• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevdiğim Insan Artik Baskasinin:(

Yenisini özellikle de hayatınızın aşkını bulduğunuzda öyle bir unutuyorsunuz ki...
Yani bir eşime bakıyorum bir bir zamanlar sevdiğim adamlara.... Aynı kategoriye dahi koyamıyorum. Eski zamanlar, eski aşklarım/hoşlantılarım bana o kadar uzak geliyor ki.

Ins unuturum. Neden boyle yaptigini anlayamamdim sanki bndim ona yalvaran gecenin korlerinde arayan. Birden dusmanimmis gibi dondu.. mantikli dusundugumde bende sizler gibi dusunuyorum ama bazende cok uzuluyorum.

Selam kizlar;
Yazin Temmuz ve Ağustos aylarinda eskidende ciktigim (2012 yilinda) insanla tekrar konusmaya basladik hergun resim atardi arardi konusurduk ve tekrar sevgili olma yolunda ilerliyorduk bana hala benden hoslandigini birbirimize ne kadar yakistiginizi ve uydugumuzu soyledi hep bende bos deildim ona karsi. Zamaninda ayrilmamizda bur yanlis anlasilmaya bnm kestirip atmamdi. Tatilde oldugum icin Istanbul disindaydim. bana geldiginde bulusalim die cok israr etti tamm soz dedim. Bir gece beni aradi Bana sen benm keskemsin dedi bir dahada konusamadik. Eylul ayinda istanbul tarafina geldim ve haber vermek icin aradim onu.. Sevgilisi oldugunu bana demez mi sevgilim var ve bizim konusmamizi istemiyor arama bir daha soka girdim. Sanki pesinden konusuyorum surekli ariyorum. Cok kizdim ve butun sosyal hesaplarimdan sildim onu.

Ama smdi onu cok ozluyorum. Neden boyle oldu cok uzuluyorum. Geceleri hep ruyamda goruyorum :KK43: onun oturdugu yerde annanem oturuyo karsilikli oturuyoz onu gordukce daha cok uzuluyorum. Bana keskemsin diyip ona smdi nasil bu kadar asik oldu beni kestirip atti.. Sevdigim insan baskasiyla simdi napicam bilmiyorum :KK43: unutamadim bir turlu :KK43:

Kendini opnu aradığın için kötü hissetme, sen sözünde durup aramış geldiğini haber vermişsin. O da gayet normal bir şekilde sevgilim var demiş sana açık olmuş. sen de yapman gerekeni yapmış silmişsin. Yarım kalmış bir hikaye olduğu için böyle takıldın sende... Durup durup aklına getirme, geçmiş bitmiş sen de hayatına dön.Yapacak başka bişey yok malesef.

Offff :( ben hala toparlanamadim baska bisey dusunemiyorum geceleri uyuyamiyorum. Allahim cok kiziyorum kendime

sen onun keşkesisin ama o senin keşken bile olmamalı.. ne demek sevgilim var.. sendeki değerini otur bi düşün değer mi? unutmak zor klişe olcak ama 'zaman..'

Selam kizlar;
Yazin Temmuz ve Ağustos aylarinda eskidende ciktigim (2012 yilinda) insanla tekrar konusmaya basladik hergun resim atardi arardi konusurduk ve tekrar sevgili olma yolunda ilerliyorduk bana hala benden hoslandigini birbirimize ne kadar yakistiginizi ve uydugumuzu soyledi hep bende bos deildim ona karsi. Zamaninda ayrilmamizda bur yanlis anlasilmaya bnm kestirip atmamdi. Tatilde oldugum icin Istanbul disindaydim. bana geldiginde bulusalim die cok israr etti tamm soz dedim. Bir gece beni aradi Bana sen benm keskemsin dedi bir dahada konusamadik. Eylul ayinda istanbul tarafina geldim ve haber vermek icin aradim onu.. Sevgilisi oldugunu bana demez mi sevgilim var ve bizim konusmamizi istemiyor arama bir daha soka girdim. Sanki pesinden konusuyorum surekli ariyorum. Cok kizdim ve butun sosyal hesaplarimdan sildim onu.

