Sevdiğim elinde olmayan sebeplerden dolayı benle ilgilenemiyor ne yapmalıyım

cennet72

Nirvana
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2009
95
2
621
35
İstanbul
Artık derdimi birine anlatmazsam çatlayacağım. Sevgilimle 1 senedir beraberiz onu tanıdığımdan beri annesi hastaydı ama şu son 3.5 aydır annesinin durumu gerçekten çok ağırlaştı, doktorlar anneniz ölüm döşeğinde artık herşeye hazırlıklı olun demiş ve 3.5 ayda onu sadece bir kez görebildim. Telefonu çoğu kez kapalı arada sırada açıyor ve konuşuyoruz, onun dışında ben gün aşırı mail atıyorum hem birazcık olsun keyfi yerine gelsin diye hem de onu ne kadar çok sevdiğimi ve hep yanında olduğumu hatırlatmak için. Aramızda ondan yana hiçbir sorunum yok biliyorum annesine çok üzülüyor, kahroluyor ama onu görememek de beni kahrediyor. Ne yapmalıyım inanın hiç bilmiyorum. Bazen sinirleniyorum, kızıyorum ona ve içimden diyorumki insan koskoca 3.5 ayda sadece bir kez mi görüşmeye zaman bulur? Ama sonra kendimi sakinleştiriyorum çünkü bunun için gerçekten çok ciddi bir sebebi var. Ama bazen de ilişkimiz gümbürtüye gidiyormuş gibi geliyor. Şimdiye kadar ona hiç kötü veya kırıcı söz söylemedim, o da aynı şekilde bana söylemedi. Şu anda ona neden benle buluşmuyorsun desem kırılıcak billiyorum, durumumu bilmiyor musun diyecek o yüzden kendimi hep tuttum sırf onu kırmamak için. Şimdi diyeceksinizki bu kadar şey çekmişsin karşılığı ne oldu peki ? Karşılığında bana gerçekten sadık olan bir adam kazandım ve 2 gün önce bana aynen şunları söyledi : Senin gibi askım olduğuna çok seviniyorum çok cesursun hep moral veriyorsun çok çok tsk ediyorum. Bunları duydukça gerçekten çok seviniyorum ama konunun en başında dediğim gibi onu görememek beni öldürüyor. Ama sanırım tek çözüm sabretmek ve tevekkülle beklemek... Yorumlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim buraya yazmak beni rahatlattı gerçekten

onu bu zor zamanında yalnız bırakmayıp ilgilenmeye devam ederdim ben de. peki annesi hastanede mi? sen de yanına gidip orada destek olsan arada sırada?

Sabret. Zor zamanlardan geçiyorsunuz belli ki. Ona da yüklenme, kendine de. Allah'tan gelen bir sağlık sorunu. Sakın başında böyle bir durum varken sevdiğine sitemde bulunma olur mu? Allah yardımcınız olsun.:34:

hiç takılmayın anne bu başka şeye benzemez

hiç üstüne gitmeyin yanında olduğunu hissettirin

zor durum Allah yardımcısı olsun inşallah iyileşir

onu bu zor zamanında yalnız bırakmayıp ilgilenmeye devam ederdim ben de. peki annesi hastanede mi? sen de yanına gidip orada destek olsan arada sırada?

yok hastanede değil doktorlar artık yapılacak birşey yok deyip ağrı kesici iğne falan yapıp eve yolluyorlarmış evde bakıyorlar annesine yorumun için çok teşekkür ederim

yok hastanede değil doktorlar artık yapılacak birşey yok deyip ağrı kesici iğne falan yapıp eve yolluyorlarmış evde bakıyorlar annesine yorumun için çok teşekkür ederim

yorumlarınız için hepinize çok teşekkür ederim haklısınız sabırla beklemeliyim
kindarrr annesi hastanede kalmıyor sadece ağırlaştığı zaman acil müdahale için götürüyorlarmış ağrısı hafifledikten sonra da doktor artık yapılacak bişey yok deyip eve yolluyormuş evde bakıyorlar annesine

Belki ilişkiniz için büyük bir sınavdır bu... Böyle düşünün ve sabredin sağlık sonuçta yapılacak pek bir şey yok sanırım sabretmek haricinde...

