Sevdiğim benden uzaklaştı

sedaydin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Mart 2011
243
0
46
İstanbul
kızlar sevgilim çok uzaklaştı benden napmam gerekıo arkadaşlarıyla sürekli bugn arkadası evınde dye kendı gelıcegne benı cagırdı ayagna bende gelmıcem dedım oda restı cektı ben özur dıledıkce sen hala devm edıyosn dıyo ama yenı eve cıktı 1 hafta oldu hergn arkdaşları onda gorusemyoruz bıle hıc bugn sınava grdım dun benı sınırden aglattı sınavda yanıma bıle gelmedı ayrılsammı yardım edın lutfen

canım sevgılın yenı tasındıgı ıcın normaldır erkek arkadaslarının gelıp gıtmesı aama ılerleyen zamanlarda senı aksatmaya baslarsa dıkkat et sen genede hemen ayrılıyım deme sadece soguk davran

zaten soguk davranıyorum bana hak verıp ılgı gostrcegne nye böylesın bı sorunmu var dıyo ya o evı alırken bızım ıcın bızım ıcın dedı ben bıkere gttım hergn arkadaşları onda! bugn snavdan cıktm en cok ıhtycm oldugu zamnda yanmda olmadı! nye ?arkadaşları evınde dıye

Sende onu tınlama.. Sana napıyorsa aynı şekilde sende ona soğuk davran.. Anlamasını sağla hal ve hareketlerinin seni üzdüğünü..!

su erkeklerın arkadaslarına geregınden fazla ılgı gostermesı benıde delı edıyo hepsı boyle degıl tabı,canım gercı arkadslarınıda kovamazdı kı sevgılıme gıtcem dıye tabı kendı cagırdıysa baska ,

tamamda ınsan dusunur sevglımle gorusmedık ne zamndır smdı bunlar bana gelırse yne gorusemyız dye kızlar bugn sınavdan cıktm ya yanmda olması gerekmıomuydu dun benı sınırden aglattı buluscaz hazrlan dedı snra bı aradı alms arkdasını eve gdıo hayatm bız yalan olduk babam gelcekms dyo ben trıp atncada sen bana guvenmyosun yalan söyledıgımı dusunuyosn oldu olay

zamana bırak kendi haline.. ama yok benim kesin bir karar vermem lazım ya devam ya bitti demem gerekir diyorsan bence açık açık konuş erkek arkadaşınla. bakalım o ne diyecek bu duruma?

Sende onu tınlama.. Sana napıyorsa aynı şekilde sende ona soğuk davran.. Anlamasını sağla hal ve hareketlerinin seni üzdüğünü..!

haklısın cnm bende öyle yapıyorum telınde msj hakkı bıttı kacgndr almıyo arkdsndan msj atıyo ve kackere al dedıgım halde ! demın msne grdı napıosun dedı kk da takılıyorum dedım bellı senın nye boyle oldugun byle dıklendıgın dedı neyse askm kavga etmeden ben cıkım dedı ve cıktı ınanablıomsnz arkdslarının yannda bambaska bırı oluyo bana delı gıbı asık ınsan gıdıyo resmen! ve arkadasllarının hepsi sap onlar gbı davranıyo buda uf napıcam hc bılmıyorum hala msj bıle atmyo

zamana bırak kendi haline.. ama yok benim kesin bir karar vermem lazım ya devam ya bitti demem gerekir diyorsan bence açık açık konuş erkek arkadaşınla. bakalım o ne diyecek bu duruma?

cnm knusuyorum ıkı gndur bahanelerı sıralayıp duruyo bılmıyorum sevgısınden şüphe etmeye başladım artk. bugn gerçekten yanmda olmasını isterdim olmadı

canım sinirle davranma düşün taşın mantıklı olanı yap ve bencede mantıklısı o sana nasıl davranıyorsa sen de ona öyle davranmaya devam et aynen.eninde sonunda anlayacaktır merak etme

canım sinirle davranma düşün taşın mantıklı olanı yap ve bencede mantıklısı o sana nasıl davranıyorsa sen de ona öyle davranmaya devam et aynen.eninde sonunda anlayacaktır merak etme
gerçekten arkadaş konusuna takmış vazüiyetteym nolcak sonumuz bılmyorum beni sürekli ıkıncı plana atmasından sıkıldım artk. benmde arkdslarım var bende gorusuyrm ama hcbzman onu ıhmal etmedm sizinkiler nasıl kızlar ?

