Sevdigim adam sözlendi...

Cok kötüyüm.. bundan 2 sene önce sevgiliydik.. cok sevdim onu onunda beni sevdigini sandim.. zamanla sogudu benden olacagi yok bu isin bahanesiyle türlü türlü bahaneler bularak ayrildi.. ayrilir ayrilmazda baskasini soktu hayatina ve bugün sözlenmisler.. ders yapiyordum bugün ve birden bende hal kalmadi bir hüzüm cöktü icime.. smdide cok kötüyüm.. cok güvemmistim.. cok sevmistim ama yok kaybettim.. herzamanki gibi yine ben kaybettim.. sevgime emegime aciyorum resmenm. beni cok kirdi ve bir ozür dahi hala gelmedi seneler gecmesine ragmen.. ayriliktan sonra yas tuttum gelecek diye hep bekledim askere gitti hep merak etttim.. icim yaniyor su anda.. hic hak etmedim...
İki yıl geçti diyosun deli gibi aşık olsanız ayrılsanız dahi ömür boyu bekar mı kalacaktı? Herkes eninde sonunda yolunu çiziyor

bilmiyorum sevdim iste

Sana dedgime bakma bende 1 bucuk sene boyunca ask acisi cektim.
Ama yani sonuc olarak su an unuttum ve cok mutluyum.
Iyikide evlenmemisim onunla diyorum.
Onun yanlis ksi oldugunu farkettim, gozlerimi actim.
Su an evlense hic dokunmaz bana.
Dersem sunu derim: ´ALlah evlenicegi kiza sabir versin,bu karaktersizle bi yola giriyor ve cok kotu pisman olucak, yinede benim karismaya hakkim yok´ derim.
Ciddi ciddi uzulurum ama yani kiza.
Bu kadar.

Sana dedgime bakma bende 1 bucuk sene boyunca ask acisi cektim.
Ama yani sonuc olarak su an unuttum ve cok mutluyum.
Iyikide evlenmemisim onunla diyorum.
Onun yanlis ksi oldugunu farkettim, gozlerimi actim.
Su an evlense hic dokunmaz bana.
Dersem sunu derim: ´ALlah evlenicegi kiza sabir versin,bu karaktersizle bi yola giriyor ve cok kotu pisman olucak, yinede benim karismaya hakkim yok´ derim.
Ciddi ciddi uzulurum ama yani kiza.
Bu kadar.
cok haklisiniz..

Canımm ya cok uzuldum okurken.bende su an ayni durumdaym.ayni lafi duydum bu isin olacagi yok diye.ama baska biride yok.cok korkuyorum her an kacack elimden.onu okadar cok seviyorumki eger baskasnin olursa ben bunu nasi kaldiririm bilmiyorum :( Allah sana bolca sabir versin onu unuttrsun kalbine.umarim ondan daha iysi cikar karsina

Benim eski sevgilim daha benimleyken sözlendi ne diyorsun sen, hayla yasiyorum cok sükür. Acimdan ölmedimde, delirmedimde. Hatta bak bugün tam 3 yil oldu ögreneli vay be :D

Cok aci bir sey ama dayanmak zorundasin. Allah yardimcin olsun.
En azindan artik umutlarini bitirmen gerektigini anladin. Ne zaman biriyle yuva kuracak korkulari bitti. Artik onu takip etmene gerek yok. Cok uyan bir soz olmayacak ama yorgan gitti kavga bitti de gec. Her sey nasip. İnsallah cok guzel bir yuva kurarsin.

Back
X