• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevdiğim adam nişanlanmak üzere...

defnedemir_

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2015
9
2
1
Beni çok seven bir adam vardı. Ben duygularımdan emin olamadığım için başlamadan bitti. Ama seviyormuşum meğer. Dün karşılaşınca anladım. Özlemişim, özlemiş.. Ben ona kapılarımı tamamen kapatmıştım, öyle sanıyor. Duydum ki nişanlanmak üzereymiş. Onu sevdiğimi söylemeli miyim? Biliyorum söylememem gerekiyor. Bu çok büyük bir yanlış, bencillik. Ama içimde öyle bir çığlık var ki susturamıyorum.. Engel olamıyorum kendime.. Mesaj atacağım ona. Çok pişman olacağımı bile bile. Ama atacağım. Bir şeylerin değişmesi için değil. Sonuçta o bir yola girmiş, dönüşü olamaz. Sadece bilsin istiyorum. Bilsin ve sonra unutsun.. Çok mu kötü biriyim ben. Off..

Beni çok seven bir adam vardı. Ben duygularımdan emin olamadığım için başlamadan bitti. Ama seviyormuşum meğer. Dün karşılaşınca anladım. Özlemişim, özlemiş.. Ben ona kapılarımı tamamen kapatmıştım, öyle sanıyor. Duydum ki nişanlanmak üzereymiş. Onu sevdiğimi söylemeli miyim? Biliyorum söylememem gerekiyor. Bu çok büyük bir yanlış, bencillik. Ama içimde öyle bir çığlık var ki susturamıyorum.. Engel olamıyorum kendime.. Mesaj atacağım ona. Çok pişman olacağımı bile bile. Ama atacağım. Bir şeylerin değişmesi için değil. Sonuçta o bir yola girmiş, dönüşü olamaz. Sadece bilsin istiyorum. Bilsin ve sonra unutsun.. Çok mu kötü biriyim ben. Off..
söyleyeceksen nişandan önce söyle
yoksa ölene kadar sus

Bu kendinizi küçük düşürmekten başka hic bir şeye sebep olmaz
Kendiniz de biliyorsunuz pişman olacağınızı
İsleri daha fazla çığrından çıkarmayın
Bu sadece sizin sırrıniz olarak kalsın

Bilsin ve unutsun mu? Gerçekten sadece amaciniz bumu? Eger amaç buysa yazmayin zaten unutmuş sizi ama size dönmesi için ugrasacaksiniz yazın bir an önce. Umarım duygularinizdan eminsinizdir yoksa kaçan balık büyük olur misali elde edip tekrar bırakabilirsiniz.

bunu bilsin istiyorum sadece. bencilce biliyorum ama istiyorum. içimde tutamıyorum canım acıyor. yanlış olduğunu biliyorum ama kendime engel olamamaktan korkuyorum. susmam gerekir. ama bakışları..

bencede o ne dir ki bilsin ve unutsun öyle şeymı olur :KK43:
ben buna anlam veremedim . madem bildireceksin ne olcasa katlacan . madem unutsun diosun ne diye bilecek :KK57: eger olay SADECE SENIN SEVDIĞINI SEVGINI BILDIRMEKSE BIRAK BILDIRME INSALARINDA DUZENINI BOZMA BENCE ....

bunu bilsin istiyorum sadece. bencilce biliyorum ama istiyorum. içimde tutamıyorum canım acıyor. yanlış olduğunu biliyorum ama kendime engel olamamaktan korkuyorum. susmam gerekir. ama bakışları..
bilince senin eline ne geçecek onu merak ettim. hadi bildi ve senle bişeler yaşamak istedi . nişanlanmadı seni istedi ee ne olcak bu durumda . ben sadece bil istedim şimdi unutmu diceksin şaşkınım:KK57::KK51:

Adamın seni özlediğini nereden çıkardın?
Kendinden eminsen ben bu adamla evlenirim diyorsan adama vakit kaybetmeden söyle diğer kızı da mağdur etme.Yok gördüm fena oldum 2 güne geçer diyorsan da söyleme.

bilince senin eline ne geçecek onu merak ettim. hadi bildi ve senle bişeler yaşamak istedi . nişanlanmadı seni istedi ee ne olcak bu durumda . ben sadece bil istedim şimdi unutmu diceksin şaşkınım:KK57::KK51:
hayır tabi ki öyle bir şey olabilir mi? sevdiğim adamı geri çevirebilir miyim?

Sadece vazgecilemez olduğunu sanmissin alttan alttan mesaj atayım beni unutsun ama aklında da kalayim derdi seninki

Asık felan değilsin sadece onun başkası ile olan durumunu sindiremiyorsun, bal gibi mesaj atınca neler olacağını biliyorsun

Pasta dursun karnim diyosun hesabı :KK66:

Back
X