Sevdiğim çocuğa karşı rezil oldum lütfen yardım edin :((((((((

uyuzcuuk

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2013
165
73
98
annemle aramız pek iyi değil.Sevdiğim çocukla aynı mahallede oturuyorum.

Dün birlikte annemin arkadaşının kınasına gidecektik bizimle birlikte 2 kuzenim gelecekti öyle anlaşmıştık.
7 de çıkacaktık evden ama diğer kuzenim yeni evlendi ve ona yardım etmeye gittik (kuzenlerimle ben) bu yüzden kına saati 7:30 a kadar sarktı.
Bunu anneme söylememe rağmen mahalleye adım attığım andan itibaren bana sokağın ortasında sevdiğim çocuğun gözleri önünde bağırmaya başladı bana vurmaya yeltendi bende dış kapıyı hızlıca çarpıp yukarı çıktım.Hala arkamdan bağırmaya devam etti.Ardından abim geldi ne bağırıyosun çocuğa falan dedi.Anlıycağınız çok gururum kırıldı,eğer sevdiğim orda olmasaydı belki annemi affedebilirdim.Sizce şimdi ne yapmalıyım ?

Rezil olunacak bir durum yok niye utanıyorsunuz biz hiç mi tartışmadık annemizle? Tamam yolun ortasında sevdiğiniz erkeğin önünde tartışmış olabilirsiniz ama utanılacak bir şey değil bu. Affedilmeyecek bir şey yok anneniz sonuçta. Düşünmeniz bile hata. Kına telaşından yorgunluğundan sinirlenmiştir size patlamıştır. Eğer erkek arkadaşınızın karakteri düzgünse zaten size gördüklerini belli etmez ve bir şey olmamış gibi devam eder. Takmayın kafanıza.

Umarım öyle olur erkek arkadaşim degil zaten sadece ben seviyorum o bana karşı bisey hissediyor mu bilemiyorum büyük ihtimalle de hissetmiyor zaten

Rezil olmamissiniz takmayin kafaniza anneniz sonuçta herkesin annesi bagirabilir

Sevdigin biri icin annenimi affetmeyeceksin?
Bende cok annemle tartistim sevgilimin yaninda beni azarladi ama olabilir boyle seyler hep gulluk gulistanlik degil ki hayat.
Yeri geliyor bizde annemize bagiriyoruz deli gibi o zaman annemizde bizi affetmesin.
Kimse icin annemizi kirmaya degmez git konus kirildim de sonra opp sarill :)

Anneler gunu yaklasiyor hem anneyle küslük olmaz..

Edebim el vermez edepsizlik edene,susmak en güzel cevap edebi elden gidene...

Özür dilerim ama bir an kendimde bu olayı gördüm,güldüm ben de o an sinirlenirdim ama sonra düşününce bir şey yok bunda takmayın boşverin...Her aile arasında olur böyle küçük tartışmalar, nice mutlu günlere

Rezil olmamissiniz takmayin kafaniza anneniz sonuçta herkesin annesi bagirabilir

Umarım dediğiniz gibi olmuştur zaten olmiycak duaya amin diyorum beni sevmemeli çünkü abimle arkadaş ve saygı duyuyor

Umarım öyle olur erkek arkadaşim degil zaten sadece ben seviyorum o bana karşı bisey hissediyor mu bilemiyorum büyük ihtimalle de hissetmiyor zaten

Ha pardon yanlış anlamışım erkek arkadaşınız sandım ben. Olsun değişen bir şey olmaz. Arkadaşların da dediği gibi biz annemize bağırıyoruz sinirleniyoruz onlar bize hiç küsmüyor. Bizim küsmemiz haksızlık olur fazlasıyla.

Anladığım kadarıyla sevdigi erkeğe rezil olmuş erkek arkadaşı değil yani.
Erkek arkadaşı olsa neyse, ama daha bi ilişki yok.
Gerci yapacak birşeyde yok. Annesiyle konuşup onu nasıl utandırdığını anlaması gerek. En azindan tekrarı olmasın.

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

Umarım dediğiniz gibi olmuştur zaten olmiycak duaya amin diyorum beni sevmemeli çünkü abimle arkadaş ve saygı duyuyor

Benim arkadasimda abisinin arkadasiyla evli suan bunlari takma kafana olacagi varsa olur zaten sen zamana birak once annenle baris ama :)

Dün çok sinirliydim bende ama simdi mantıklı düşünmeye başladıkca haklisiniz gibi geliyor,başınıza gelmiş ne hissettiğimi anlıyorsunuz o halde o utanç çok kotuu :)

Benim arkadasimda abisinin arkadasiyla evli suan bunlari takma kafana olacagi varsa olur zaten sen zamana birak once annenle baris ama :)

Dün gece özür diledi beni kırdığı için zaten bende sorun degil sen benim annemsin ama çok utandirdin beni dedim küs degiliz :)

Dün gece özür diledi beni kırdığı için zaten bende sorun degil sen benim annemsin ama çok utandirdin beni dedim küs degiliz :)

Bak ne guzel iste coook sevindim :))

Bak ne guzel iste coook sevindim :))

Hepinize çok teşekkür ederiim :)

anneniz kırdığını anlayıp özür dileyebiliyor ne güzel. bi yerde anlaşabiliyorsunuz demek ki :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…