Sevdigim adam evleniyor ..

Numaranızı silmemiş olması sizi unutmadığını düşündürmeye yetiyor ama kızla evleniyor yine de sevmiyor onu. Adam daha ne yapsın o kızı sevdiğine inanmanız için? Evleniyor onunla yani ötesi var mı. Olaylara bu kadar taraflı bakabilmeyi nasıl başarıyorsunuz allah aşkına ya.

2 yılına yazık,ömrüne yazık.
Bu kadar mı kendini sevmiyorsun hala ona üzülüyorsun,esameni bile okumuyor adam.

bencede yav. Zaten adam sevmediği biriyle neden 2 yıl boyunca görüşüp şimdide evlensin. Kırılmayın ama sizinkide biraz kendinizi avutmak olmuş. Olaylara yaklaşımınız hep bu yöndeydiyse 2 yıl boyunca unutamamış olmanızı anlayabiliyorum.

Yahu çoğu 'sevmedigini nerden biliyorsun', 'telefonunda unutmuştur numarani' demiş. Kaçı aynı şeyi yasasa evet seviyor diye dusunmezdi merak ettim
Yeri geldiğinde gayet çakal olan erkek milleti.Ben numarani unutup tuttuguna inanmıyorum. Kendi unutsa 2 yıllık sevgilisi incelerken bulup silerdi merak etme:KK76:

Konu Sahibi seni anlıyorum ama kendini kandırma. Adam gayet ayran gonullulugunden tutmuş numarani, ama artık evlenme arifesine gelince gerek kalmamis bence.Seni sevmiş olabilir ama seninle olmak için her yolu deneyecek kadar sevmemis demekki.Numara tutmakla sahip çıkmak olmaz.Sana yaptıklarını hatırla ve sevmek yerine nefret bölümüne geç. Unutman kolaylasir

İnşallah seninde mutlu pozlarini koyacağın zamanlar yakındır üzülme Allah büyük Hoppa

O kizi sevmiyor evet, sizin dugunu basip " seni kurtarmaya geldim" repligiyle beyaz atli prenses olmanizi istiyor. Sizin askinizin sinirlarini zorluyor. Sizin onu ne kdar cok sevdginizi ve nelere gogus gerebiliceginizi gormek istiyor. Sonunuz mukemmel olucak. Omur boyu mutlu olucaksiniz, mutlu son..

Maalesef boyle olmuycak..
Bi kadin belki, ama bi erkek birisini severken ne sebeptende olsa baskasiyla evlenmez.

Seni sevseydi seninle evlenirdi..Onu sevdi onunla evlendi net...Gerçekler acıdır değmez artık o evli bir adam bunları düşünme..

merhaba canım.acını gerçekten hissettim.evleneceği kızı seviyor ya da sevmiyor.bu saatten sonra önemi yok.seni sevip sevmemesinin de öyle.çünkü sonuç ortada.erkekte olsun kadında olsun.sevmediği.yalnız bunla hayatı idare ederim dediğiyle evlenir.uzun süre bu kızla çıktım diye evlenenler var.bunları diyorum diye.sabret aşkın için diyorum sanma.elbette bu hayatta her şey mümkün.yalnız koşullar değişmeyecek şekilde hareket etmeliyiz.yoksa sıkıntı olur.
bende zamanında birini takıntı yapmıştım.yok dedim.durumum hiç iyiye gitmiyor.unutmaya çalışmaktan daha zor zamanlar yaşayacağım.bu bariz takıntı oldu dedim.inanır mısın ertesi gün aklımda yoktu.
birde şu ondan daha fazla sevmeliyim lafını unut.bu resmen takıntını gündemde tutmaya yarıyor.o 30 sa seninde 25 falan olman gerek en az tahminimce.her yaşta insanın ilişkilere bakışı ve istekleride değişiyor.senin yaşlarında aşırı bağlılık oluyor.bir kaç seneye bunu anlayacaksın.unutmak için aşık olmana gerek yok.kalbinde boş olabilir.
whatsappta numaranı silmemiş.yalnız sen hayatından sildi en sonunda.silmediği zamanda koyduklarını sen yazmışsın.
gözünü seveyim yapma bu kötülüğü kendine.
bir tanıdığım bir çocuğu çok seviyormuş.düğün sesleri evine kadar geliyormuş.tüylerim diken diken oldu gene.sonuç.kız başkasıyla evlendi.çok mutlu.
sevemem diye şartlama .bal gibi seversin.hangi ağacı suladın hesabı.şu benle ilgileniyor dediğin çocuğa bir alıcı gözle bak.her ilişki zamanla rayına oturur.kaldı ki sana bir abla tavsiyesi vereyim.artık yaşında mantığının ağır bastığı ilişkileri yaşama yaşı.

