Sevdiğim adamın başkasıyla bir ilişkisi daha varmış..

birikmişin varsa eğer hemen başka bir ev aramakla işe başla.
adama ondan ayrılacağını hissettirme ev ve iş bulana kadar.
eğer birikmişin yoksa da, 1-2 ay daha sabredip maaşlarını kenara koymaya çalış sonra hemen ev aramaya başla.
deneyimli bir eleman oldugun için diğer firmalarda da iş bulabilirsin.
internetten, eşden, dosttan sürekli iş ara.
çıkış yolunu kendin oluştur canım.
bir evladın var onun için kendini kurtar bu pislik heriften.
Allah yardımcın olsun.

Konunuz ve siz nedense samimi geldi bana.

Nereden nasıl başlanır bilmiyorum ama ne olursa olsun, sizi ikna etmeye çalışsa bile herşeyden önce o adamı hem kafanızdan hem hayatınızdan tamamiyle çıkarın..

Bir süre bu iş yerinde kalmaya devam edin, kendinizi koruyarak..O süre zarfındada kimseye duyurmadan iş arayın kendinize..

Ya Allah deyin, gerisi tevekküle çözülür inşaallah..Yeter ki artık o sıkıntılı dönemlerinizin bittiğini ve kimseye ihtiyacınızın olmadığını düşünün..

Allah size ve çocuğunuza hayırlı dönemler ve mutluluklar nasip etsin.. :70:

birikmişin varsa eğer hemen başka bir ev aramakla işe başla.
adama ondan ayrılacağını hissettirme ev ve iş bulana kadar.
eğer birikmişin yoksa da, 1-2 ay daha sabredip maaşlarını kenara koymaya çalış sonra hemen ev aramaya başla.
deneyimli bir eleman oldugun için diğer firmalarda da iş bulabilirsin.
internetten, eşden, dosttan sürekli iş ara.
çıkış yolunu kendin oluştur canım.
bir evladın var onun için kendini kurtar bu pislik heriften.
Allah yardımcın olsun.
birikmişim yok ama kredi çeksem diye düşündüm..bikaç arkadasa iş konusunda haber verdim ama çıkarmı bilmem ha deyince olmuyor..yarın işe benim cesedim gidecek

birikmişim yok ama kredi çeksem diye düşündüm..bikaç arkadasa iş konusunda haber verdim ama çıkarmı bilmem ha deyince olmuyor..yarın işe benim cesedim gidecek

o adama kesinlikle işten veya kendisinden ayrılmayı düşündüğünüzü hissettirmeyin.
sessizce çekin gidin.
çünkü böyleleri kolay pislik çıkarır.
sizin adınızı lekelemeye bile çalışabilir.
iş bulmayı başarırsanız kredi de iyi bir çözüm.

canım sana nacishane önerim bak burada neler okuyoruz erkekleri sığınacak liman olarak görme etraf fırsatçılarla dolu
güzel bir yuva kuracağın sana evlenicek kadar değer veren birisi ile karşılaşırsan sende ona değer ver
zaten hayatta insanın önüne hep bir kaç yol çıkar güzelde olmak kötüde olmak bizim elimizde

Konunuz ve siz nedense samimi geldi bana.

Nereden nasıl başlanır bilmiyorum ama ne olursa olsun, sizi ikna etmeye çalışsa bile herşeyden önce o adamı hem kafanızdan hem hayatınızdan tamamiyle çıkarın..

Bir süre bu iş yerinde kalmaya devam edin, kendinizi koruyarak..O süre zarfındada kimseye duyurmadan iş arayın kendinize..

Ya Allah deyin, gerisi tevekküle çözülür inşaallah..Yeter ki artık o sıkıntılı dönemlerinizin bittiğini ve kimseye ihtiyacınızın olmadığını düşünün..

Allah size ve çocuğunuza hayırlı dönemler ve mutluluklar nasip etsin.. :70:

canımsın içim ürperdi yazdıklarına destek olun bana ne olur inanın bu kadar çirkef içinde hiç kalmadım ve bu kadar çaresiz
iş yerinde kalacağımda onun yüzünü görmek bile işkence geliyor bana

o adama kesinlikle işten veya kendisinden ayrılmayı düşündüğünüzü hissettirmeyin.
sessizce çekin gidin.
çünkü böyleleri kolay pislik çıkarır.
sizin adınızı lekelemeye bile çalışabilir.
iş bulmayı başarırsanız kredi de iyi bir çözüm.
bilmiyorum gerçekten bilmiyorum neler olur nasıl olur ..
iş çıksa bile görüşmeye gitmek çalışırken zor
krediye yarın basvuracağım ama dedimya şuan önümü göremiyorumki..

