• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevdiğim kişi evlenmiş.

lilith2013

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Şubat 2012
791
234
123
Erzurum
tesadüfen gördüm fotoğrafını.aniden ortak bir tanıdığın face sayfasında karşıma çıktı.kanım çekilmiş gibi hissediyorum.hayatımın büyük bir parçası koptu.boşluktayım.nasıl olur böyle birşey.
saf saf yıllardır dua ediyorum bir de beni farketsin,bana dönsün diye.meğer sesimi işiten bir muhatabım yokmuş.inancım da terketti artık beni.çok mutsuzum .hayatım tamamen anlamsız geliyor.şu an hasta yatağında ölmek üzre olan bir tanıdığım var.onu alenen kıskanıyorum.keşke onun yerinde olsaydım.

Bir erkek için değmez kardes hadi kalk toparlanma onu düşünme artık hiçbişeyimi demiyor bunu bil.

Önünüze bakın, olayı dramatize etmeyin. Bu size zarar verir.
Hayatınıza odaklanın.

Konun kapanmaz umarım.

Ölmeyi istemek bu kadar basit bir sebepten ötürümü sen orda mutsuzken o hayatını yaşıyor.
Önüne bakmayı bir an önce öğrenmen gerek dışarıda sevilmeye laik adamlar halen mevcut.

Bu kadar güçsüz olamazsın
Kendi kendini zayıflatma
Bu dünyaya onun hayatında var olmak için gelmedin
Ayağa kalk ve toparlan

Sizi fark etmesi için dua mı ettiniz yoksa ben mi yanlış anladım.
Hayır eğer öyleyse sadece dua etmekle olmuyor önce harekete geçip öyle tevekkül etmeniz gerekir.
Ayrıca nedir bu o evlemiş ben ölüyorum muhabbeti. Kaç yaşındasınız yani böyle çocukca düşünebiliyorsunuz. İnancınız pamuk ipliğine mi bağlıydı. Silkelenip kendinize gelin

Öfff şu arabesk tavırlara da deli oluyorum.

Yıllarca neden bekledin madem o kadar sveiyordun. Çıksaydın karşısına ben varım, burdayım, seni seviyorum deseydin. Ya olur ya olmazdı o zaman, içinde de bu kadar büyümezdi. Adam evlendi diye git intihar et şimdi. Huhuuuu adamın senden haberi yok, farkındasın değil mi?

Sevdiğin insan evlenmiş ve sen ölmek istiyorsun.!!
Devam et böyle, onun için bir şey ifade edecek olsaydın şuan yanında olurdun.
Allah aşkına bu kadar güçsüz olmayın yaa.
3 günlük insanlar için, kendinizi ne hale sokuyorsunuz.
Sevenlerinize, ailenize yazık mı değil.
Git hayata sıkı sıkı sarıl, insanlarda ne dertler var ayakta duruyorlar. Siz sizi önemsemeyen biri için kendi hayatınızdan çalıyorsunuz.. Pess..

Evlenmiş, dualarım neden kabul olmadı demek çok saçma. Onun özel hayatı sizin isteklerinize göre mi şekillenecek ki? Herkesin her duası gerçek olsaydı ohoo...

Öfff şu arabesk tavırlara da deli oluyorum.

Yıllarca neden bekledin madem o kadar sveiyordun. Çıksaydın karşısına ben varım, burdayım, seni seviyorum deseydin. Ya olur ya olmazdı o zaman, içinde de bu kadar büyümezdi. Adam evlendi diye git intihar et şimdi. Huhuuuu adamın senden haberi yok, farkındasın değil mi?
sevdiğimi söyledim ama karşılık bulamadım..

tesadüfen gördüm fotoğrafını.aniden ortak bir tanıdığın face sayfasında karşıma çıktı.kanım çekilmiş gibi hissediyorum.hayatımın büyük bir parçası koptu.boşluktayım.nasıl olur böyle birşey.
saf saf yıllardır dua ediyorum bir de beni farketsin,bana dönsün diye.meğer sesimi işiten bir muhatabım yokmuş.inancım da terketti artık beni.çok mutsuzum .hayatım tamamen anlamsız geliyor.şu an hasta yatağında ölmek üzre olan bir tanıdığım var.onu alenen kıskanıyorum.keşke onun yerinde olsaydım.

Sevdigim kisinin nisanlandigina ayni senin gibi sahit oldum yalniz onun degil nisanlandogi kizin facesine bilmedem denk gelmistim

Yikildim uzuldum icim yandi sonuc mu heba olan 4 yilima uzuluyorum bence olecek olan tanodigini kiskanacagina yasadigina sevin onundr cok daha guzel gunlerin olabilir o insandan daha mukemmel biriyle karsilasabilirsin

Tabi bu soylediklerim senin bisey ifade etmeyecek insallah sende heba ettigin zamanin pismanligini yasamazsin

başka adam mı yok kocaman dünyada o seni sevmiyorsa sevmiyordur zaten bir yaşanmışlıkta yok aranızda kendi kendine yaşamışsın ama bitirememişsin bile önüne bak seni sevecek ve seninde gerçekten seveceğin birisi çıkacaktır muhakkak ben ortada ölmeyi isteyecek bir sorun göremedim zira insan neden ölmeyi ister ki o da ayrı bir muamma:kahve:

Ne saçmalık ilişki yaşamamışsınız platoniksiniz yok öleydim yok bilmem ne. Ya bir de ilişki yaşayıp ayrılsaydınız düşünemiyorum.Hiç mi ondan başkasına bakmadınız,nasıl başkasını bulamadınız anlamadım ki

Back
X