• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevdiğim adam nişanlanmak üzere...

ee attığın msjın ne anlama geleceğini bilmiyormuşşun gibi biraz safça bi msj oldu bu tabi yersen . boşver ya dur durduğun yerde gitti bitti de insanların hayatına fazla müdahaleci olmayın artı zamanında aklın nerdeydi?:KK20: evet ebncede bu msj atınca ne olcagını bal gibi biliyorsun. bıde sen kendını nısanlanacagı kız yerıne koy bi msj gelıyo ve ....
Çok doğru söylemişsiniz hanımefendi. Bir de saf ayağına yatmıyor mu...

karşısına bi daha çıkma derim. o zavallı kızın günahı ne değil mi? sonuçta bi yola girmiş. sen de unutmaya alış derim

Siz ne kadar acımasızsınız. Ben yardım istedim. Düşüncemin yanlışlığını biliyorum. Birde başkalarından duymak istedim bu yanlışlığa daha çabuk ikna olmak için. Bana düzgünce düşüncelerini paylaşanlara teşekkür ederim. Acımasızsınız.. Ben zaten yeterince pişman oldum bugüne kadar sustuğum için. Bu saatten sonra yine pişman olmak istemiyorum. Akıl almak istedim sadece..

kendini o kızın yerine koy ve öyle hareket et derim. bunlar sana yapılsa ne olurdu. belki kız nışanlısını sevmiyordur ama insanlara rezil olmayacak mı?* ortada bi nışan var, verilen sözler, hayaller var.
kendine yapılmasını istemediğin bişeyi başkasına yapma

Bunca zaman aklın nerdeydi peki? Adam nışanlanacağı zaman kıymete mi bindi? Madem bu kadar seviyordun önceden söyleseydin o zaman.Kusura bakmada niyetin hiç hoş değil.Adamın aklını karıştırmaya çalışıyorsun,bilsin ama sonra unutsun diyorsun.Aklı karışınca hoşuna mı gidecek?

Özlemişse nişanlanmazdı be canısı acı ama gerçek. Çok büyük bir aşk değişmiş demek ki. :KK14: Bir de şu dram halinde yazışların falan beni benden aldı. :KK14: Şimdi mi kıymete bindi bu adam? Yazmak istediklerimi yazamıyorum şu an. Neyse..

ne kadar bencil oldugunun farkındamısın
duygularından emın olmadıgın için yüz vermiyosun
nişanlanacagını duyunca da nedense kıymetleniyo, duygularından emin oluyosun
haaa bıde bilsin unutsunmuş
cok korkunç düşüncelere sahip bir insansınız BUNU BİLİN !!!

Ne kadar nefret edilesi bencil kör duygulu bir insansınız!!!
Sizin gibi ne istediğini bilmez şımarık ruhlu insanlar yüzünden o kızın hayallerine çamur sıçrayacak. Bırakın kendi güzel dünyalarını kursunlar. Sizde aman beni bilsin ve unutsun düşüncesiyle bencil dünyanızda boğulun!!
Küreğim nerde benim??

Siz ne kadar acımasızsınız. Ben yardım istedim. Düşüncemin yanlışlığını biliyorum. Birde başkalarından duymak istedim bu yanlışlığa daha çabuk ikna olmak için. Bana düzgünce düşüncelerini paylaşanlara teşekkür ederim. Acımasızsınız.. Ben zaten yeterince pişman oldum bugüne kadar sustuğum için. Bu saatten sonra yine pişman olmak istemiyorum. Akıl almak istedim sadece..

Konu sahibi sizi özlediği fikrine nereden vardınız . Özledim başka özlemiş bambaşka bir şey çünkü özellikle de nişanlanacak biri için .

Ne kadar bencilsiniz madem ayrildiniz ve o beyefendi bir yola girdi aklını karıştırmayın nişanlı olduğu kıza yazık değil mi! Susun icinizde kalsın.

Ne kadar nefret edilesi bencil kör duygulu bir insansınız!!!
Sizin gibi ne istediğini bilmez şımarık ruhlu insanlar yüzünden o kızın hayallerine çamur sıçrayacak. Bırakın kendi güzel dünyalarını kursunlar. Sizde aman beni bilsin ve unutsun düşüncesiyle bencil dünyanızda boğulun!!
Küreğim nerde benim??
kürek kaçtı :)

bunu bilsin istiyorum sadece. bencilce biliyorum ama istiyorum. içimde tutamıyorum canım acıyor. yanlış olduğunu biliyorum ama kendime engel olamamaktan korkuyorum. susmam gerekir. ama bakışları..
Söyleyin , size dönmek gibi bir girişimde bulunursa yazık diğer kız da adamın ne olduğunu görür. Size gelince de niye düzenini bozmak istiyorsunuz ? Adam karar vermiş nişanlanıyormuş yani:63:

Biz mi acımasızız sen mi bizi kandıramadığın ve sonra ah canım vah canım etmediğimiz için sinirlendim bilemedim :D ne oldu kocaman egon mu incindi... Sen buraya akıl almaya değil vicdanını rahatlatmaya çalışmak için gelmişsin, biz de bunun yanlış olduğunu her şekilde belli edince gerçek niyetini belli ediyorsun. Satır aralarını okumak diye bir şey vardır. Senden hiç iyi elektrik almadım konu sahibi.

Son düzenleme:
Kör ölür badem gözlü olur kel ölür sırma saçlı olur kaçan kovalanır hepsi sizin durumunuz için söylenmiş nişanlanacağı hem cinsiniz yerine koyun kendinizi daha sağlıklı düşünmenize yerdımcı olur ayrıca sizi bir Zaman'lar seviyordu diye hal sizi sevdiği fikrini düşünmeyin Ada'm evleniyor

Back
X