Sevdigim adam evleniyor ..

ondan sonra benimle tanismak isteyenler oldu evet ama ben hic isinamadim sevemedim.. basta hep onu özledim.. suan beni sevdigini söyleyen ve bnm icin birseyler yapan biri var ama sevemiyorum. cok denedim olmuyor. Benim yasadigim seylerin onunda yasamasini istemiyorum.. soguk davraniyorun gitmiyor.. hayat neden tersine ki :KK43:

bir görüş bi bakalım belki anlaşırsınız belli olmaz kısmet bu

Kendine biraz zaman tanı. Kalbini yeniden çalacak biri elbette olacaktır. Zamanı gelmemiş demek ki.
Bir de mutluluk sadece sevgilide değildir. Sevgilimiz olmadan da mutlu olabiliriz.
Yaşamımız boyunca hayatımıza kimi insanlar girecek kimileri de vakti gelince çıkacak. Yaşamın kuralı bu. kimileri bize ders verecek, kimileri dostumuz olacak, kimileri de bizi tecrübe sahibi yapacak. Hayatımıza grip çıkan herlesin bir görevi var. Görevini tamamlayanlar çıkıyor bir şekilde...Sanırım bunu kabullenmek gerekir. Kimse sonsuza kadar hayatımızda yer almıyor ne yazık ki... Benim de bunu anlamam epey uzun sürdü maalesef. Üzülme... Bir gün öyle biri karşına çıkacak ki şu yaşadığın tüm acıyı alıp götürecek. Zaman her şeyin ilacı güzel bir cümle sabretmesini bilene. İnan bana bir gün bu günlerini gülerek hatırlayacaksın.
Sanma ki bizler aşk acısı çekmedik, terk edilmedik, ilişkimiz bittiği için acı çekmedik... büyümenin yolu acıdan geçiyor sanırım. Sevgiyle kal...
cok tesekkür ederim umarom güzel günlere ulasiriz sevgiyle kalin :)

merhaba canım.acını gerçekten hissettim.evleneceği kızı seviyor ya da sevmiyor.bu saatten sonra önemi yok.seni sevip sevmemesinin de öyle.çünkü sonuç ortada.erkekte olsun kadında olsun.sevmediği.yalnız bunla hayatı idare ederim dediğiyle evlenir.uzun süre bu kızla çıktım diye evlenenler var.bunları diyorum diye.sabret aşkın için diyorum sanma.elbette bu hayatta her şey mümkün.yalnız koşullar değişmeyecek şekilde hareket etmeliyiz.yoksa sıkıntı olur.
bende zamanında birini takıntı yapmıştım.yok dedim.durumum hiç iyiye gitmiyor.unutmaya çalışmaktan daha zor zamanlar yaşayacağım.bu bariz takıntı oldu dedim.inanır mısın ertesi gün aklımda yoktu.
birde şu ondan daha fazla sevmeliyim lafını unut.bu resmen takıntını gündemde tutmaya yarıyor.o 30 sa seninde 25 falan olman gerek en az tahminimce.her yaşta insanın ilişkilere bakışı ve istekleride değişiyor.senin yaşlarında aşırı bağlılık oluyor.bir kaç seneye bunu anlayacaksın.unutmak için aşık olmana gerek yok.kalbinde boş olabilir.
whatsappta numaranı silmemiş.yalnız sen hayatından sildi en sonunda.silmediği zamanda koyduklarını sen yazmışsın.
gözünü seveyim yapma bu kötülüğü kendine.
bir tanıdığım bir çocuğu çok seviyormuş.düğün sesleri evine kadar geliyormuş.tüylerim diken diken oldu gene.sonuç.kız başkasıyla evlendi.çok mutlu.
sevemem diye şartlama .bal gibi seversin.hangi ağacı suladın hesabı.şu benle ilgileniyor dediğin çocuğa bir alıcı gözle bak.her ilişki zamanla rayına oturur.kaldı ki sana bir abla tavsiyesi vereyim.artık yaşında mantığının ağır bastığı ilişkileri yaşama yaşı.
Merhabalar.. empati kurup beni anladiginit icin ve güzel yorumunuz icin cok tesekkür ederim.. 24 yasindayim ben. Cok denedim unutmak icin bir aralar zaten hic umrumda degildi. Bilinc altima yerlestirmek icin sürekli bitti seni sevmedi unut onu dedim. Fakat zaman gectikce bir an oluyor ki unutmak icin bastirdigin hersey yerinden cikip geri seni üzüyor. Sanirim mutluluk ne gecmise nede gelecege bakmakta...mutluluk ani yasamakta. Hersey gönlünüzce olsun sevgilerle

