Sevdiğim yurt dışına gidiyor :((

Siz tam olarak nerede xray olmasını istiyorsunuz?
Gelen yolcu girişinden önce xray olması zaten mantıklı ve uygulanabilir bir şey değil.
Nişanlınız sağ salim gider gelir dilerim.
Son olay havaalanında oldu diye bu kadar gerginsiniz ama aslında hiçbir yerde can güvenliğimiz yok.

ortalık soğuyunca olmayacak mı olabılır ne zaman olacagını bılıomuyuz hayır? o zaman Allah a emanet...

Ayyy bi taneniz de her konuya dikkat çekmek için, kendisini bir şeyler başarmış moduna sokmak için yazmasanız ne olur sanki??

Birinizde muhalefet olmak için yazmayın allah aşkına her konuda senin gibileri görmekten sıkıldım artık.

Bu Neyin hırsı neyin patlaması ayrıca hayırdır??
Ben ak diyorum sen kara, ayrı tellerden çalıyoruz.
Sanki patlamayı ben yaptım gibi kin kusuyosun enteresansın.

Ayrıca xray cihazında görüldü silahlar, fark edilince yaylım ateşi açıldı ondan önceki aramalarda niye bulunmadı niye çıkmadı??
Xray hava alanının içinde kapısında değil bu adamlar içeri kadar nasıl girebiliyor???
Memleket bu denli karışıkken neden önlemler en baştan alınmıyor.
O heriflerde salak değil xray cihazına kadar gelmeleri yetti onlara zaten hava alanın içine insan kalabalığının içine girmiş oldularve amaclarına ulaştılar.
İste bu adamlar senin gibiler icinde şehit düştü ya..
Sen sivgilim sibigi gıkcındın ıccık ellerini kollarını sallayarak geçti diyemezsin ayıptır yahu x ray cihazı konusunda bayada sacmalamişsın sizin gibilerde birkere hatasinı kabul etse yanlış bir cümle kurmuşum dese egonuz boyunuzdan buyuk

Hanimlar lutfen...
Kaybımız büyük.. Acımız büyük..
Birlik beraberlik icinde olmaliyiz her zaman..
Polemik tartisma siyasi yorun vs yasak..

Back
X