2 sene oldu benden ayrilali. Benden ayrilir ayrilmaz smdiki evlenecegi kizi tanimisti. Ya bana kiyamiyordu beni gorunce yorgunlugu giden adam ona sevgimi her daim hissettirdigim adam beni bir kalemde silebildi. Birbirimize uzagiz ve ailelerimizin dusmanligi soguttu mu ne bilmiyorum ama en son lafi bizim birlesmemiz hayirli degil oldu. Icim kaniyor ya 2 sene oldu hala unutamadim. O tanistigi kizla yeni nisanlanmis subatta.. sonra ben whatsappta merak edip baktigimda resimlerini koymustu.. nasl zoruma gitti.. Sonra anladim ki beni yani numarami silmemis cunku whatsappta herseyi gozukuyordu bana ama yabanci bir numaraya gozukmuyordu.. Smdide beni silmis. Hicbirseyi gözükmüyor. hemde dügününe 1 hafta kala beni silmis. O kizi sevmedigini biliyorum.. bir insan neden böyle yapar ya.. 30 yasina geldi dayanamiyo diye mi evleniyo bilmiyorum ama benim canimi cok yakti.. elimden geleni yaptigim icin bu sefer sustum ve o 2 sene boyunca hicbirsey yapmadi benim icin.. dönmedi bir özür dahi dilemedi.. kalbim kan agliyor... Ne diyim mutlu olsun.. :KK43:

Özur dileyerek ve acinizi anlayarak soruyorum da o kızı sevmedigini nerden biliyorsunuz ?
Insan sevmedigi biriyle 2 sene cikip evlenmez.
Benimde basıma boyle birsey geldi ve nedense esimin de beni sevmedigini soyluyordu herkes. Onlarda evlenemezdi aileler istemiyordu. Gayette aşk evliligi yaptik. Tabiki sorunlar oluyor.
Hayirlisi buymuş demekki kendinizi resimlere bakarak yipratmayin. Allah yazmamis hayirlisi buymuş demekki.

2 sene oldu benden ayrilali. Benden ayrilir ayrilmaz smdiki evlenecegi kizi tanimisti. Ya bana kiyamiyordu beni gorunce yorgunlugu giden adam ona sevgimi her daim hissettirdigim adam beni bir kalemde silebildi. Birbirimize uzagiz ve ailelerimizin dusmanligi soguttu mu ne bilmiyorum ama en son lafi bizim birlesmemiz hayirli degil oldu. Icim kaniyor ya 2 sene oldu hala unutamadim. O tanistigi kizla yeni nisanlanmis subatta.. sonra ben whatsappta merak edip baktigimda resimlerini koymustu.. nasl zoruma gitti.. Sonra anladim ki beni yani numarami silmemis cunku whatsappta herseyi gozukuyordu bana ama yabanci bir numaraya gozukmuyordu.. Smdide beni silmis. Hicbirseyi gözükmüyor. hemde dügününe 1 hafta kala beni silmis. O kizi sevmedigini biliyorum.. bir insan neden böyle yapar ya.. 30 yasina geldi dayanamiyo diye mi evleniyo bilmiyorum ama benim canimi cok yakti.. elimden geleni yaptigim icin bu sefer sustum ve o 2 sene boyunca hicbirsey yapmadi benim icin.. dönmedi bir özür dahi dilemedi.. kalbim kan agliyor... Ne diyim mutlu olsun.. :KK43:
2 senemi çöpe attım diyorsun yani.
valla çok çok çok yazık.
adam evlenmiş barklanmış artık sevip sevmediğinden sana ne.
numara silmiş silmemiş bundan anlam çıkarmışssın ya.
bu kadar saf olmayın be canım
nasıl kapılıyorsunuz bu kadar bilmem.
yılları böyle harcayıveriyorsunuz.
gözünüz bişeyi görmüyor

sen seni sevmediğini bile anlamamışsınki, kızı sevip sevmediğini nereden bileceksin.
koskoca iki yıl geçmiş, seni istememiş ki özür dilememiş.
sende önüne bak artık. inşallah daha iyi insanlar karşına çıkar.