canım bırak evlensın
evlenmek cok güzel birşey sanıyolar
bütün bekarlar evlensınde evlenmekde bişey yok görsünler
aşk dediğin laftır derler bence dgru

2 sene oldu benden ayrilali. Benden ayrilir ayrilmaz smdiki evlenecegi kizi tanimisti. Ya bana kiyamiyordu beni gorunce yorgunlugu giden adam ona sevgimi her daim hissettirdigim adam beni bir kalemde silebildi. Birbirimize uzagiz ve ailelerimizin dusmanligi soguttu mu ne bilmiyorum ama en son lafi bizim birlesmemiz hayirli degil oldu. Icim kaniyor ya 2 sene oldu hala unutamadim. O tanistigi kizla yeni nisanlanmis subatta.. sonra ben whatsappta merak edip baktigimda resimlerini koymustu.. nasl zoruma gitti.. Sonra anladim ki beni yani numarami silmemis cunku whatsappta herseyi gozukuyordu bana ama yabanci bir numaraya gozukmuyordu.. Smdide beni silmis. Hicbirseyi gözükmüyor. hemde dügününe 1 hafta kala beni silmis. O kizi sevmedigini biliyorum.. bir insan neden böyle yapar ya.. 30 yasina geldi dayanamiyo diye mi evleniyo bilmiyorum ama benim canimi cok yakti.. elimden geleni yaptigim icin bu sefer sustum ve o 2 sene boyunca hicbirsey yapmadi benim icin.. dönmedi bir özür dahi dilemedi.. kalbim kan agliyor... Ne diyim mutlu olsun.. :KK43:
Sevmese neden nisanlansin neden evlensin kardeşim..anladım unutamamissiniz canınız yaniyorda bu adamın kalbi sizin için attıysa bi zamanlar ömür boyu atacak değil ya...bence çok araştırmaya girmeyin zamanla herşey geçiyor

Sevseydi seninle olurdu kendini böyle avutma sevmiyor ye. Demek ki gerçekten seviyor. Ve evleniyor

Ikı yıl geçmiş aradan kendi yoluna gideli koca iki yıl geçmiş, sadece numaranı silmedi diye seni sevdiğini düşünüyorsan uzmandan yardım almalısın. Ada'm gitmiş, gittikten sonra Zaman geçmiş başkasını hayatına almış, onunla evlilik yolunda ilerliyor. Kendini rahat bırakmalısın, ölünün ardından 2 yıl yas tutulmaz. Acı gerçek şu ki, seninle evlenmek mantıklı gelmemiş. Seni sevmiyor. Lütfen kendine gel hayatına düzgünce yön ver. Yıllar geri gelmez.

O kızı sevmiyor mu bilmem ama sizi sevmiyor bu çok net. 2 senedir sizi sevdiğini onu sevmediğini düşünerek unutamamışsınjz belli ama artık kabullenin

Konu sahibi sen hiç o kızı sen varken bulduğundan şüphelenmedin mi? Bence gayet olabilir,senden ayrılır ayrılmaz değil de sen varken bulmuşlardır birbirlerini, seni aradan çıkartıp yollarına devam etmişlerdir? Yani sevilmeyen sen olmalısın ki evlenilen sen değilsin. Hayatını zehir etme diye bu ihtimali sana söylüyorum. Aşırı poliannasın. "Ay numaramı silmemiş Kesin bana aşık" diyerek dolaşman san zarar veriyor.

