Sevdiğim kişi sanırım kanser olduğunu öğrendi ve bana yalnız kalmak istediğini söyledi

coolll

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2012
22
9
86
İstanbul
İnternette tanıştık çok etkilendik birbirimizden, aşık olduk, hayaller kurduk, planlar yaptık. Sanal sevgili olmuştuk, gerçeğe dönüşmesini istedik. Tam buluşma günümüzden bir gün önce hastalanıp hastaneye yatırıldı. Zatürre başlangıcıymış. Hastanede kaldığının 3. Günü dr konuşacakmış benimle pankreastan şüpheleniyorlarmış dedi, tüm vücut tomografisi çekilmiş sonuçları dr söyleyecekmiş. Aramadı beni bir daha. Ben defalarca aradım mesajlar attım. Sonunda mesaj yazdı. Lütfen beni biraz yalnız bırak dedi. Ben hep yanındayım nolur söyle bana dışlama beni dedim. Biraz kafamı toplamak istiyorum biliyorum yanımda olduğunu dedi. Ne yapmalıyım. Çok özlüyorum destek olmak istiyorum ısrarla arasam mı mesaj atsam mı yoksa beklesem mi bilemiyorum.

Teşhisi nasıl koydunuz doktor mu söylemiş kanser olasılığı var diye?
Eğer öyleyse üstüne çok düşmeden destek olun kendisine.

İnternette tanıştık çok etkilendik birbirimizden, aşık olduk, hayaller kurduk, planlar yaptık. Sanal sevgili olmuştuk, gerçeğe dönüşmesini istedik. Tam buluşma günümüzden bir gün önce hastalanıp hastaneye yatırıldı. Zatürre başlangıcıymış. Hastanede kaldığının 3. Günü dr konuşacakmış benimle pankreastan şüpheleniyorlarmış dedi, tüm vücut tomografisi çekilmiş sonuçları dr söyleyecekmiş. Aramadı beni bir daha. Ben defalarca aradım mesajlar attım. Sonunda mesaj yazdı. Lütfen beni biraz yalnız bırak dedi. Ben hep yanındayım nolur söyle bana dışlama beni dedim. Biraz kafamı toplamak istiyorum biliyorum yanımda olduğunu dedi. Ne yapmalıyım. Çok özlüyorum destek olmak istiyorum ısrarla arasam mı mesaj atsam mı yoksa beklesem mi bilemiyorum.
Ve siz de bunu yediniz ...

Sizinle görüşmemek için yalan atmış. Farkında mısınız?

Hikaye aşırı tanıdık :) görümcem 38 yaşında etraftan kısmet çıkmayınca sanala sardı,ordan tanıştığı çok oldu ama tam buluşacaklar adamlar bişey uyduruyor bizimki de inanıyor..Ama yalan olduğu o kadar belli ki..Yok evimiz yandı yok kardeşim öldü yok kaza geçirdim hastanedeyim vs vs insanız başımıza bu kazalar gelebilir ama kazalardan ölümlerden sonra sevgiliyi terk etmek nedir..bnce o da yalan söylemiş ya evli ya sizi sevmiş gibi yaptı,sevmedi 🙄

Bende zamanlamasını manidar buldum, fena sallamış. Boşuna kendinizi yıpratmayın. Adam belkide evli, heyecan peşinde koşuyordu. İş görüşme kısmına gelince küçücük aklıyla Yeşilçam dan esinlenmiş.

Muhtemelen yalan, görüşmemek için bahane. O yüzden boşuna üzmeyin kendinizi, sanal alem bu kadar kaptırmayın kendinizi.. yaşınız kaç merak ettim
Hayır ben istemiyordum görüşmek tanıştığımızdan beri çok ısrar etti sonunda tamam bir çay içelim o zaman dedim.

Tam buluşma günümüzden bir gün önce hastalanıp
Zamanlamaya bak sen
Tanımıyor musun annesinin kardeşinin kankasının hesabı vardır illaki
Mesaj at sor Xe doktor ne dedi tam olarak? Bana söylemiyor lütfen siz söyleyin: (
De
Cevap olarak "ne doktoru?" Cevabını alırsın zaten

Back
X