• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevdiğim adam ve aldatılmam.

utanmaz herif birde evlenme vaadiyle nişan takmış hani bunlar mutlu olamayacaktı evlenmişler gerçi çoktan unutmuşsunuzdur anı olarak kaldı ama yine de insanın güvenini sarsan şerefsizce bi hareket .
6 yılın sonunda ayrıldık biz. Diğer kizi benim dışımda çoğu kişi biliyormuş, aptal yerine konulduğuma üzülmüştüm en çok. 😅
Psikiyatri ilaçları kullandım bir dönem, baya baya sinandigim şeyler oldu. Onlarda mutlu olamadılar bu arada, 6 ay sonra falan boşandılar. Unutmadım ama sürekli aklıma da gelmiyor yani. Sonuç olarak üzerinden 10 küsur sene geçti, evlendim oğlum oldu. Hayatımdan memnunum.

Ben dayanamazdım galiba herkesi kendim gibi safoz bildiğim için 😂
Ben zor duruyorum diğer kıza söylemeden hatta kıza değil de ailesine söylemeyi bile düşünüyorum bazen.Ailesi ile de tanışmış adam.Ailesi de ayıla bayıla kabul etmişler.

öz kontrollü olun, ayaklarınız yere sağlam bassın biraz. bir tane karaktersiz hergele peşinde heba edecek kadar değersiz bir yaşantınız yok sizin. kıza da ulaşıp bu olanları anlatın ki o da kendi hayatının hükmünü verme hakkına sahip olsun, haksızlık etmeyin masum bir insana. her aradığında yazdığında ulaşabileceği çaresiz bir kadın gibi görünmek yerine dönmesi halinde kapı duvar bulacağını bildiği bir yerde olun. niye kendinizi ziyan ediyorsunuz böyle karaktersiz bir herif için, kendinize bunu mu yakıştırıyorsunuz?

Ben zor duruyorum diğer kıza söylemeden hatta kıza değil de ailesine söylemeyi bile düşünüyorum bazen.Ailesi ile de tanışmış adam.Ailesi de ayıla bayıla kabul etmişler.
Senin konudaki kız da sana inanacak gibi durmuyor bence. Paranı kurtaraydın iyiydi benim aklım halen 200 bin lirada 😂

kızdan ayrılsaydı ne olacaktı ki..
siz ilişkiye devam ederken bu sefer başka biriyle aldatacaktı çünkü siz kabul ediyorsunuz aldatılmayı iki kavga bir kısa ayrılık yine affedecektiniz.

Senin konudaki kız da sana inanacak gibi durmuyor bence. Paranı kurtaraydın iyiydi benim aklım halen 200 bin lirada 😂
Kanıtlarım var ama mesajlar ses kayıtları videolar.Adam en fazla eski yaşadiklarim der.her şeyin tarihi de var ama değiştirmiş fln der kız inanır.Kızın bu adamla olabilmek için terkettiği eski sevgilisi de adamın açığını arıyormuş.Ona konuşsam mı diye de düşünüyorum bazen.Beni bu adam için mi terkettin desin.O çocukta çok sıkıntı çekmiş psikolojik olarak yıpranmış.Ortak arkadaştan öğrendim.Kız adam için göze almış çoğu şeyi.

Son düzenleyen: Moderatör:
6 yılın sonunda ayrıldık biz. Diğer kizi benim dışımda çoğu kişi biliyormuş, aptal yerine konulduğuma üzülmüştüm en çok. 😅
Psikiyatri ilaçları kullandım bir dönem, baya baya sinandigim şeyler oldu. Onlarda mutlu olamadılar bu arada, 6 ay sonra falan boşandılar. Unutmadım ama sürekli aklıma da gelmiyor yani. Sonuç olarak üzerinden 10 küsur sene geçti, evlendim oğlum oldu. Hayatımdan memnunum.
O ilaçların faydalı bi geridönütü oldumu size? Mutluluğunuz daim olsun buarada

Kanıtlarım var ama mesajlar ses kayıtları videolar.Adam en fazla eski yaşadiklarim der.her şeyin tarihi de var ama değiştirmiş fln der kız inanır.Kızın bu adamla olabilmek için terkettiği eski sevgilisi de adamın açığını arıyormuş.Ona konuşsam mı diye de düşünüyorum bazen.Beni bu adam için mi terkettin desin.O çocukta çok sıkıntı çekmiş psikolojik olarak yıpranmış.Ortak arkadaştan öğrendim.Kız adam için göze almış çoğu şeyi.Ailesi bilse farklı olabilir.
Riskli işler. Başın ağrıyabilir. Kız ne olursa olsun o herifi kabul eder bence. Aileyi de bilmiyoruz ki belki onlar da kabullenmeyecek

Riskli işler. Başın ağrıyabilir. Kız ne olursa olsun o herifi kabul eder bence. Aileyi de bilmiyoruz ki belki onlar da kabullenmeyecek
Evet başım kesin ağrır.Hatta adam yemin etti kıza bir şey söylersem beni öldürecek.Mecburen susuyorum ama içten hep bir yanım anlat diyor.