Annesi hem böbrek hastası diyalize giriyor hem kemik erimesi var hem de geçen ay teşhis kondu kemik iliği kanseri var iyileşmesi imkansız gibi birşey ve benim elimden ona destek olmaktan ve dua etmekten başka birşey gelmiyor Rabbime yalvarıyorum artık başımı her secdeye koyduğumda gözyaşlarımı tutamaz oldum :5: bu hafta finallerim vardı yarım yamalak çalışabildim

Şuan senınde belırttıgın gıbı elınde olmayan sebeplerden ılgılenemıyor.
Tabıkı destek olmalısın. Haklı tarafın tabıkıde var. 3 aydır ozlemek konusamamak stres verıcı bısey mutlaka.
Ama kendını yıprattıgınla kalıyorsun erkek arkadasında zor zamanlardan gecırıyor cunku.
Benım sormak ıstedıgım, sız arada destek olmak ıcın ımkanınız varsa gıtsenız, onun harıcınde
hastanede degıl evde demıssınız, hastalıgı durumu ne bılemem tabıkı sureklı annesının basında sanıyorum.
calısmıyor mu?
telefonu neden kapalı cogu zaman? saglık bu ve annesı elbet ama telefonunu acıp mesajlasabılırsınız.
her gun 5 dakıkada olsa konusabılırsınız. gumburtuye gıtmek demeyelım bence sabırla gecırılmesı gereken bır donem sadece.

Şuan senınde belırttıgın gıbı elınde olmayan sebeplerden ılgılenemıyor.
Tabıkı destek olmalısın. Haklı tarafın tabıkıde var. 3 aydır ozlemek konusamamak stres verıcı bısey mutlaka.
Ama kendını yıprattıgınla kalıyorsun erkek arkadasında zor zamanlardan gecırıyor cunku.
Benım sormak ıstedıgım, sız arada destek olmak ıcın ımkanınız varsa gıtsenız, onun harıcınde
hastanede degıl evde demıssınız, hastalıgı durumu ne bılemem tabıkı sureklı annesının basında sanıyorum.
calısmıyor mu?
telefonu neden kapalı cogu zaman? saglık bu ve annesı elbet ama telefonunu acıp mesajlasabılırsınız.
her gun 5 dakıkada olsa konusabılırsınız. gumburtuye gıtmek demeyelım bence sabırla gecırılmesı gereken bır donem sadece.

Onun kendisine ait şirketi var zaten işine de geç gidiyor çoğu zaman ya da erken çıkıyor sürekli annesinin yanında
Benim arabam var ama ona haber vermeden gitmiyorum çünkü nerde olduğu belli olmuyor bazen geleyim diyorum gerke yok hayatım varlığın yeter diyor
Telefon kapatmaya gelince bu onun huyu onu tanıdığımdan beri telefonla pek ilgilenmez
Ama bazen aklımı kurcalamıyor değil hiç mi boş vakti yok bu adamın gerçi boş vakti olsa dahi çoğu zaman yalnız kalmayı tercih ediyordur
Ama boş vakitlerinde yanımda olmasını tercih ederdim :(

Kötü gününde yanında olmaya devam edin,bugünlerde geçecek sizinle ilgilecektir.Annesinin üzüntüsünden sizinle görüşmek aklına gelmiyordur.Sizin konunuza çok yakın bir örnek yaşadım,eğer sevgisinden eminseniz yanında olun.

Kötü gününde yanında olmaya devam edin,bugünlerde geçecek sizinle ilgilecektir.Annesinin üzüntüsünden sizinle görüşmek aklına gelmiyordur.Sizin konunuza çok yakın bir örnek yaşadım,eğer sevgisinden eminseniz yanında olun.