Gerçekten çok azimliymişsiniz, insan iki sene sonra bile hala dönüp ardına bakmayan birini sevebilir mi? kendi adıma söyleyeyim bittikten sonra iki bilemediniz üç ay sıkıntı yaşarım.sonrası gelse de ben istemem zaten.Hem kendinizi kandırmayın artık.demekki seviyor eşini.bu şekilde düşünür umudunuzu diri tutarsanız çok acı çekersiniz.onlara bir şey olmaz size olur olan.

2 sene oldu benden ayrilali. Benden ayrilir ayrilmaz smdiki evlenecegi kizi tanimisti. Ya bana kiyamiyordu beni gorunce yorgunlugu giden adam ona sevgimi her daim hissettirdigim adam beni bir kalemde silebildi. Birbirimize uzagiz ve ailelerimizin dusmanligi soguttu mu ne bilmiyorum ama en son lafi bizim birlesmemiz hayirli degil oldu. Icim kaniyor ya 2 sene oldu hala unutamadim. O tanistigi kizla yeni nisanlanmis subatta.. sonra ben whatsappta merak edip baktigimda resimlerini koymustu.. nasl zoruma gitti.. Sonra anladim ki beni yani numarami silmemis cunku whatsappta herseyi gozukuyordu bana ama yabanci bir numaraya gozukmuyordu.. Smdide beni silmis. Hicbirseyi gözükmüyor. hemde dügününe 1 hafta kala beni silmis. O kizi sevmedigini biliyorum.. bir insan neden böyle yapar ya.. 30 yasina geldi dayanamiyo diye mi evleniyo bilmiyorum ama benim canimi cok yakti.. elimden geleni yaptigim icin bu sefer sustum ve o 2 sene boyunca hicbirsey yapmadi benim icin.. dönmedi bir özür dahi dilemedi.. kalbim kan agliyor... Ne diyim mutlu olsun.. :KK43:
biraz kendi hikayeme benzettim bende ayrıldım 2 senelik ilişkiydi 3 ay oluyor 3 ayın içinde 2 kere ben gittim özür diledim kaç kere yok diyo rest çektim yine bi işe yaramıyo benden ayrılmaktan ödü kopan adam artık beni istemio :( ve hiç bi şekilde bir adım bile atmıyo hiç bi şekilde unutamıyorum herkes bana onu hatırlatıyo benimde peşimde beni çok seven biri var ama hiç bi şekilde ısınamıyorum 33 yaşındayım ve artık umudumuda kestim ilişkilerdende yoruldum başka hiç kimse hayatımda yer edemicek gibi geliyo..enerjim yerlerde :( ondan seni çok iyi anlıyorum.. :(

Erkekler numara silme yada silmeme olayına biz bayanlar kadar değer atfetmiyorlar. Beni bir kalemde silebildi demişsiniz ya, işte kilit nokta burası. Adam sizi hayatından silmiş,
2 sene dönüp geriye bakmamış telefondan silse de silmese de ne fark eder ki? Erkekler bizim kadar duygusal değiller ya hani, daha düz mantık, daha odunumsular ya , o bakımdan hiç kendi duygularınızı onun da yaşadığını zannedip kendinizi üzmeyin. Bu takıntıyla kendinize hayatı zehir etmeyin. Değmiyorlar

