• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevdigim nisanlanmis,keder icindeyim.

nişanlısını da yanına alıp suratına suratına dalga geçerse ne olacak? belki tepesi atacak seni tartaklayacak kızın önünde ... ne olacak çok sevdin mi olacak hayır tam olarak bir "vurun kahpeye vakhası" olacak. Millet de onların safına geçecek toplaşacaklar... Bunları düşünmüyor musun yaaa...Sakın o hale sokma kednini bak burada 2. kadınların arkasından tef çalıyoruz hepimiz..

Sakın ayrık otuna bağlama, avamlaşma, basitleşme, kendine hakim ol aman diyeyim

Son düzenleme:
Boyle sadece tanisma asamasindaki bi arkadas biz nisanlaninca o zamanki nisanlim su an kocama mesaj atmisti sinir olmustum konunu gorunce aklima geldi bi an o nisanlanmis yolunu cizmis sende ciz biran once bence

Sorun su ki ortada yarisini bos gördüğüm bir bardak vardi.diğer yarisi umuttu. Ama ortada artik ne bardak var ne su.herşey tuzla buz oldu.
Ona yada kendime zarar vermeyi düşünecek kadar yikildim.

Sorun su ki ortada yarisini bos gördüğüm bir bardak vardi.diğer yarisi umuttu. Ama ortada artik ne bardak var ne su.herşey tuzla buz oldu.
hemen profesyonel yardım al canım, kendine yapma bunu, bu olayın hayatını mahvolmuş gibi göstermesine sakkkın izin verme
bardağın tuz buz olduysa git raftan başka bardak alıp doldur böyle düşün...

Aranizda bir sey bile yasanmamis. Beni uni.de guya sevdigini soyleyen ben olmazsam omur boyu evlenmicek olan adam da once nisanlandi sonra da kuzu kuzu evlendi. Basta nefes alamiyosun da sonra geciyo. Normallestrmek icin surekli bak fotosuna. Bi zaman sonra acitmiyor.

Resmen sapkınlık bu. Ya benimsin ya toprağın diye güya sevdiklerini kesen hanzolarfan zerre farkin kalmiyor arabesklesme daha fazla ya. Bu ne Allah aşkina?!? Hiç bir sey yaşamadan ne kadar sevebilirsun. Ayrica sevmek jendine yada ona zarar vererek olnuyor o sevgi değil. Bi kendine gel yada beceremeyeceksen de git yardin al. Gerçekten sinir oldum yaa. Resmen kadin öldüren sevgiyi bilmeyen erkek musvettelerinin kadin versiyonu. Hayir yani sevmek bu degil ya. Cidden degil bu resmen takinti. Kilişedir ama sen elmayj sevdin diye o da seni sevmeyecek yani adam sebi istemiyor yani daha ne uzatip ağdali arabesk ve ölümlu zavalliliklara yöneliyorsun. Yani bunu adama dersen hepten bayarsin soğutursun diyeyjm. Bana böule gelen olsa iyyy der kacarim ya.

bir iki kere gorusmussun tamam sevdin ama neden bir yil bekledin giden gitmis sen beklemissin ama o bekleyememis anlasilan yalacak bisey yk

Unutmalisin.
Kendini o nisanlisinin yerine koy. Nisanlini seven biri oldugunu bilsen artik ne desem bilemedim ister miydin sinir olurdun ve uzulurdun. Tek caren unutmak. Seni istemeyeni sen de isteme. Ne olursa olsun..

elini bir kere tutsaydı evlenecektik biz diyecektin herhalde?

kendini meşgul etmeye bak lütfen; eminim daha önünde çok güzel imkanlar, seçenekler olacak. Hemen kendini kaptırma...

Bu bir hoşlanma veya aşk değil, saplantı. Onu gerçekten sevmiyordun bence. Unut ve hayatına açıl. Bu 1 yılda kimse ile mi tanışmadın?

1 2 kez görüştüğün bir adamın nişanı bozuldun diye mi bekliyorsun ? yani ben bu durumda sevgi bağlılık vs düşünemem, bu bariz fesat bir düşünce.. adam mutlu olsun nişanlısıyla sana zaten umut vermemiş

Back
X