Yorumunuz için çok teşekkür ederim sevgisinden gerçekten eminim ve sonuna kadar onun yanında olmaya devam edeceğim

Onun kendisine ait şirketi var zaten işine de geç gidiyor çoğu zaman ya da erken çıkıyor sürekli annesinin yanında
Benim arabam var ama ona haber vermeden gitmiyorum çünkü nerde olduğu belli olmuyor bazen geleyim diyorum gerke yok hayatım varlığın yeter diyor
Telefon kapatmaya gelince bu onun huyu onu tanıdığımdan beri telefonla pek ilgilenmez
Ama bazen aklımı kurcalamıyor değil hiç mi boş vakti yok bu adamın gerçi boş vakti olsa dahi çoğu zaman yalnız kalmayı tercih ediyordur
Ama boş vakitlerinde yanımda olmasını tercih ederdim :(

Pekı senın gıtmene gerek yok onun gelmesıne saglık sorunları engeller var ne zaman varlıgımı canlı gormeyı dusunuyosun dıye sorardım ben. Tabıkı destek olunur annesı saglıgı cok ama cok zordur emınım ama bende gorusmek ıcın zaman yaratmak en azından destegımı yanında hıssettırmek ısterdım acıkcası. sızın gıbıde kendıme problem ederdım.

Telefonla ılgılenmemek farklı bı konu ama 3,5 aydır gormedıgı sevgılısı ıcın bıraz acabılır telefonunu bence.
yalnız kalmayu tercıh etmesıne bıse dıyemem tabıkı karakterı nasıldır. ama tercıhınızde haklısınız.

Ayrıyaten bu dedıklerım kesınlıkle sızı dahada germek ıcın degıl bunu sevgılınıze tatlı dılle onu cok ozledıgınızı zor zamanlar gecırdıgının farkında oldugunu hıssetırerek anlatmalısınız ama sevgısındende emınsınız her daım yanında olmalısınız .

Son düzenleme:
Pekı senın gıtmene gerek yok onun gelmesıne saglık sorunları engeller var ne zaman varlıgımı canlı gormeyı dusunuyosun dıye sorardım ben. Tabıkı destek olunur annesı saglıgı cok ama cok zordur emınım ama bende gorusmek ıcın zaman yaratmak en azından destegımı yanında hıssettırmek ısterdım acıkcası. sızın gıbıde kendıme problem ederdım.

Telefonla ılgılenmemek farklı bı konu ama 3,5 aydır gormedıgı sevgılısı ıcın bıraz acabılır telefonunu bence.
yalnız kalmayu tercıh etmesıne bıse dıyemem tabıkı karakterı nasıldır. ama tercıhınızde haklısınız.

Ayrıyaten bu dedıklerım kesınlıkle sızı dahada germek ıcın degıl bunu sevgılınıze tatlı dılle onu cok ozledıgınızı zor zamanlar gecırdıgının farkında oldugunu hıssetırerek anlatmalısınız ama sevgısındende emınsınız her daım yanında olmalısınız .

Kesinlikle aynı şeyleri düşünüyoruz tam da aklımdan geçen şeyleri söylemişsin ama 2 ay önce aynı senin dediğin gibi çok tatlı bir dille söylemiştim seninle yüzyüze görüşemezsem nasıl destek olacağım, böyle telefondan ya da internetten nereye kadar diye o da bakarız aşkım vakit bulabilirsem görüşürüz dedi ama bir türlü vakit bulamadı. en son 5 hafta önce görüştük haftaya cuma ilk yıldönümümüz var artık o zaman buluşur muyuz bilemiyorum. Bu arada şimdiye kadar hiçbir özel günümüzü gününde kutlayamadık sevgililer gününü odamda tek başıma ağlayarak geçirdim 4 gün sonra buluşabildik, ikimizin de doğum günü martta ikisini de daha kutlamadık dediğim gibi bakalım haftaya nolcak umarım görüşürüz

Allah şifa versin annesine inşallah.
sevdiğin insanın hasta olması o kadar kötü bir duygu ki bir de bu kişi anneyse çok zor gerçekten insan üzülüyor ister istemez.
o seni seviyor belli ki ama dediğin gibi elinde değil o da istemiyordur ama yapacak bir şeyi yok..
senin sabredip ona da her açıdan destek olup yanında olmak düşüyor.
moraliniz bozma sen de beraber geçireceğiniz o kadar güzel günler vardır ki onları düşün ve sabret sadece.

