- 31 Ağustos 2015
- 583
- 145
- 33
- Konu Sahibi hayatisir1234
-
kabul etmedim bazilarini. birinide sevemedim o sevdi beni.. bilmiyorum nasibimi bekliyorm artk hayirlisiFazla takmışsın. Keşke sen de bulsaydın yeni birini.
beni seven birisi cikti asldnda ama ben sevemedim onu.. bundan sonra da ne olur bilmiyorumZoruna gitmiş o hüzün ondandir. Üzülme demicem çünkü üzüleceksin sadece ileride karşına çok iyi birinin çıkıp her şeyi unutturacagini bilerek kendini çok hirpalama.
bilmiyorum sevdim iste2 sene diyosun. Bu hic normal degil.
tesekkür ederim ferahlatici yorumunuz icin ..2 senedir yaşıyorsun bak aşk acısı öldürmüyor.
Sadece onun artık başkasının olduğu düşüncesini kabullenemiyorsun.
Geçecek merak etme şöyle düşün nasibinde olsaydı döner dolaşır seni bulurdu nasip değilmiş.
Hayat çok kısa kendi hayatına bakmalısın..
cok kismet varda sanki..seciyorum hayirlisi olsn :)demekki artik sevmeyecekmissin, adam baskasiyla evlenicek sen hala onun yasini mi tutuyorsun? onundeki kismetlere bak bosver onu
Cok kötüyüm.. bundan 2 sene önce sevgiliydik.. cok sevdim onu onunda beni sevdigini sandim.. zamanla sogudu benden olacagi yok bu isin bahanesiyle türlü türlü bahaneler bularak ayrildi.. ayrilir ayrilmazda baskasini soktu hayatina ve bugün sözlenmisler.. ders yapiyordum bugün ve birden bende hal kalmadi bir hüzüm cöktü icime.. smdide cok kötüyüm.. cok güvemmistim.. cok sevmistim ama yok kaybettim.. herzamanki gibi yine ben kaybettim.. sevgime emegime aciyorum resmenm. beni cok kirdi ve bir ozür dahi hala gelmedi seneler gecmesine ragmen.. ayriliktan sonra yas tuttum gelecek diye hep bekledim askere gitti hep merak etttim.. icim yaniyor su anda.. hic hak etmedim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?