatını yaşarken kendini üzmekten başka da bir işe yaramaz.
Kendini toplamak ve önüne bakmak için yeterli bir süre geçmiş hala aynı yerde saymamalısın ve acilen önüne bakmalısın. Kendi hayatına bakmalısın.

Kızı seviyo ve seni unuttu,birleşmemiz hayırlı değil demiş belliki aile düsmanlıgı sebebiyle ki doğru olanda bu aileler öyleyken Nasıl sürebilirdiki
Bak yoluna Canına yazık üzüldüğün zamana yazık silkelen kendine gel,Adam iki senede kılını kıpırdatmamış
cok pasif anca whatsappta durum degistiriyordu ya bilmiyorum bana karsi bos degil.. ama olmadi iste :(

Hayat b.k bir şey işte, böyle üzücü şeyler oluyor. Sevdiğinin gözünün önünde evlenmesi kadar yıkıcı bir şey daha yok bence , ölmekten beter insanın içi ölüyor. Yorumum bu kadar , allah metanet versin kardeş.
Allah razi olsun.. gercekten cok üzücü insan kendini degersiz hissediyor

hala size karşı boş olmadığı kanısına nerden vardınız çok merak ettim? Sadece numaranızı silmediği için mi böyle düşündünüz

cok pasif anca whatsappta durum degistiriyordu ya bilmiyorum bana karsi bos degil.. ama olmadi iste :KK43:

Benim ortaokuldaki halim gibisin kendine gel Allah aşkına yaa. O zaman çocuktum adam hapşursa üstüme alınıyordum. Büyüyünce öğrendim ki gerçekten sevildiğinde araya ne girerse girsin deniyorsun çabalıyorsun. Öyle durmuyorsun yani.
Kusura bakma ama sevmeden evlenme, başkasını sevip düşman aile mevzusuna ayrılmak, severek ayrılıp sevmeden evlenme falan arabesk hikayelerdeol ur. Kendinizi kandırmanız seviyordum ama çekingendi demeniz size bir şey kazandırmaz aksine kaybettirir.
Kaç yaşındasınız bilmiyorum ama olmamış bir şey için ağlayarak kendinizi heder ederek yıllarınızı boşa geçirmek yerine önünüze bakmanızı öneriyorum.
Emin olun önümde ne engelleri aşıp evlenenler var. Babası ortaokul mezunu asla olmaz dediği halde yedi sene sabredip evlenen de var, mezhep veya ırk farkı diyen ailesini karşısına alan ve evlenen de var. İsteyen kadın ve erkeğin karşısında kimse durmaz.
Benim annem ve kayınpederim düğün öncesi birbirine girdi biz ikimizde hop noluyor isteseniz de istemeseniz de evleneceğiz araya düşmanlık sokmanız size zarar dedik kestik seslerini.
Gerçekçi olun biraz.

Back
X