Sevdiğim.adamın ailesi..

bal10cukk

Mona
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2012
2.214
2.482
333
Uç senedir çalkantılı giden ilişkim uç gün önce tamamen bitti. Nedeni onun ailesi kendi köyleri dışında kız istememesi. Kaldı mi bu devirde böyle demeyin kalmış. Hemde o kadar on yargililar ki tanımak bile istememişler beni. Bizde ayrılmak zorunda kaldık. Ama çok koydu bana her şey daha güzel olabilirdi .. Yasitlarim gibi su an düğün hazırlıkları yaoabilirdim. İçim çok açıyor başkasını Sevemem gibi geliyor.
Son 'konuşmamizda dayanamadı ağladı. Onu hiç bu kadar çaresiz görmemiştim. Annesiyle bnm aramda kalsın istemedim.
Dua edin bnm için lütfen bi mucize olsun

keşke ailesine en başından çıtlatsaymış durumu. ya da ailesinin prensiplerini hiç bilmiyomus da mı çalmış vaktini merak ettim

Erkek arkadaşınız çabuk pes etmiş gibi geldi bana.Gerçekten seviyorsa bence sonuna kadar direnmeliydi,ailesini ikna etmeye çalışmalıydı.Sonuçta koskoca adamı sevmediği bir kızla mı evlendirecekler ilerde? Bence bu sessiz kalınacak bir durum değil.

kızın aılesını karsısına almaya cekınmesını anlarımda
erkek adam ev gecındırmeyı dusunen bı kadına sahıp cıkıp yuvasının sahıbı yapmayı dusunen adamın tırsaklıgını anlamıyorum

Bu kadar cahil bir aileyle yapabilecek miydin?

Sevgilin de bence zayıf karakterli adam gibi adam zırıl zırıl ağlayacağına ailesinin karşısına geçer, bu zamanda böyle şey mi olur ben sevdiğimle evlenicem der geçer.

Bir şey kaybetmemişsin en azından benim açımdan, ezik ,zayıf karakterli, aynı yatağa gireceği kadını bile annesi seçen bir adam çok itici, asla kayıp olamaz.

ön yargilarla hareket eden ailelerin neler hissettirdigini iyi bilirim canim.. yasadiklarin hic kolay degil. severek ayrilmak cok daha zor. sevdiginin isi gücü varmiydi peki? cünkü erkekler bu evlilik konularinda ailelerine daha cabuk söz gecirebiliyorlar biz kadinlara nazaran.. Sanki sevdigin hic ikna etmek icin cabalamamis gibi bi his var icimde.

Ben boyle durumlarda partnerın tavrına önem verıyorum... Ailesını ikna yolları cok fazla iken bu gerekce ile bu sonuc bana cok tuhaf geldi dogrusu... Acını doya doya yasa... Hpsı bır deneyım suan bunu farkedemesende ... Evlilik mücadele etmeyı gerektıren bı boyut ilişkide şimdiden mevcut durumu kabullnmiş ve sensızliği goze almış ... İnş atlatacaksın kendını degersız hıssetme

İşi gücü var fakat biz ikna ederiz bu kadar ustelemezler diye dusunmustuk.ama o ısrar ettikçe işin boyutunu değiştirdiler. Ailenin rızası olmadan bende İstemem olmasını. Uç aydır kavga dövüş evleri yanio da pes etti artık çünkü annesi anneligini kullanıyor inada bindi iş ve istediği bi gelin adayı var o olsun istiyor. Bunu anlatmanın sebebi inanın başına gelen anlar yanı şimdi nlarda teselli bulmak yoksa ki sene önce bana da anlatsalar ne kadar tirsak bi adammış ne biçim.adammış o falan diye ithamlarda bulunurdum

İsabet olmuş inanın. Demek ki anne baba sözünden çıkamayan bir insan. Onlar ne dese o olacaktı evlenseydiniz.
Kaç çocuk yapacağınıza, ne zaman olacağına, adlarına kadar karışır hatta daha beterini yaşatırlardı.
Kalbiniz elbette söz dinlemeyecek, ama inanın çok iyi olmuş. Evlendikten sonra ayrılmak daha zor olurdu. (ailelerin karıştığı evlilikler yürümüyor çünkü)

Niye onların köyünde özel üretim mi varmış?
Erkek arkadaşınız ağlayacağına resti çekseymiş, siz benim sevmediğim kendi seçtiğiniz kızla mı evleneceğim sanıyorsunuz? Madem rızanız yok bende evlenmem sevdiğimle olmayacaksa desin erkek gibi.

Ne yani simdi ailesinin uygun gordugu kisiylemi evlencek? yoksa ayrilmanin mantigi ne ? Bak inan bende bu anlattiklarini yasadim ama kendi ailemle. onlar bana baski uyguladilar her turlu 7 yil boyunca savastim ikna etmeye cabaladim. ama benim elimde isim gucum yok daha okulum bitmedi kendi ayaklarim uzerinde durmuyorum. 7 yil bekletmisim sevdigim kisiyi daha fazla bekletmeye de yuzum yoktu acikcasi. bende bu yuzden ayrilmak zorunda kaldim sevdigim kisiden sirf ailemin ön yargilari ve asiri baskisi ve tehditleri yuzunden. Kismette varsa gene olur. Nasip bu isler. Tabi bende oyle baska uygun gorunen bi aday fln yok. Olsa bile kesinlikle kabul etmem. Hic evlenmem daha iyi :)

Okuyrum da yazılanları sizin soylediklerinizin mislini bende dusundum onla da konuştuk yanı çok yüzeysel.anlattım olayı o yüzden şimdi ona bu kadar yüklenildi. Neyse sadece bu duruma dusmus atlatmış arkadaşlar bana akıl verebilir mi?

Hiç uzak gelmedi konu benim sevgilimin ailesi de böyle.. Başıma aynı şey gelir diye korkuyorum hep.. Allah korusun

Hiç sorma.özel üretim galiba çok konuştuk her şeyi denedim olmuyor ddi inanmak zorundayım ona. Annesi anneligini kullanıyor sutumu helal etmem gibi ay kötüyüm ilaç alayim gibi. Oda zor durumda bende olan bize oldu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…