Olaya suan ıkı farklı acıdan bakıyorum.bırıncısı hasta olan bı anne ona destek olan bı evlat.. sevdıgı adama destek olan olması gereken bı sevgılı okey sorun yok. olması gerekende bu.
ama dıger acıdan bakınca olayda eksık bıseyler var. annesı ne zamandır hasta.?
evde yatar ve hıc bısey yapamaz haldemı hastalıgı neydı?
su sartlarda ozel gunlere takılmamanızı tavsıye ederım. daha cok yıpranırsınız. suan o ozel gunu hatırlamamasını anlayabılırsınız.
durum farklı. cunku.
gorusmek ıcın fırsat bulamadıgını annesıyle ılgılendıgını belkıde cok bunaldıgını anlayabılırsınız.
ama sorun karsınızda sızın kadar ısteklı bırı olmaması dusuncesındeyım. evet belkı 5 ayda gelemeyebılır ama sıze mesajıyla telefonuyla
uzuntusunu anlatıp sıze sarılmak ıstedıgını soyleyişiyle bıle hıssetırebılır. bunlar benım fıkrım. :)
fikirlerinizde haklısınız :) yalnız ben o kısmı anlatmayı unuttum her zaman telefonunu açmasa bile çoğu zaman mailleşiyoruz ve beni sevdiğini ve özlediğini fazlasıyla hatırlatıyor bana :) ama buluşma konusunda haklısınız biraz isteksiz ama buluşunca da bana prensesmişim gibi davranıyor huyu böyle alıştım artık :) benim fikrime göre buluşma zamanlarına o karar vermek istiyor o yüzden ben de pek bişey demiyorum kırılmıyorum da , anlayışlı olmak zorundayım şu zor günleri hele Allahın izniyle bir geçirelim o zaman öcümü fazlasıyla alırım artık