Artık derdimi birine anlatmazsam çatlayacağım. Sevgilimle 1 senedir beraberiz onu tanıdığımdan beri annesi hastaydı ama şu son 3.5 aydır annesinin durumu gerçekten çok ağırlaştı, doktorlar anneniz ölüm döşeğinde artık herşeye hazırlıklı olun demiş ve 3.5 ayda onu sadece bir kez görebildim. Telefonu çoğu kez kapalı arada sırada açıyor ve konuşuyoruz, onun dışında ben gün aşırı mail atıyorum hem birazcık olsun keyfi yerine gelsin diye hem de onu ne kadar çok sevdiğimi ve hep yanında olduğumu hatırlatmak için. Aramızda ondan yana hiçbir sorunum yok biliyorum annesine çok üzülüyor, kahroluyor ama onu görememek de beni kahrediyor. Ne yapmalıyım inanın hiç bilmiyorum. Bazen sinirleniyorum, kızıyorum ona ve içimden diyorumki insan koskoca 3.5 ayda sadece bir kez mi görüşmeye zaman bulur? Ama sonra kendimi sakinleştiriyorum çünkü bunun için gerçekten çok ciddi bir sebebi var. Ama bazen de ilişkimiz gümbürtüye gidiyormuş gibi geliyor. Şimdiye kadar ona hiç kötü veya kırıcı söz söylemedim, o da aynı şekilde bana söylemedi. Şu anda ona neden benle buluşmuyorsun desem kırılıcak billiyorum, durumumu bilmiyor musun diyecek o yüzden kendimi hep tuttum sırf onu kırmamak için. Şimdi diyeceksinizki bu kadar şey çekmişsin karşılığı ne oldu peki ? Karşılığında bana gerçekten sadık olan bir adam kazandım ve 2 gün önce bana aynen şunları söyledi : Senin gibi askım olduğuna çok seviniyorum çok cesursun hep moral veriyorsun çok çok tsk ediyorum. Bunları duydukça gerçekten çok seviniyorum ama konunun en başında dediğim gibi onu görememek beni öldürüyor. Ama sanırım tek çözüm sabretmek ve tevekkülle beklemek... Yorumlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim buraya yazmak beni rahatlattı gerçekten