Allah şifa versin annesine inşallah.
sevdiğin insanın hasta olması o kadar kötü bir duygu ki bir de bu kişi anneyse çok zor gerçekten insan üzülüyor ister istemez.
o seni seviyor belli ki ama dediğin gibi elinde değil o da istemiyordur ama yapacak bir şeyi yok..
senin sabredip ona da her açıdan destek olup yanında olmak düşüyor.
moraliniz bozma sen de beraber geçireceğiniz o kadar güzel günler vardır ki onları düşün ve sabret sadece.

yorumunuz ve desteğiniz için çok teşekkür ederim haklısınız iyi düşünmek lazım

eğer ailesi seni gelin olarak kabul ettiyse tabi sevgilinle ileriye dönük düşünüyorsanız bence annesine bol bol ziyarette bulunun tabi yarım saatlik gibi bir zaman,
hem düşünüldüğünü sevildiğini hisseder
hem de oğlu için gözü açık gitmez
diye düşünüyorum
ayrıca sevgilinin gözünde daha değerlenirsin

Son düzenleme:
eğer ailesi seni gelin olarak kabul ettiyse tabi sevgilinle ileriye dönük düşünüyorsanız bence annesine bol bol ziyarette bulunun tabi yarım saatlik gibi bir zaman,
hem düşünüldüğünü sevildiğini hisseder
hem de oğlu için gözü açık gitmez
diye düşünüyorum
ayrıca sevgilinin gözünde daha değerlenirsin

sevgilimle ciddiyiz, ileriye dönük planlar yapmaya başladık bile o benim annemle tanıştı , maalesef daha ailesiyle tanışmak nasip olmadı çünkü okulumun bitmesine daha 3 yıl var şimdiden tanışmayı açıkçası ben de düşünmedim çünkü 3 sene boyunca taaaa evlenene kadar biraz fazla yüz göz olmuş gibi olucaz bunu sevgilimle konuşmuştuk aslında ben de isterdim annesinin ziyaretine gitmeyi

Kesinlikle aynı şeyleri düşünüyoruz tam da aklımdan geçen şeyleri söylemişsin ama 2 ay önce aynı senin dediğin gibi çok tatlı bir dille söylemiştim seninle yüzyüze görüşemezsem nasıl destek olacağım, böyle telefondan ya da internetten nereye kadar diye o da bakarız aşkım vakit bulabilirsem görüşürüz dedi ama bir türlü vakit bulamadı. en son 5 hafta önce görüştük haftaya cuma ilk yıldönümümüz var artık o zaman buluşur muyuz bilemiyorum. Bu arada şimdiye kadar hiçbir özel günümüzü gününde kutlayamadık sevgililer gününü odamda tek başıma ağlayarak geçirdim 4 gün sonra buluşabildik, ikimizin de doğum günü martta ikisini de daha kutlamadık dediğim gibi bakalım haftaya nolcak umarım görüşürüz
Olaya suan ıkı farklı acıdan bakıyorum.bırıncısı hasta olan bı anne ona destek olan bı evlat.. sevdıgı adama destek olan olması gereken bı sevgılı okey sorun yok. olması gerekende bu.
ama dıger acıdan bakınca olayda eksık bıseyler var. annesı ne zamandır hasta.?
evde yatar ve hıc bısey yapamaz haldemı hastalıgı neydı?
su sartlarda ozel gunlere takılmamanızı tavsıye ederım. daha cok yıpranırsınız. suan o ozel gunu hatırlamamasını anlayabılırsınız.
durum farklı. cunku.
gorusmek ıcın fırsat bulamadıgını annesıyle ılgılendıgını belkıde cok bunaldıgını anlayabılırsınız.
ama sorun karsınızda sızın kadar ısteklı bırı olmaması dusuncesındeyım. evet belkı 5 ayda gelemeyebılır ama sıze mesajıyla telefonuyla
uzuntusunu anlatıp sıze sarılmak ıstedıgını soyleyişiyle bıle hıssetırebılır. bunlar benım fıkrım. :)

Back
X