Ama smdi onu cok ozluyorum. Neden boyle oldu cok uzuluyorum. Geceleri hep ruyamda goruyorum :KK43: onun oturdugu yerde annanem oturuyo karsilikli oturuyoz onu gordukce daha cok uzuluyorum. Bana keskemsin diyip ona smdi nasil bu kadar asik oldu beni kestirip atti.. Sevdigim insan baskasiyla simdi napicam bilmiyorum :KK43: unutamadim bir turlu :KK43:
insan hayatında böyle insanlar oluyor karşıdakinin ne düşüneceğini bilmeden umut vrip başkalarıyla gidip mutlu olurlar umarım sendegeçer

Selam kizlar ben hala konudan dolayi dertliyim. Hala o kizla beraber ve komsumuz oldugi icin hep goruyor duyuyorum sozlenceklermis bu yaz hep karsimda balkona cikmaya cekiniyorum.dirwk karsimda goruyorum.biktim bu durumdan. Baska taliplerim oluyo hic dusunmeden istemiyorum sadece o var aklimda kalbimde nolcak boyleeee

Dönerse senindir ben pide söyledim sebastian demek geldi içimden
Ya neden hemen tav oluyorsunuz. Keşkemsin derken belki seni elde edemedim manasında söylemiştir. Öyle biri değil demeyin lütfen. Adam resmen boşta kalınca size dönmüş. Bellki öbür tarafla sıkıntı yaşayınca sizinle kafa dağıtmış. Önünden geçin hergün nispet yakın aklınızı kullanın. Hatta sevgili bulun. Ayol hayat bunlara üzülmek için çok kısa
harcamayın zamanınızı boşyere

erkek işte, ssen onun keşkesi olsan sana olan sevgisine sahip çıkardı canım... Ah erkekler... Bırak tam olarak keşkesi ol, unut gitsin.

Canim bir iliskiniz bile yokmus, neden bu kadar etkilendinki bu olaydan. O kisiden once gorusmeye baslamistik demissin ama sevgili degilmissiniz sanirim?

sen benim keskemsin falan ne ergen laflar. kac yasinda bu kisi tam olarak.
belli sana laf atmis denemis o sirada baskasini bulmus simdi ona kosmus yarin baskasina gider.
bence hic takma direk cikar aklindan bu kisiyi. zira pek kisilikte yok gibi.

:KK42:
Hala seviyor musun sen de?

Gözden uzak olan gönülden de uzak oluyor sanırsam , taşındı gitti. Gittikten aylar sonra aradı beni, yaptığı pisliklerden sonra yüz bulamamış ama hep benden haber almak istemişmiş bilmem ne. Ben de benimle dalga mı geçiyorsun dedim. Gitmeden önce beni ortak arkadaşlara, herkese rezil ettiği için benim gözümde zaten kendini bitirdi, tiksindim ama iyi oldu.

Yaptıklarını düşününce sevmiyorum kafam sevmiyor ama kalbim seviyor işte. Kalbime s....yım.

Seveceğim başka biri gelse şu an aşık olamam sanırım. Kendi gitti ama sağ olsun güvenme problemi hediye bırakıp gitti.

Gözden uzak olan gönülden de uzak oluyor sanırsam , taşındı gitti. Gittikten aylar sonra aradı beni, yaptığı pisliklerden sonra yüz bulamamış ama hep benden haber almak istemişmiş bilmem ne. Ben de benimle dalga mı geçiyorsun dedim. Gitmeden önce beni ortak arkadaşlara, herkese rezil ettiği için benim gözümde zaten kendini bitirdi, tiksindim ama iyi oldu.

Yaptıklarını düşününce sevmiyorum kafam sevmiyor ama kalbim seviyor işte. Kalbime s....yım.

Seveceğim başka biri gelse şu an aşık olamam sanırım. Kendi gitti ama sağ olsun güvenme problemi hediye bırakıp gitti.
Yine de iradeli davranmissin, baskasi olsa o telefon konusmasindan sonra gorusmeye devam edebilirdi sirf serviyorum diye. Umarim en kisa zamanda hatirlamazsin bile kendisini.

Benimde beynim sevmio iatemio olmaz dio ama sizinde dediginiz gibiii kalbimi s.......

Back
X