Sevdigim adam sözlendi...

hayatisir1234

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2015
583
145
33
Cok kötüyüm.. bundan 2 sene önce sevgiliydik.. cok sevdim onu onunda beni sevdigini sandim.. zamanla sogudu benden olacagi yok bu isin bahanesiyle türlü türlü bahaneler bularak ayrildi.. ayrilir ayrilmazda baskasini soktu hayatina ve bugün sözlenmisler.. ders yapiyordum bugün ve birden bende hal kalmadi bir hüzüm cöktü icime.. smdide cok kötüyüm.. cok güvemmistim.. cok sevmistim ama yok kaybettim.. herzamanki gibi yine ben kaybettim.. sevgime emegime aciyorum resmenm. beni cok kirdi ve bir ozür dahi hala gelmedi seneler gecmesine ragmen.. ayriliktan sonra yas tuttum gelecek diye hep bekledim askere gitti hep merak etttim.. icim yaniyor su anda.. hic hak etmedim...

Canimmm hayırlısi değilmiş demek ki. Üzme kendini. Seni sevecek değer verecek biri elbet karşına cikacak

Beni aldattığı kızla evlendi benim ilk sevgilim. Ilk öğrendiği gün insan bi üzülüyor tabii ama sonradan geçiyor. Şimdi iğreniyorum yaptığı her şey yüzünden. Içinde kalan tek duygu bu olacak merak etme.

Adam seni birakmis, simdide sozlenmis hala ozur gelmedimi diyorsun onüne bak canim hayat bagzen darbeyi cok guvendigimiz sevdigimizden gelir simdiye kadar pisman olsaydi olurdu daha ne uzuluyosun zman herseyin ilac,cok baglanmak helede tek tarafli olunca koyuyor iste boyle acilar bizi dibe allah hayirlarini cikarsin karsina inslalah malesf gerceklre acidir iste

önüne bak yavrucum önüne..
ondan sonra senin karşına adam gibi birisi çıkmaması tek şanssızlığın.şu an içinde hırs var sadece sevdiğini sanıyorsun
önüne bak,Allahtan hayırlısını dile kendine

2 senedir yaşıyorsun bak aşk acısı öldürmüyor.
Sadece onun artık başkasının olduğu düşüncesini kabullenemiyorsun.
Geçecek merak etme şöyle düşün nasibinde olsaydı döner dolaşır seni bulurdu nasip değilmiş.
Hayat çok kısa kendi hayatına bakmalısın..

Zoruna gitmiş o hüzün ondandir. Üzülme demicem çünkü üzüleceksin sadece ileride karşına çok iyi birinin çıkıp her şeyi unutturacagini bilerek kendini çok hirpalama.

tesekkür ederim ferahlatici yorumunuz icin ..

demekki artik sevmeyecekmissin, adam baskasiyla evlenicek sen hala onun yasini mi tutuyorsun? onundeki kismetlere bak bosver onu

2 sene olmuş ve artık o kişi sözlenmiş bence düşünmemeye çalışın daha çok üzülürsünüz yoksa. Karşınıza daha iyi biri çıkınca ben o kişi için mi üzülüyordum dersiniz.

2 sene geçmiş beklemeniz büyük hata..soğumak gayet doğal bir durum ne yazik ki her sevdiğimizin bizi sevmesini bekleyemeyiz, o zaman dünyada aşk acısı diye bir kavram olmazdı.2 sene de hiç iletişime geçtiniz mi? 2 senedir hiç konuşmadığınız halde unutamamış olmanız pek normal gelmedi,hele de sevgilisi varken? Saplantıya dönüşmüş..ama yinede çok geçmiş olsun kimbilir ne zordur sevdiğin adamı başkasıyla görmek gerçi kendim ayrılmış olsamda bende sizin yaşadıklarınızı yaşıcam,tüm severek ayrılanlar yaşıyacak..artık pek sevgi hissetmiyorum ama..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…