• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevdiğim sana :'(

gmzecik

Üye
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2013
7
0
6
35
İzmir
merhaba arkadaşlar çok doldum içimi dökmek istedim okursanız sevinirim.
çok sevdim seni be sevdiğim.hani saçımın teline zarar gelse dayanamıyodun ya hani benim ufacık bi somurtmam dünyanı karartıyodu ya noldu ne değişti ben sevdiğim.5sene her derdini çektim evden çıkma dedin çıkmadım kafanı kaldırma dedin kaldırmadım kuklan olmuştum adeta .bunlara rağmen beni dövdün bana küfür ettin katlandım ya hani sana.sen beni döverken ben sana yalvardım ya nolur ben seni çok seviyorum yapma böyle diye.onca eziyetine katlandım ya hani ödülü bu mu olcaktı he söylesene ödülüm hakettiğim aldatılmakmıydı.kimsem yoktu hani destek olacaktın bana bu muydu desteğin aldatmak dövmek miydi.Halbuki ben evde senin hayalini kurarken sen gitmiş başka kızlara kucak açmışsın.Naıl dayanırım buna ha nasıl.dayağa küfüre eziyete bi şeklde dayanmaya çaıışıyodum ama ben sana bu kadar sadıkken aldatmana nasıl dayanırım söylesene.benimle dalga geçtin bana çirkinsin kocan da mutlaka aldatır dedin beni de Allah yarattı bunu unuttun.
Bende bi insandım benimde canım vardı ama güçsüzdüm,senden sadece biraz sevgi ve sadıklık istemiştim.köpeğin olmaya da razıydım yeterki beni aldatma diye yalvarmıştım sana.Dayanamıyorum çok ağır geliyo yaşadıklarım Allahım noluur sana yalvarıyorum yardımn et nolur daynma gücü ver

Kocan seni mutlaka aldatir derken zaten hayatinda gecici oldugunu belli etmis sana..
kurtulduguna sukret nesi icin uzuluyorsun..

kımseye hakettiğinden fazla değer vermemek gerek hele erkekler konusunda bencıl olmakta fayda var olan olmuş unutmaya çalışın aşk acı çekmek değildir

Kocan seni mutlaka aldatir derken zaten hayatinda gecici oldugunu belli etmis sana..
kurtulduguna sukret nesi icin uzuluyorsun..

O bana o lafları ederken biz nişanlıydık sinirle benim canımı acıtmak için söylediğini düşünmüştüm konduramamıştım çünkü o lafları ona

canım hayaatta hiç bir şeyin garantisi yok malesef.. çok acı evet yaşadıkların.. ama zamanda her şeyin ilacı.. geçicek biticek gün gelicek artık canın hiç acımıcak, dilerim bir an önce toparlanırsın.

kımseye hakettiğinden fazla değer vermemek gerek hele erkekler konusunda bencıl olmakta fayda var olan olmuş unutmaya çalışın aşk acı çekmek değildir

kalbim çok acıyo dayanamıyorum o kadar emeğime mi yanıyım enayi yerine koyulduğuma mı yanıyım bilemedim

Sizi döveen bi adamın aldatmasına neden bu kadar şaşırdınız ki :44: Tamam şuan da kendinizi çok kötü hissediyorsunuz okuduğum kadarıyla ama sizi hiçe sayan birine böyle üzülmemelisiniz. Sizden değerli de-ğil. Kendi varlığınızın farkına varın lütfen :34:

ne haddine sizi dövmek yahu!? 5 senedir mi çektiniz bu şahsı?
üzülmeye değmez inanın, sadece ders olarak alın ve kestirip atın.. şükredin kurtulduğunuza. kimsenin de köpeği falan olmayın...

Sizi döveen bi adamın aldatmasına neden bu kadar şaşırdınız ki :44: Tamam şuan da kendinizi çok kötü hissediyorsunuz okuduğum kadarıyla ama sizi hiçe sayan birine böyle üzülmemelisiniz. Sizden değerli de-ğil. Kendi varlığınızın farkına varın lütfen :34:

sorunları var benden çıkarıyo sinirini bigün elbet hatasını anlaıp pişman olacak diye dayanamıyodm ama dayanmaya çalışıyodum fakat en büyük suçlu benmişim adam olmayan birini adam yerine koymuşum :'(

ne haddine sizi dövmek yahu!? 5 senedir mi çektiniz bu şahsı?
üzülmeye değmez inanın, sadece ders olarak alın ve kestirip atın.. şükredin kurtulduğunuza. kimsenin de köpeği falan olmayın...

yok 5 sene değil 1 sene çektim ama bir sene bana koca bi ömür gibi geldi

yok 5 sene değil 1 sene çektim ama bir sene bana koca bi ömür gibi geldi

gerçek yüzünü görmüşsünüz gibi görünüyor, elbet zor olacak ama en kısa sürede geçer acınız umarım.. zamanla daha iyi olacaksınız inşallah...

kalbim çok acıyo dayanamıyorum o kadar emeğime mi yanıyım enayi yerine koyulduğuma mı yanıyım bilemedim

dayak yedigine ve aşağılandıgına yan...

boyun eğdiğine ve her dediğini yaptığına yan...

kalbinin acımasına değil,böyle biri için acımasına yan...

