Benim ortaokuldaki halim gibisin kendine gel Allah aşkına yaa. O zaman çocuktum adam hapşursa üstüme alınıyordum. Büyüyünce öğrendim ki gerçekten sevildiğinde araya ne girerse girsin deniyorsun çabalıyorsun. Öyle durmuyorsun yani.
Kusura bakma ama sevmeden evlenme, başkasını sevip düşman aile mevzusuna ayrılmak, severek ayrılıp sevmeden evlenme falan arabesk hikayelerdeol ur. Kendinizi kandırmanız seviyordum ama çekingendi demeniz size bir şey kazandırmaz aksine kaybettirir.
Kaç yaşındasınız bilmiyorum ama olmamış bir şey için ağlayarak kendinizi heder ederek yıllarınızı boşa geçirmek yerine önünüze bakmanızı öneriyorum.
Emin olun önümde ne engelleri aşıp evlenenler var. Babası ortaokul mezunu asla olmaz dediği halde yedi sene sabredip evlenen de var, mezhep veya ırk farkı diyen ailesini karşısına alan ve evlenen de var. İsteyen kadın ve erkeğin karşısında kimse durmaz.
Benim annem ve kayınpederim düğün öncesi birbirine girdi biz ikimizde hop noluyor isteseniz de istemeseniz de evleneceğiz araya düşmanlık sokmanız size zarar dedik kestik seslerini.
Gerçekçi olun biraz.