Merhabalar.. empati kurup beni anladiginit icin ve güzel yorumunuz icin cok tesekkür ederim.. 24 yasindayim ben. Cok denedim unutmak icin bir aralar zaten hic umrumda degildi. Bilinc altima yerlestirmek icin sürekli bitti seni sevmedi unut onu dedim. Fakat zaman gectikce bir an oluyor ki unutmak icin bastirdigin hersey yerinden cikip geri seni üzüyor. Sanirim mutluluk ne gecmise nede gelecege bakmakta...mutluluk ani yasamakta. Hersey gönlünüzce olsun sevgilerle

izlememiştim ama zerda diye bir dizi vardı.başında şöyle olursa böyle olur falan diyordu.en sonunda da kavuşamazsın sevda olur diye.bence seninki de az çok o hesap.
tabii anlıyorum seni.insanın duyguları pat diye değişmiyor.ende uzun süre dediğim gibi birini unutamamıştım.kendimde psikolojik sorun olduğunu düşünmeye başlamıştım.neyse ki tv de bir prof. un konuk olduğu bir programı izlediğimde kızın biri aradı da ''hocam 3 yıldır eski erkek arkadaşımı unutamıyorum.bende bir sorun mu var '' diye sordu.o da yok kızım demişti.ne kadar rahatladığımı anlatamam.kadın olsun erkek olsun herkesin unutamadığı bir aşkı olabilir.belki seninki de öyle.yani aşk değil de belki öyle bir şeydir.
bir de olaya şu açıdan bakmanı istiyorum.öyle ya da böyle bu adam evli olacak.bak daha evlenmeden gelen tepkileri görüyorsun.insanların tepkisini geçtim.o kız ne olacak.o kızın üzülmesinden etkilenmeyecek misin.bence bu adamla tekrar başlasanız bile bu durumda o kadar suçluluk çekersin ki ortada sevgi falan kalmaz.evet seni anlıyorum.yalnız hiç bir kadının da kocasını ''aaaa siz birbirinizi seviyor musunuz.tamam ben aradan çekilivereğim''diyeceğini sanmıyorum.
bir düşün bence bu saatten sonra olacağı varsa bile pek güzel olmayacak.bir çok şeyi yıkıp olacak.

Erkekler numara silme yada silmeme olayına biz bayanlar kadar değer atfetmiyorlar. Beni bir kalemde silebildi demişsiniz ya, işte kilit nokta burası. Adam sizi hayatından silmiş,
2 sene dönüp geriye bakmamış telefondan silse de silmese de ne fark eder ki? Erkekler bizim kadar duygusal değiller ya hani, daha düz mantık, daha odunumsular ya , o bakımdan hiç kendi duygularınızı onun da yaşadığını zannedip kendinizi üzmeyin. Bu takıntıyla kendinize hayatı zehir etmeyin. Değmiyorlar

numaranı silmemesine takılma bence de.bir anlamı olsa o kızla resimlerini koymazdı.sonuçta sen göreceksin.yalnız artık telini silmesi demek bu saatten sonra seni silmesi demek.

biraz kendi hikayeme benzettim bende ayrıldım 2 senelik ilişkiydi 3 ay oluyor 3 ayın içinde 2 kere ben gittim özür diledim kaç kere yok diyo rest çektim yine bi işe yaramıyo benden ayrılmaktan ödü kopan adam artık beni istemio :KK43: ve hiç bi şekilde bir adım bile atmıyo hiç bi şekilde unutamıyorum herkes bana onu hatırlatıyo benimde peşimde beni çok seven biri var ama hiç bi şekilde ısınamıyorum 33 yaşındayım ve artık umudumuda kestim ilişkilerdende yoruldum başka hiç kimse hayatımda yer edemicek gibi geliyo..enerjim yerlerde :KK43: ondan seni çok iyi anlıyorum.. :KK43:

