Doğuma Hazırlık Sevdiğim kız isimlerini çıkardım.Sizce bu isimlerden hangisini kızım için seçsem.

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

polyana

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2008
115
27
98
46
Kahramanmaraş
Sizce bu isimlerden hangisi güzel.Birtürlü karar veremiyorum.Peki sizin aklınızda farklı kız isimleri var mı?Bana yardımcı olurmusunuz.(Belki kızınız için burdan sizinde hoşunuza giden isim olabilir..)

IRMAK
NEHİR
ÇİSİL
TUANA
ŞİMAL
CEYLİN
MASAL
ELZEM
ALYA
BUĞLEM
İKRA
KAVİN
DESTİNA
NAĞME
NEVA
ASYA
DEFNE
AYBÜKE
DİLRUBA
SUEDA
DOLUNAY

bunların içinde Asya ve Alya guzel. fakat Alya doğu kökenli sanırım. bende kızım için Duru ismini düşünüyorum

asya ve nehır ısmı cok guzel
asya nıl de koyabılırsın ıkı ısım dusunuyorsan

defne ısmıde cok hos
nehır defne olabılr

Irmak (kızımın adı )
Defne
Neva
Benim ilk üçüm bunlar.

Kavin isminin anlamı nedir,bu isimde kimseyi duymadım. :26:

Irmak, Nehir, Şimal ve Asya içlerinde beğendiklerim.

Mina, Naz, İnci, Sima ve Sahra bu isimlerde benden olsun

buğlem melek anlamına geliyor diye biliniyor ama yanlış biliniyor toplumumuzda ceylini bende düşünmüştüm fakat oda akrep gibi bi anlama geliyormuş benim oyum ikra

Özge koy en ıyısı
yada Öykü de olabılır

Tuana ve Ikra guzel Lustedekilerinin icinde ama aslinda onemli olan anlamlari...

tabii ki de, DESTİNA....

çok sevdiğimiz ve bir kız torunum daha olursa koyacağımız isim.....

bebeğinize sağlıkla kavuşmanız dileğiyle...

Son düzenleme:
Nehir , Alya, Defne kulağa yumuşacık geliyor, söylemesi kolay ve daha gına getirmemiş isimler :)

ırmak asya defne güzel diğerlerini sevmedim bende.benim kızım olursa ilerde birgün adını inci koyucam:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…