öz kontrollü olun, ayaklarınız yere sağlam bassın biraz. bir tane karaktersiz hergele peşinde heba edecek kadar değersiz bir yaşantınız yok sizin. kıza da ulaşıp bu olanları anlatın ki o da kendi hayatının hükmünü verme hakkına sahip olsun, haksızlık etmeyin masum bir insana. her aradığında yazdığında ulaşabileceği çaresiz bir kadın gibi görünmek yerine dönmesi halinde kapı duvar bulacağını bildiği bir yerde olun. niye kendinizi ziyan ediyorsunuz böyle karaktersiz bir herif için, kendinize bunu mu yakıştırıyorsunuz?
Kıza ulaşmaya çalışsam sanki ondan intikam almaya çalışacağım gibi olmayacak mı sizce . Ssnki ben onların peşini bırakmıyorum gibi bir konuma düşürücek olurlarsa beni daha çok gururum kırılır . Hertürlü şey aklıma geliyor . Haklısınız bunları söylerken aklım zaten böyle düşünüyo . İşte aklımla düşünmeyi devam ettirmem gerek benimde . Bu durumumdan hiç hoşnut değilim

kızdan ayrılsaydı ne olacaktı ki..
siz ilişkiye devam ederken bu sefer başka biriyle aldatacaktı çünkü siz kabul ediyorsunuz aldatılmayı iki kavga bir kısa ayrılık yine affedecektiniz.
Zaten benim olan bişey yine benim olacakmış gibi hissediyorsunuz . Ama yazdığım gibi ne halt yediysem bile istiye oldu kendim kaşındım

Kanıtlarım var ama mesajlar ses kayıtları videolar.Adam en fazla eski yaşadiklarim der.her şeyin tarihi de var ama değiştirmiş fln der kız inanır.Kızın bu adamla olabilmek için terkettiği eski sevgilisi de adamın açığını arıyormuş.Ona konuşsam mı diye de düşünüyorum bazen.Beni bu adam için mi terkettin desin.O çocukta çok sıkıntı çekmiş psikolojik olarak yıpranmış.Ortak arkadaştan öğrendim.Kız adam için göze almış çoğu şeyi.
Ailesi bilse kızına belki biraz söz geçirir ama tabi siz daha iyi bilirsiniz durumu yaşayan olarak

O ilaçların faydalı bi geridönütü oldumu size? Mutluluğunuz daim olsun buarada
Kesinlikle oldu. İş yerinde tuvalette ağlama krizlerine giriyordum, sonra hiç bişey olmamış gibi ofise dönüp çalışıyordum; beni çok yormustu. İşimi etkilemesin diye kullandım aslında ilaç. Hem duygu durumumu iyileştirdi, hem de baya kilo vermemi sağladı. Kendimi meşgul etmek için yüksek lisansa da yazıldım sonrasında. Yani aldatıldığım için yüksek lisans yapmış oldum 🤣🤣🤣 zayıflamak (kilolu değildim) ve yüksek lisans bonusu oldu işin

Kıza ulaşmaya çalışsam sanki ondan intikam almaya çalışacağım gibi olmayacak mı sizce . Ssnki ben onların peşini bırakmıyorum gibi bir konuma düşürücek olurlarsa beni daha çok gururum kırılır . Hertürlü şey aklıma geliyor . Haklısınız bunları söylerken aklım zaten böyle düşünüyo . İşte aklımla düşünmeyi devam ettirmem gerek benimde . Bu durumumdan hiç hoşnut değilim
Elinde kanıt var mı ? Kanıt varsa sevgilinin sana ulaşmaya çalıştığına dair ipleri sağlam tut bana geliyor fln.diyebilirdin.Ama gidişin sana ulaşamaması en büyük ceza senden sonra başına gelecekler cabası olacak...

