Ülke şu haldeyken kızmayın ama zaten içiniz rahat olamaz süreli uçağa binene kadar iletişim halinde kalın ve bu kadar üstüne düşmeyin korkunuzun kendinizi yıpratmayınç
İçiniz rahat olacaksa Sabiha Gökçen'e havantopu ile saldırıldı ve saldırılan bir yere ikinci defa saldırdıkları olmadı şimdiye kadar
Allah'a emanet et.. başka çare yok
Allah yapanların ayaklarına bulaştırsın..
Ölenler için üzülürken içimiz parçalanırken tamda üzerine bu haberi almak iyi gelmedi bana sanırım.
Canım benim sakin olmaya bak benimde nişanlım sürekli yollara gidiyor inan çok iyi anlıyorum uykusuz sabahlarım çok benim.
Dün başkasının canı yandı yarın bi başkasının öbürgün belkide bizlerin.
Eğitimli bir hayvandan bahsediyorsunuz sanki "korkma saldırmaz" gibi oldu bu.
Hangimiz nereden bilebiliriz yarın ne yapacaklarını??
bu pisliklerin ne yapacagı belli degil baska biryerede yapabilirler bunları dusunerekde yasamak cok zor kendinize dert etmeyin sag salim varır insallah
Bu kadar teselli edebildim canım, ne diyeyim o zaman korkmay devam et çünkü evet yarını kimse tahmin edemez
Böyle karamsar düşünmeyin.
Ortalık sakinleşsin diye birşey yok, ne zaman böyle felaketlerin olacağı belli olmuyor.
Pozitif düşünün dua edin sağ salim gidip dönsün diye.
Adamlar uzun namlulu silahlarla el kol sallayarak girmedi hanımefendi girmeye çalıştı başaramayınca insanları tarayarak kaos ortamı yaratıp girmeyi başardıArkadaşlar nişanlım 4 temmuzda işi gereği yurt dışına çıkacak daha çok yeni dış hatlarda patlama oldu. Çok tedirginim, ya bir kez daha olursa?? İçim içimi yiyor.
Şirket atatürk hava alanında patlama olduğu için Sabiha gökçenden yollayacakmış, bu seferde düşünüyorum diyorumki pislikler Atatürk hava alanını patlattı şimdi ya sıra sabiha gökçendeyse?? Ya tamda onun gideceği güne denk gelirse??
Şirketten bugün Gerekli güvenlik önlemleri alınacaktır diye mail geldi ama içim rahatlamıyor adamlar uzun namlulu silahlarla hava alanına el kol sallaya sallaya girdi yaylım ateşi açtı nasıl bir güvenlik önlemi alacaksın personeline çelik zırh mı giydireceksin??
Neden ertelemiyorlarki bu insanların canlarından çok daha mı önemli bu seminer ortalık soğusaydı biraz olmazmıydı sanki
Ne yapsam kendimi rahatlatamıyorum.
Adamlar uzun namlulu silahlarla el kol sallayarak girmedi hanımefendi girmeye çalıştı başaramayınca insanları tarayarak kaos ortamı yaratıp girmeyi başardı
Bu dediğiniz binlerce insanın hayatını suanda dalağı alınan hala hastanede olan kahraman polis Yunus a ve şehit Umut sakaroğluna hakarettir
Kuzum sen belliki pek gezmemissin, baska hava alani gormemissin. Dunyanin farkli yerlerinde xray detektorler hava alaninin baya icerisinde oluyo, Turkiyedeki gibi hemen giriste olmuyo ve bu cok daha tehliklei. Ne yapilabilir diye cok dusunuyorum, ya butun supeli araclar aranacak, ya butun araclar aranacak, ama nasil yapilir ki? Gunde o kadar cok yoldu var ki...Ayyy bi taneniz de her konuya dikkat çekmek için, kendisini bir şeyler başarmış moduna sokmak için yazmasanız ne olur sanki??
Birinizde muhalefet olmak için yazmayın allah aşkına her konuda senin gibileri görmekten sıkıldım artık.
Bu Neyin hırsı neyin patlaması ayrıca hayırdır??
Ben ak diyorum sen kara, ayrı tellerden çalıyoruz.
Sanki patlamayı ben yaptım gibi kin kusuyosun enteresansın.
Ayrıca xray cihazında görüldü silahlar, fark edilince yaylım ateşi açıldı ondan önceki aramalarda niye bulunmadı niye çıkmadı??
Xray hava alanının içinde kapısında değil bu adamlar içeri kadar nasıl girebiliyor???
Memleket bu denli karışıkken neden önlemler en baştan alınmıyor.
O heriflerde salak değil xray cihazına kadar gelmeleri yetti onlara zaten hava alanın içine insan kalabalığının içine girmiş oldularve amaclarına ulaştılar.
bugün bayramda gideceğimiz yer için bilet almaya otogara gittim. ses bombası patlattılar. sadece kulakları sağır eden bi ses. ne hallere geldik öyle üzülüyorum öyle korkuyorum ki.. onların amacı da bu zaten. halkı korkutmak, sindirmek, kalabalık içine çıkmaya korkar hale getirmek, yolculuklarını iptal ettirmek. allaha emanet gideceğiz artık.
Hangi otogarda patlattılar ses bombası?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?