iyide vatsapta bir arkadaşım bana resimin (vatsaba koyduğum) çok güzel dmişti oysa o arkadaşın numarası yoktu bende vardıda telim bozulmuştu tüm nolar gitmişti.eee o beni görüyordu ben onu göremiyordum öle bir durum olabailir.seni silmiştir ama sen onu silmedin için görüyorsundur.

üzülmene değmez önüne bak bu kadar üzülcek bir durum yok
herşeyin çaresi var ölümün yok
hayatın değerini bilin
daha ne insanlar çıkar karşına emin ol

ondan sonra benimle tanismak isteyenler oldu evet ama ben hic isinamadim sevemedim.. basta hep onu özledim.. suan beni sevdigini söyleyen ve bnm icin birseyler yapan biri var ama sevemiyorum. cok denedim olmuyor. Benim yasadigim seylerin onunda yasamasini istemiyorum.. soguk davraniyorun gitmiyor.. hayat neden tersine ki :KK43:
Kendine biraz zaman tanı. Kalbini yeniden çalacak biri elbette olacaktır. Zamanı gelmemiş demek ki.
Bir de mutluluk sadece sevgilide değildir. Sevgilimiz olmadan da mutlu olabiliriz.
Yaşamımız boyunca hayatımıza kimi insanlar girecek kimileri de vakti gelince çıkacak. Yaşamın kuralı bu. kimileri bize ders verecek, kimileri dostumuz olacak, kimileri de bizi tecrübe sahibi yapacak. Hayatımıza grip çıkan herlesin bir görevi var. Görevini tamamlayanlar çıkıyor bir şekilde...Sanırım bunu kabullenmek gerekir. Kimse sonsuza kadar hayatımızda yer almıyor ne yazık ki... Benim de bunu anlamam epey uzun sürdü maalesef. Üzülme... Bir gün öyle biri karşına çıkacak ki şu yaşadığın tüm acıyı alıp götürecek. Zaman her şeyin ilacı güzel bir cümle sabretmesini bilene. İnan bana bir gün bu günlerini gülerek hatırlayacaksın.
Sanma ki bizler aşk acısı çekmedik, terk edilmedik, ilişkimiz bittiği için acı çekmedik... büyümenin yolu acıdan geçiyor sanırım. Sevgiyle kal...

O kizi seviyor.
Allah yollarini acik etsin deyip yolunuza devam edin artik siz de.Hafifleyeceksiniz emin olun.

Nası sevmiyor ya?
Bariz o kızı seviyo işte. Kendine yalanlar söyleyip boşu boşuna hayatını heba ediyosun.
Erkek adam sevmediği kadınla evlenir mi? Hem de senden ayrıldıktan 2 yıl sonra sevmiyor ama evleniyor denmez ona. Yeşilçamda mı yaşıyoruz?

iyide vatsapta bir arkadaşım bana resimin (vatsaba koyduğum) çok güzel dmişti oysa o arkadaşın numarası yoktu bende vardıda telim bozulmuştu tüm nolar gitmişti.eee o beni görüyordu ben onu göremiyordum öle bir durum olabailir.seni silmiştir ama sen onu silmedin için görüyorsundur.

Onu kişi kendi ayarlıyor, profil resmi vs vs herkes-kişilerim-hiçbiri olarak seçebiliyorsunuz. Konu sahibi başka bir numarayla da denemiş demekki.

UFO görmüş uzaylı gibi Konuya dalıcamm da cheryy banlısındır diye

bakmıyorum srtık sana patroniçem nerdesin sen özledim ❤️

Konu Şahibi yaşadım biliyorum burda mantıklı msmtoklı ( ?) ahkam kesmek kolay , geçer ama tam geçmese fe bi sizi kalıyo da o da artık emaresi yüzümüzdeki Çizgiler nasıl yaşanmışlığımızın simgesi ise

Atart reyiz c.c. ozele gel banim bitti :deli:

Back
X