canım bak benım esimde öyleydi tnaıstıgımız zamanlarda hiç benle vakit geçirmek aklına bile gelmezdi avrsa yoksa arkadaşları beraber bir ortamda oldugumuzdada onlarlayken kahkahalar atar benleyken ciddi olurdu insan çok kırılıyor böyle şeylere ama aşık olmuştum eşime vazgecmedim sabırla bekledım ve kazanan ben oldum..
gene dönem dönem oluyor böyle bir arkadaşı var onla ilgili oluyor sorunlarımız..ama şimdi daha cok o arkadaşı kıskanıyor beni :)
ya sabredip vazgecmesını bekleyeceksın yada pes ediceksin buda ilişkiye göre değişir

aynen anlatıgın gbı onlarla öyle bi eğleniyorki deliriyorum.özellikle bazen kavgalı oluyoruz sus pus otururken bı arıolar telde bıle kahkaha kıyamet hemde kavgalı oldugumz halde ıkımznde suratı asık oldugu halde onlar araynca dunyası degısıyo

Kendi ağzınızla beni ayağına çağırıyor bende gitmedim demişsiniz.
Bunun üzerine defalarca özür mü dilediniz?
Özür dilenecek ne var ki ortada?

Ne kadarlık ilişkiniz.. Eskiden böyle değil miydi, bu ara mı böyle davranıyor ?

Kendi ağzınızla beni ayağına çağırıyor bende gitmedim demişsiniz.
Bunun üzerine defalarca özür mü dilediniz?
Özür dilenecek ne var ki ortada?

yok cnm ben özür dilemedımki benmi yanlıs yazdm acaba:S olay dun cıktı dun benı sabah aradı senı almaya gelıcem dedı snra bı aradı arkdası ynnda ve eve gelıolar bebegm yalan olduk babam gelcekms bıze dedı neyse dun kavga kıyamet verdıgı cvpta 50 yasında adama gelme ben sevgılımı gezdrcemmı dym ! neyse onda haklı dyelm bgn sınava grdım bana sozu vardı bende gelcem dıye gece msj attı askm annnler orda olcak smdı rahat edemem faln ! cıktm sınavdan attıgı msj gelsene bıze bıtanm bende dedm gelmıcem ne işim var buda ona bozuldu ya kızlar anlamym bugn benm yanmda olması gerekıodu kac gndr arkdsıyla aynı evde hıcmı sıkılmıyo hıcmı ozlemıo nye o evde benle bırlıkte olmak daha gzl gelmıo nye onlr daha agır basıyo ! evdede bse yaptıkları yapacakları yok hanı desem kız faln gelıo eglenıolar bende anahtarı var ve kendı daha ılk gun verdı elıme korkar ve yapcak ınsan ben ıstemeden elıme tutup anahtar vermzdı ! artık gaymı dye suphe edıcem nerdeyse!

Şimdi bu yazdıklarını okuyunca, acaba bu ara parası falan mı yok dışarda senle buluşup gezmeye diye düşündüm .. Olabilir mi böyle bir şey ?

aramızda hiç öyle bsey yokkı zaten bugn arkdasyla eve tablo almak ıcn alısverıse gttı dusunun bı knt almadı ustelık bugn kntrm btıcek sanada alımmı dedım ben cıkınca alırım dedı ve almadı msjlasmakmı ıstemyo amacı ne anlamadım gıttı :S benmde bıtsn o yuklese bıle yuklemıcem

Tablo alacağı parayla kontör alsaymış madem

Sordun mu neden hala kontör almadığını ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…