canım sana nacishane önerim bak burada neler okuyoruz erkekleri sığınacak liman olarak görme etraf fırsatçılarla dolu
güzel bir yuva kuracağın sana evlenicek kadar değer veren birisi ile karşılaşırsan sende ona değer ver
zaten hayatta insanın önüne hep bir kaç yol çıkar güzelde olmak kötüde olmak bizim elimizde

bu dedikleriniz bundan sonrası için sağolun ben dersimi aldım bi daha kolay kolay güven olmaz

Rabbim kimseyi kimseyi muhtaç etmesin desteksiz yaşamak üstelik bir çocukla ne zordur bu hayatta. Eğer evli değildiyse patronun yaşadıklarında bir hata yok fakat artık bir başkasındaysa gönlü bırak onda kalsın .Seni asıl üzen artık bir başkasının oluşumu işini kaybetme korkusu mu .

Canım benimm yarın o işe en güzel kıyafetlerinle en güzel ve kendine en güvenli halinle git . İçin kan ağlasa da gülümse .İlerisi için de bence iıyi bir iş bulana kadar sabret . iyi bir iş buluncada hiçbir şey söylemeden çık git o ........n hayatdan

yeni bir ilişkisi olduğunu nasıl öğrendiniz, kendi mi söyledi? yani bilmemezlikten gelirseniz, daha gururlu durabilirsiniz. bir de işte burun buruna mı çalışıyorsunuz, sakin olup profesyonelce davranarak calışmak daha iyi bir çözüm yolu gibi ilk etapta. kredi için de iyi düşünün derim..

Rabbim kimseyi kimseyi muhtaç etmesin desteksiz yaşamak üstelik bir çocukla ne zordur bu hayatta. Eğer evli değildiyse patronun yaşadıklarında bir hata yok fakat artık bir başkasındaysa gönlü bırak onda kalsın .Seni asıl üzen artık bir başkasının oluşumu işini kaybetme korkusu mu .

çok zor yaşamayan bilemez..5 senedir karısı çıkmadı hoş artık çıksada şaşırmam
baskasının oluşuda üzdü tabiki alışkanlıklar bağlılık ve sevmiştim o naleti ama suan bana böyle yapan birinin yanında çalışmaya mecbur olmak koyuyor baska türlü olsa basın selamet yolun açık olsun derim ama çok hazırlıksız yakalandım

arkadaslar çok canım yanıyor ne olur bana yardım edin ben çok büyük hatalar yaptım ve şimdi işin içinden nasıl çıkacaım bilmiyorum

bundan 5 sene önce iş aradığım dönemde (o dönem psikolojımberbattı)bir iş görüşmesine gittim ve başladım öyle sevinmiştimki aradan bir kaç ay geçince patronum benimle çıkmak istedi hoşlandım falan dedi bende hoşlanmıştım zaten berbat bir psikolojıdeydim sığınacak bir limanım yoktu..neyse uzatmayayım ama bu insan maddi manevi hep benim yanımda oluyordu şükrediyordum allaha böyle biri olduğu için.. ama bikaç ay geçince benden önce biriyle beraber olduğunu ve hala görüştüğünü öğrendim bitirmek istedim yapamadım ihtiyacım vardı ona kimsem yoktu çünkü.. bakmakta olduğum bir evim ve çocuğum vardı gidemedim ve dün öğrendimki şimdide hayatında bir başkası var ve yarın ben o işe gitmek zorundayım nefret ediyorum ondan ama ne yapmam gerek bilmiyorum ne olurr yardım edin bana akıl verin (bu arada oturduğum evde ona ait ama lojman yani yanında çalışanlara verdii daireler var bana özel değil))
ben sıfırdan nasıl başlayayım ne yapayım..

5 yıl uzun bir süre çalışmışsınız bu kişi maddi manevi destek vermiş hiç mi kenarınıza kötü gün parası atamadınız.Çaresizliği yaşayan insan bir de çocuğu olan insan parasına daha çok kıymet verir tekrar ortada kalma korkusuyla...Siz bu kişiye çok mu güvendiniz birikim yapmadınız Allah kolaylık versin ama çocuğunuz için gururu duygusal düşümeyi bırakmalısınız...Birikim yapmadan hiç bir yere gidemezsiniz...En güzeli aptalı oynamak aldatıldığınızı bilmiyor gibi davranmak zamanı gelince yol verirsiniz...Ama önce çocuğunuzun geleceği düzeni eğitimi...Gurur yaparsanız tekrar eski çaresiz hayatınıza dönecek gibi görünüyorsunuz...Tek olsanız bir dk durmayın derim aç kalsanız dahi...Ama ortada ufak bir çocuk var...Onun düzeni var

yeni bir ilişkisi olduğunu nasıl öğrendiniz, kendi mi söyledi? yani bilmemezlikten gelirseniz, daha gururlu durabilirsiniz. bir de işte burun buruna mı çalışıyorsunuz, sakin olup profesyonelce davranarak calışmak daha iyi bir çözüm yolu gibi ilk etapta. kredi için de iyi düşünün derim..
kendi söylemedi tel ayrıntısından öğrendim kadına kontor yollamış..aradım sen konuşmaya bile değmezsin dedim kapattım 2 gündürde görüşmedik
burun buruna değiliz ama iş ortamı ben muhasebeye bakıyorum muhatap olmama gibi bir durum söz konusu değil mecbur bişeyler söylemek zorundayım