bende 34 yaşındayım.ne yazık ki Türkiye de zaten kadınların aşklarını yaşamaları bir garip karşılanıyor.kaldı ki onun için savaşsın bu kadın. benim çoooooooooook eskilerden görüştüğüm biri vardı.onla konuşuyorduk. beni benim seni sevdiğimden daha çok seviyordun.bu yüzden bu ilişkinin olmayacağını
düşünmüştüm dedi.konuyu uzatmaya başladım bu arada galiba.demem o ki böyle bir ortamda zaten aşkı öyle rahat yaşayabileceğimizi sanmıyorum.biraz daha gerçekçi olmakta fayda var.şunu demeye çalışıyorum.21 yaşında aşkımı ifade ettiğim halde böyle bir tepkiyle karşılaşıyorum.şimdi 30 küsür yaşımda kim bilir nasıl bir tepkiyle karşılaşıcam.30 yaşından fazla olupta evlenmemişsen evde kalmışsın oluyor.bir de şaka gibi buna kızlardan çok erkekler takıyor.son iş yerimden bu yüzden soğudum diyebilirm.niye evlenmedin sorularından bıktım.azardan bile anlamıyorlar.böyle bir ortamda bizim yaşımızda nobran duracaksın.tabii bunu da ayarlaman lazım.o zaman da neden evlenmedi belli derler.arkadaşım anlıyor musun beni.bence çabalamak yerine aramazsan arama demen daha iyi olurdu.bir kere gittin .ona gideceksin tabii.yalnız 2. ye olmaz.hem bence görsün bensizlik nasıl oluyor havasında olmalıydın.artı erkekler pek sıkılmaya gelmiyorlar.

umarım anlatabilmişimdir.biraz bizim yaşlarımızda daha katı durmak gerekiyor.bu saçma yargılardan ötürü.

birde şunu söylemek istiyorum.3 ay çok kısa bir süre.kaldı ki iletişime geçerek süreyi uzatmışsınız.bir şey yapmadan bir veya bir buçuk ay durun.bakın bakalı hatırlıyor musunuz.

evet aynen dediğin gibi insanda toplum baskısı oluyor hani niye evlemedin sorunlu bu gibi bakılmaya başlanıyor .. ne zamandan beri evli olmak bi avantaj oldu bu toplumda bilmşiyorum ama kendimi illa bişi olması gerekiyo gibi hissediyorum belkide paniğim bu yüzden hoş ayrıldığım insanı seviodum budur tamamdır bişilere baş koyduğumuz anda bi anda herşey allak bullak oldu :( aıkçası ben bu ilişkide elimden geleni yapmak için 1 -2 defa zorladım son mesajımlada resti çektim yeter dedim bitmiş inanıorum ve kabul edyorum dedim adam cevap bile vermedi ayrıldığımdan çok verdiğim emeklere üzülüorum 33 yaşında yım bi iki senemi daha hediye ettim elaleme tek üzüldüğüm konu bu :( kendimi başka ilişiler yaşamak için zorluyorum belki unuturum diye ama hiç bi şekilde olmuoda daha ok özlüyorum ..:( arkadaşlarımı gördükçe dahada bunalım herkes evli çocuklu allam garip bi pisikolojideyim sanrıım kendim gibi olmayan hiç kimseyle iletişim dahi kuramıyorum .. :(
ilk 1 ayı şuan tamamladım hiç bişi yapmadan halen ara ara aklıma gelio boğuluo gibi oluyorum :( keşke aşk sevgi ilişkiler diye bişi olmasaymış mutlu bi insanken mutsuz bir profil oldum arık :(

Kendinizi kandırdığınızın farkında mısınız. Üzgünüm ama eğer sizi sevseydi değil 2 sene 2 saat bile ayrı kalamazdı annesi istemese bile. Ayrıca niye kızı sevmediğini düşünüyorsunuz bu kızla tanışır tanışmaz evlenme kararı almamış ki 2 sene görüşmüşler sevmiyor olsa zaten 2 senede ayrılırdı onu bağlayan ne. Erkekler yaşım geldi sendromuna da girmezler. Bence artık evli bir erkek olacağı için listenizde olmanızı istememiş öncesinde de belki farkında bile değildi. Artık siz de takip etmeyi bırakın kendi denginizi bulun o artık evli biri olacak kendinize bahaneler üretmeyin.

Back
X