Kesinlikle oldu. İş yerinde tuvalette ağlama krizlerine giriyordum, sonra hiç bişey olmamış gibi ofise dönüp çalışıyordum; beni çok yormustu. İşimi etkilemesin diye kullandım aslında ilaç. Hem duygu durumumu iyileştirdi, hem de baya kilo vermemi sağladı. Kendimi meşgul etmek için yüksek lisansa da yazıldım sonrasında. Yani aldatıldığım için yüksek lisans yapmış oldum 🤣🤣🤣 zayıflamak (kilolu değildim) ve yüksek lisans bonusu
Antidepresanlardan alınabilecek maksimum verimi almışsınız kilo aldırdığını sanıyordum ben 😄

vallahi intikam almaya çalışıyor gibi görünebilirsiniz karşı tarafın kültürüne ve görgüsüne bağlı olarak. ama ben kızın yerinde olsaydım bana "ikimizi de aldattığı için, ikincisinde benim duygusal zayıflık anım olduğundan senin aldatıldığını bildiğim için empati ediyorum ve bu durumda ne yaşandığını bilmezsen vicdanen rahatsız olacağım" gibi bir üslupla mesaj atılmış olsaydı o kişinin samimiyetine inanırdım ve hatta minnettar olurdum bana erkenden hayatımdaki insanın nasıl bir pislik olduğunu gösterdiği için. eski sevgilinizin ne düşüneceği size tekrar ulaşamadığı sürece önemli değil zaten. bedelini ödemesi gerekiyor, sizin hakkınızda düşüneceği herhangi olumsuz bir şeyden çok daha büyük dertleri olacaktır zaten. kız ilişkiye devam etse bile huzursuz bir ilişkisi olacak, bir bedel ödeyecek yani.

Elinde kanıt var mı ? Kanıt varsa sevgilinin sana ulaşmaya çalıştığına dair ipleri sağlam tut bana geliyor fln.diyebilirdin.Ama gidişin sana ulaşamaması en büyük ceza senden sonra başına gelecekler cabası olacak...
Arama kayıtları var birde whatsapdan attığı verdiğim hediyelerin olduğu fotoğraf onun haricinde yok . Zaten o da yanıma gelirken o kıza ve beni bilen diğer kişilere ailesine falanda yalan konuşuyordu . Gizli gizli görüştük açıkçası . Pek suçlayacağım bir kanıtım yok

vallahi intikam almaya çalışıyor gibi görünebilirsiniz karşı tarafın kültürüne ve görgüsüne bağlı olarak. ama ben kızın yerinde olsaydım bana "ikimizi de aldattığı için, ikincisinde benim duygusal zayıflık anım olduğundan senin aldatıldığını bildiğim için empati ediyorum ve bu durumda ne yaşandığını bilmezsen vicdanen rahatsız olacağım" gibi bir üslupla mesaj atılmış olsaydı o kişinin samimiyetine inanırdım ve hatta minnettar olurdum bana erkenden hayatımdaki insanın nasıl bir pislik olduğunu gösterdiği için. eski sevgilinizin ne düşüneceği size tekrar ulaşamadığı sürece önemli değil zaten. bedelini ödemesi gerekiyor, sizin hakkınızda düşüneceği herhangi olumsuz bir şeyden çok daha büyük dertleri olacaktır zaten. kız ilişkiye devam etse bile huzursuz bir ilişkisi olacak, bir bedel ödeyecek yani.
Aklıma giriyorsunuz 😄😄

Bana onunla hiçbişey yaşamadığını elini bile yeni tuttuğunu falan söylüyordu o şekilde bakmadığını söylüyordu ama yersen . Romantik olmadığını çelişkili söylemleri olduğunu o an fark etmiyosunuz. Hataydı yaptığım . O an hata da olsa yapıyorsunuz . Bile bile . Biliyorum yapmamam gerekiyordu kendimi tutamadım çok basit bi savunma ama tamamen sebebi bu yaptım işte kahretsinki Hala seviyorsunuz zaten sevmediğim biriyle niye böyle bişey yapayım .
Yok bu sevgi değil takinti bilgin olsun. Ben de birisine yakılmıştım yıllar önce böyle sürekli gel git yapıyordu o da. O anlardan birinde o istese seve seve hata yapardım. Elini tutmak bile cennet gibi gelirdi. Şimdi evli mutlu çocuklu biri olarak diyorum ki bu sevgi aşk değil gerçekten değil kurtulamıyorsan psikolojik tedavi ol

Back
X