• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevdiğim kişi evlenmiş.

amaaaan cnm ya taktığın şeye bak erkek mi kalmadı memlekette boşver önüne bak hayat güzel :KK51:

tesadüfen gördüm fotoğrafını.aniden ortak bir tanıdığın face sayfasında karşıma çıktı.kanım çekilmiş gibi hissediyorum.hayatımın büyük bir parçası koptu.boşluktayım.nasıl olur böyle birşey.
saf saf yıllardır dua ediyorum bir de beni farketsin,bana dönsün diye.meğer sesimi işiten bir muhatabım yokmuş.inancım da terketti artık beni.çok mutsuzum .hayatım tamamen anlamsız geliyor.şu an hasta yatağında ölmek üzre olan bir tanıdığım var.onu alenen kıskanıyorum.keşke onun yerinde olsaydım.
Yeşilcam filmlerinde en sevdigim sahne :cry:

Çok acı çekiyorum mutsuzum diyebilirsin ama ölmek istemek ne demek yahu?
O artık başkasına ait.
Ve emin ol bu sana "daha fazla onu bekleyerek hayatını sürdürmemen için"bir işaretti.

Iyi de ortada yaşanmışlık yok bir şey yok. Abartmis misin azıcık? Sevdiğin soylemissin olmamis önüne baksaydın keşke.

Üzme kendini hayat devam ediyor
Onunla bir araya gelmek için dua etmissin ama belki de ettiğin dualar, hayatının aşkını karşına çıkaracaktır ;)
Her şer görünen şeyde bir hayır vardır
Bunu, sevdiği adamın nikahini bile görmüş biri olarak diyorum
Ne acılar geçmiyor ki bu hayatta, inan ki aşk acısı da geçiyor

İyi de adamın nişanlandığını biliyordunuz, nişanın ardından evlenmesi mi şok oldu?

sevdiğimi söyledim ama karşılık bulamadım..
Demek ki nasibin o değilmiş
Bak benzer seyleri yaşadım ama hayatta hiç kimse için kendinden vazgecmeye degmez ;)
Hayat o kadar güzel ki, kimbilir daha neler yasayacaksin, karsina kimler çıkacak?
Aşık olmak güzel şey, karşılığını görmek de en doğal hakkın ama karşı tarafın hisleri yoksa olmaz. Düşün ki sırf sen seviyorsun diye gorusseydiniz, belki çok kırılacaktın senin sevgini kotuye kullanacakti
O zaman da "keşke sevmeseydim de beni uzmesine izin vermemis olurdum " diye hayıflanırdın

aşk acısı çok korkunç bir şeydir. biliyorum ama senin durum resmen psikopatlık.
biraz da aklını kullanmalı insan.

reddedilmişsin zaten.
adam olmaz demiş.
daha sen neyin duasını ediyorsun? hadi dua ettin diyelim de bunun gerçekleşme ihtimalinin imkansıza yakın oluşu hiç dikkatini çekmedi mi?
çünkü tekrar ediyorum KARŞILIK BULAMAMIŞSIN.

dediğin gibi saflık etmişsin zamanını heba ederek.
ama kimisi de böyle platonik takılmayı seviyor.
ona da bir şey demiyorum. hayatı ıskalamayı istiyorsan senin tercihin.

fakat "inancım da terk etti" beni gibi bir laf etmen mantıksızlığın sınırlarını zorlamak oluyor bence.
umarım normale dönersin bir an önce.
hayali dünyandan çıkmanı diliyorum. aksi halde hiç sağlıklı değil anlattıkların.

tesadüfen gördüm fotoğrafını.aniden ortak bir tanıdığın face sayfasında karşıma çıktı.kanım çekilmiş gibi hissediyorum.hayatımın büyük bir parçası koptu.boşluktayım.nasıl olur böyle birşey.
saf saf yıllardır dua ediyorum bir de beni farketsin,bana dönsün diye.meğer sesimi işiten bir muhatabım yokmuş.inancım da terketti artık beni.çok mutsuzum .hayatım tamamen anlamsız geliyor.şu an hasta yatağında ölmek üzre olan bir tanıdığım var.onu alenen kıskanıyorum.keşke onun yerinde olsaydım.
simfi su gercegi görmek lazım her seven sevdiğine kavusmak için dua edebilir am herkesin duası kabul olacak diye birsey yok sonucta senide seven bir insan olabilir ve sana hiç uymayan biri simdi yıllarca dua etti diye razı olurmusun onunla evlenmeye.ayrıca evet sevda belki sizinki kara ama budurmda bile bazı seyler olmayonca olmuyor demek lazım. bu saatten sonra tutup kendinizide auclamayın yıllarım cöpte diye. karsınıza öyle biri cıkarki iyiki o eskiyi sevip kimseyle devam etmemişim beklemişim ve iuiki o eskiyle olmamıs . hergün şükredersiniz.

insan hayati bu kdr mi degersiz ben anlayamiyorum bu dusunce de olanlari...ki ortada bi iliski bile yok. ne yani o evlendi hayat bitti mi bu kdr mi zayifsin..annen,baban,arkadaslarin onlarin hiç mi degeri yok herseyi gectim caninin da mi degeri yok? bu kdr acizlik niye ? onunla mi dogdun da o yok diye oluceksin... hepimizin basindan illaki kotu biten bi iliski gecmistir,hepimiz asik olmusuzdur,ayrilmisizdir..napalim yani olmadi diye olelim mi ...bu mudur çözüm ?
güçlü olan insani hiçbirşey yıkamaz...insanlar ailesini kaybediyor,yine de bi sekilde devam ediyor..ayip bu yaptiginiz...basina kotu şeyler gelmeyen bilemez tabi.

Yuh !
Bir erkek icinmi rabbime haşa isyan etmek .?
Ne demek muhatabim yokmus cok yanls dusunuyosun eger bu kadar zayifsa Allaha inancin bsey dyemicem.
Hani hayrlisi diye birsey var. Sukur etmek gibi. Ve olmek istemeni de anlamadim ne yani dunyanin sonu mu geldi simdi?

Canım öyle arkasından ağlanacak üzülecek ölmek istenecek canlılar değil erkekler. Vallahi da değil billahi de değil. Evlenince hemen hepsi aynı tip kaba saba insanlar oluyorlar. Üzülme yani. Şimdi sana ulaşılmaz gelmiş o yüzden beyaz atlı prens gibi geliyordu evlensen yanında burnunu karıştırıp gaz çıkaran poposunu kaşıyıp elini koklayan biri olacaktı çok da şeyapma yani

hiç mi derdiniz yok konu sahibi?
nefes alıp verebiliyorsunuz,
eliniz ayağınız tutuyor anladığım kadarıyla
öyleyse nedir bu hayatı tek bir erkeğe indirgeme durumu?
karşına seni çok seven ve değer veren biri çıkınca ne kadar yanlış düşündüğünün farkına varabilirsin umarım

Yaşin kaç arkadaşım?ciddi soruyorum?

Bunlar ergen tripleri bian önce silkelenip kendinize gelin çok paranoyak bi durum

Hissettim karşilikli bi yaşanmıslik varmiydi?

Bir erkek için ölmek ?? Ve ardına muhatabım yok deyip Allaha inancı kaybetmek !? Ya sabır ! Hiç akillanmaz bizim kızlar !

Ben de yaşadım deyim.Belki acin azalır. .

Aşk acısından ölen görmedim.insanlar evlatları ölüyor yine ayaktalar.bu anlamsız dramın içinden sıyrılın.yoksa yakında çocuğu olacağını öğrenirsiniz alimallah toparlanamazsınız...

Back
X