5 yıl uzun bir süre çalışmışsınız bu kişi maddi manevi destek vermiş hiç mi kenarınıza kötü gün parası atamadınız.Çaresizliği yaşayan insan bir de çocuğu olan insan parasına daha çok kıymet verir tekrar ortada kalma korkusuyla...Siz bu kişiye çok mu güvendiniz birikim yapmadınız Allah kolaylık versin ama çocuğunuz için gururu duygusal düşümeyi bırakmalısınız...Birikim yapmadan hiç bir yere gidemezsiniz...En güzeli aptalı oynamak aldatıldığınızı bilmiyor gibi davranmak zamanı gelince yol verirsiniz...Ama önce çocuğunuzun geleceği düzeni eğitimi...Gurur yaparsanız tekrar eski çaresiz hayatınıza dönecek gibi görünüyorsunuz...Tek olsanız bir dk durmayın derim aç kalsanız dahi...Ama ortada ufak bir çocuk var...Onun düzeni var
atamadım çünkü o kişi sadece ihtiyacım olanı alıyordu elime öyle aman aman bişey vermiyordu yani.

kavga etmeniz kötü olmuş, keske hiç yüzlemeseydiniz. kontör yollamayı nasıl yeni ilişkiye delil saydınız anlamadım. e konusmamıssınız da doğru düzgün. bence artık konunun üstüne gitmeyin, gelip acarsa konusursunuz. eğer sizi işten cıkartmazsa ki umarım yapmaz, profesyonel davranarak calışmaya devam etmenizi ve kendinizi kullandırmamanızı öneririm.

Herşeyden önemlisi sen bir annesin,her ne kadar kadınlık gurun incinmiş olsa da,önce anne sonra kadınsın,daha doğrusu anne olan bütün kadınlar hepimiz öyleyiz,yaşadıklarınla ilgili yorum yapmak ya da eleştirmek bana düşmez,sadece kendimi senin yerine koyarak düşününce;ben olsam eğer o işe mecbursam,gururumu bir kenara bırakırım ama onurumu asla bırakmam ve güçlü ,dimdik bir şekilde işime devam eder,o insanı da Allah'a havale ederim.

kavga etmeniz kötü olmuş, keske hiç yüzlemeseydiniz. kontör yollamayı nasıl yeni ilişkiye delil saydınız anlamadım. e konusmamıssınız da doğru düzgün. bence artık konunun üstüne gitmeyin, gelip acarsa konusursunuz. eğer sizi işten cıkartmazsa ki umarım yapmaz, profesyonel davranarak calışmaya devam etmenizi ve kendinizi kullandırmamanızı öneririm.
bence arkadaş duygusal boşlukta adam istediği zaman yalan söyler dil döker yine ikna eder çıkması daha hayırlı zaten aç kalmayacağı kadar para vermiş şimdiye dek başını sokucak bir yer var işte tek başına bir evi döndürmekte zor ama muhasbe konusunda çabuk iş bulunur herhalde diye düşünüyorum...

hayır sadece kontor değil aramalarda vardı. daha öncekini öğrendiğimdede hiç konuşmamıştı benle saçmalıyorsun deyip inkar etmşti gene aynı şeyleri yapıyor
işten çıkartırmı pek sanmıyorum yeni gelen biriyle uğrasmak istemez sanırım onun yanında çalışmaya nasıl dayanırım bilmiyorum

atamadım çünkü o kişi sadece ihtiyacım olanı alıyordu elime öyle aman aman bişey vermiyordu yani.

Anladım güvenmissiniz demek ki...Şöyle bir şey yapabilirsin...Ev tutacak bir para biriktirip yanına tuttuğun semtin yakınlarında çalışan memur bir bayan bulup kiralyabilrsin bir odanı...İş olarakta etrafına haber vermişsin zaten asla çaresiz olduğunu düşünme ama en az bi 3 ay sıkıntılı bir dönem geçireceksin gibi...Ama düzelmeyecek bir şey yok...Mesleğinde varmış iyi kötü çocuğunda büyümüş korkma herşeyin üstesinden gelirsin.İstanbul da mı yaşıyorsunuz...

Back
X