Sevdiğim adam aslan burcu 22 yaşında.Ben başak burcu 24 yaşındayım.Benim sorunum şu lütfen anlayışlı olup bir akıl verin.Çok çaresizim.Çok mutsuzum.Çok kırgınım.Yapayalnızım Sevdiğim adam Bursa da oturuyor.Bense İstanbul dayım. Sevdiğim adam yabancı değil aslında uzaktan akrabam sayılır.Yani babamın kuzeninin oğlu.Neyse biz 4 aydır görüşüyoruz. Her şey süper gidiyordu.Bayramdan sonra ailelerimiz tanışacaktı. Aralıkta yüzük takacaktık.Her şey rüya gibiydi.Taki uyanana kadar.Sevdiğim adamın durumu pek fazla iyi değil.Bana 2 yıl birlikte oturalım yeni evliyiz ailem bana yardım eder sonra borçlar bitince ayrı eve çıkarız geçici süreliğine demişti.Ben o kadar çok seviyordum ki olur dedim.Hem evde canım sıkılmazdı.Kaynanamdan öğreneceğim şeyler olurdu.Bebeğim olsa yardım ederlerdi büyütürdüm onlarla.Tabi evde liseye giden bir genç kız bide orta okula giden bir erkek kardeşi vardı sevdiğim adamın. Birlik oturma konusunu annem ve ablama söyledim demez olaydım.Çok kızdılar.Olmaz dediler senin zorun ne herkes ayrı gider sen birlik.Otur oturduğun yerde seni hizmetçi diye alıyorlar. Ezilirsin.Uzak gidip gelemezsin.Dayanamazsın sen dediler.O kadar dil döktüm ki ailemi ikna edemedim.Sevdiğim adam ailene boyun eğme az cesaretlen onlara diklen seviyorum bu adamı de.Sevdiğim adam çok kaçma teklifi etti ama benim cesaretim yoktu.Çünkü ailemin rızası yoktu bu ilişkimize.O kadar kararsız ve çaresizim ki anlatamam.Alışmak kolay ama unutmak çok zor.Daha şimdiden özledim sesini .Yazılarını. Unutmadan face den arkadaştık sevdiğim adamla beni engelle dedim istemeden oldu demez olaydım.Oda hemen engelledi.Bana yardım etmiş aklınca unutmak daha kolay olurmuş.Ama biliyorum oda seviyor ama benden soğumuş.Şimdi onu unutmaya çalışıyorum ya arayıp her şeyi hatırlatırsa ne yapacağım ben.Bu aşktan gönül rızam olmadan gidiyorum.Ailem ve aşk arasında kalmak ne zormuş. Her şeyi toparlayayım derken iyice dağıldı.Sevdiğim adama hasretim.Çokta özledim.Ama olmadı payımıza ayrılık düştü. Bana bir tek yalnızlık ve gözyaşı kaldı.Sizce bu zamansız ayrılıkta kim suçlu? Sevdiğim adamın ailesini evime davet etmeyip tanımaya bile fırsat vermeyen ailem demi? Yoksa sebepsiz yere cesareti olmayıp ailesini sırtından vuramayan bende mi? Kararsızım yardım edin lütfennnnnnnn