Sevdigim aids ama ben onu sevmekten bi an vaz gecmedim!

hussu

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2014
10
0
1
Merhaba arkadaslar,

Erkek arkadasimi taniyali bir sene oldu, ve o bir sene icerisinde onu tanidikca cok aci cektim..

22yasindayim ve onu tanidigim gune kadar hic asik olmadim. Hep dogru kisiyi bekledim ve gecen yil onu tanidim sevdim, tanidikca asik oldum ve simdi cok daha fazla seviyorum. Hatta kismetse onumuzdeki yil evlenmek istiyoruz..

5ay once aids oldugundan suphelendigini soyledi, ilk duydugumdaki tepkim - oyle birsey varsa eger biter! Di
Sonra buyuk bi ihtimal degildir diye dusunmeye basladik tabi taaki sonuclar gelene kadar.
Aglayarak yanima geldi vedalasmaya, bende agliyordum hayatimdan gitmesini istemiyordum. Ama kendimede bunu yapamazdim. O an yuzume bile bakamiyordu, sadece agliyordu. Moral olmaya calistim herne kadar canim yansada elini birakamazdim, onu seviyordum ve en basindan beri her ne olursa olsun hep yanînda olucam diye soz vermistim hem ona hem kendime!

Sarildim ve onun omzunda ölmeyi onsuz yasamaktan cok tercih ettigimi anladim.

Hastalik hakkinda arastirmalara basladik, bikac farkli hastaneye gidip emin olmak istedik. Bolbol konustuk iliskimiz hakkinda ilerisi hakkinda falan...
Hatta hastaligîn bana bulasmasindan bile korkmadim. Tek korkum ona birsey olmasiydi..

Agir gelmisti basta, bibaskasi yuzunden hayatimiz mahfolmustu bebegimiz olmucakti surekli olum korkusu ilac tedavisi aylik hastane kontrolleri falan filan beynimi yiyordu ama ben kalbimi dinledim

<3 tek duamda onun sagligi, allahim onu benden almasin!
Allah kimseyi sevdikleriyle sinamasin..

Yeni üyesin, peş peşe 3 ayrı konu açıyorsun.
Üçü de birbiriyle tutarsız.
Ne istiyorsun arkadaşım? İlgisiz mi kaldın? Canın mı sıkıldı?

sen bu sitenin kurucusumusun? Kimse sana zorla oku demiyor! Ilgini ceken konulari okuyup yorumla sen! Yeni uyeyim diye konudami acamam? Hayret bisey!

sen bu sitenin kurucusumusun? Kimse sana zorla oku demiyor! Ilgini ceken konulari okuyup yorumla sen! Yeni uyeyim diye konudami acamam? Hayret bisey!

Kurgu kabiliyetin zayıf diye bana kızma şimdi.

Diğer konularını görmeyen arkadaşlar için özetleyeyim :
1. Kalbimle ilgili bir rahatsızlığım var ama kimseyle konuşamıyorum. Erkek arkadaşım biliyor ama bir şeyin yok merak etme deyip geçiştiriyor.
2. En büyük derdim erkek arkadaşımın beni istemeye geleceğini babama nasıl söyleyeceğim çünkü erkek arkadaşım daha önce bir kere evlenmiş 1 hafta evli kalmış.
3. Haaaa bu arada erkek arkadaşım AIDS, ama diğer konuları yazarken bu detay önemsiz geldi, şimdi bunun için ayrı konu açtım. Hadi buyurun.

Merhaba arkadaslar,

Hastalik hakkinda arastirmalara basladik, bikac farkli hastaneye gidip emin olmak istedik.
Benim bildiğim bir kişide HIV varsa bir kaç laboratuvara daha gönderilip teyit edilir. Doğrulamak için başka yerlerde de yaptırmanız bana saçma geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…