Hayatı nasıl yaşayacagına kendin karar vermediğine,sana dayatılana,öğrendiklerine ve öğrenemediklerine yan...

ve ÇEKTİĞİN ACIYI--EZA CEFAYI ,İLİŞKİ OLARAK GÖRÜP EMEK ETİKETİ KOYDUĞUNA YAN...

Gerçek emeğin seni böyle aciz kılmayacağını,yorulsanda GÜÇLENDİRECEGİNİ BİLEMEDİĞİNE YAN...

Ve UYAN ARTIK KENDİNE İNAN !

Bu hayatta kimsenin kölesi olmayacaksın ,yanı bu aşırı bağlanmak oluyor çok aşırı hemde..
Zaten size el kaldırdığı an herşey bitmeliydi.
Kadına el kaldırandan herşey beklenir .Siz sevmişsiniz ama karsınızdakı adam değil hiçmiş ..
Sevmek bu değil bence.

Son düzenleme:
Çok üzgünüm sizin için biraz acımazsızca yorum yapacağım.dayak yemek ,hakaret işitmek ne demek?hemde sevgiliniz tarafından.hadi kocanız olsa bu şahıs,çoluk çocuk var diye bu eziyete katlandığınızı düşüneceğim.ben kızlarımızı anlayamıyorum.gerçek sevgide dayak,hakaret olmaz,olmamalı.bunları yapan adam sevmiyordur ,üstelik normal değildir.neden anormal insanları hayatınızda tutmak,dayak yemek,hakaret işitmek istiyorsunuz?kaçıp kurtulsanıza.size diyeceğim şey iyiki aldatılmışsınız.yoksa bu deli adamı hayat boyu çekecekmişsiniz.şimdi biraz gözünüz açılmıştır.umarım yani.bu çejtiğiniz acı aldatıldığınız için değil bunca şeye katlandığınız için olmalı.lütfen kendinizi ezdirmryin.psikopatlıkları kabul etmeyin.aşırı kıskançlıkları,kısıtlanmaları,hakareti,dayağı sevgiden sanmayın.gerçek sevgide bunlara yer yoktur unutmayın.gözünüzü açın.

Ben evlimisiniz degilmisiniz anliyamadim ama farketmezde zaten...bunca seye nasil boyun egdiniz anliyamiyorum maalesef, seviyordum kaybetmemek icin diyorsunuzda, peki ya size yapilanlar... Offf neyse bunlar olmus artik gözünü gec acmisiniz ama insallah yine kapatmazsiniz... Simdi ayrildinizmi peki? Insallah ayrilmissinizdir... Bakin aci cekeceksiniz, cok üzüleceksiniz,hem sevdiginiz icin (ki böyle birini nasil seversiniz anlamis degilim) hemde yasadiklariniz yüzünden... Ama zaman herseyin ilacidir... Artik kendinize gelin, kimsenin size bunlari yapmasina bunlari yasatmasina hakki yok... Sizde artik kendinizi düsünün, nekadar zor olursa olsun bunu basara bilirsiniz... Ona karsi kullana bileceginiz en büyük silahta artik güclü oldugunuzu göstermektir... Cikartin onu hayatinizdan, oyalancak baska seyler bulun ki daha cabuk atlata bilesiniz... Kendinize yeni bi sayfa acin, onu tamamrn hayatinizdan cikartin, hic yasamadiniz gibi davranin... Biliyorum zor ama isterseniz bunu basarabilirsiniz, kendinizi düsünün, kimse sizden degerli degil, inanin gün gelecek ben bu s...sizi nasil cekmisim diyceksiniz... Allah yardimciniz olsun, hersey sizin elinizde, biran önce kendinize gelin, yapmayin bu acimasizligi kendinize...

sorunları var benden çıkarıyo sinirini bigün elbet hatasını anlaıp pişman olacak diye dayanamıyodm ama dayanmaya çalışıyodum fakat en büyük suçlu benmişim adam olmayan birini adam yerine koymuşum :'(

senin adına gerçekten ok üzüldüm,allah yardımcın olsun..
aslında yaşadıklarını bir cümlede çok güzel özetlemişsin..
Allahım eşini ıslah etsin ve inşallah seninde bu acıları çabucak unutmanı sağlam adımlarla ilerlemeni ve mutlu,huzurlu,uzun,güzel,sevgi,saygı dolu bir yaşam süürmeni nasip etsin...

Son düzenleme:
Back
X