Sevdiğim eskisi gibi gülsün istiyorum...

Ben gerçekten red edeceklerini düşünmüyorum. ..kendilerince seni vazgeçirmeye çalışıyorlardır. ..

Ailemi çok iyi tanıyorum özellikle babam, mutlaka red eder. Çokta tın.. 3 aydır başka meseleden dolayı konuşmuyoruz zaten. Ama anneme üzülüyorum. Sonuçta anne.

Ailemi çok iyi tanıyorum özellikle babam, mutlaka red eder. Çokta tın.. 3 aydır başka meseleden dolayı konuşmuyoruz zaten. Ama anneme üzülüyorum. Sonuçta anne.

Canım sen kararını vermiş sin. ..sana tavsiyem erkek arkadaşını tanıyan ve ilişkiniz hakkında bilgi sahibi olan biri varsa görüşünü mutlaka al...cunku insan aşık olunca kötü taraflarını baştan görmüyor evlenince değişti deniliyor başta ama sonra söyle bir düşününce aslında eskiden de aynı ya da yakın davranışları vs. ..olduğunu anlıyorsun. ..Allah hakkınızda hayırlısı nasip etsin, utandirmasin inşaallah. ..

Ayyy oldum gulmekten otubus taksiye degil bide ya gec kaciyorsaniz o saatte o otubus mu varmis sonra nasil kactiniz merak ettim bu arada cok tatlisiniz yaa bu saatte bastim kahkahayi esim bna baktk yatti ......
Gel kendin götür dedim bi de onu mu masraf edelim zaman harcayalım gel sen işte dedi. Ben de kaçmadım mecburen düğğn dernek yapıldı:) :)

hayır beddua etmediler tabii ki ama haklı çıktılar uyarılarında
ve ben hiç mutlu olamadım
ailen diyorsa iyi düşün derim
yani senin kötülüğünü, mutsuzluğunu istemezler değil mi?

Tanisalar uyarsalar vallahi kirip dizimi oturucam ama tanimadan sirf irkindan dolayi da bu yapilmaz yani. Mutsuz olmami istemiyorlarsa tanissinlar. Benim düsüncem bu.

Birazdan konusucam canim önerilerin icin tesekkür ederim. Evet ciddi derecede depresyondaymisim ilac kullaniyorum artik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…