sevdigim

Almeriaa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Mart 2015
2
0
27
Sevdigim cocuga acilmak istiyorum nerede ve nasil olacagini bilmiyorum sizce lafa nasil baslamaliyim ?

Kızlar bu kadar açılmayın boğulursunuz.

Her gün bu konudan birkaç tane açılıyor.

Madem durumunuzla ilgili detay vermeyeceksiniz...

Ve bu henüz ikinci mesajınız yani önceden de siteyi takip ediyordunuz.

Benzer konulardaki cevaplardan faydalanabilirsiniz.

Ya da sizin için özet geçeyim.

Bu konuda mutabık olamıyoruz, kimisi "bekle, erkek açılsın" diyor.

Kimisi "kadın da adım atabilir" diyor.

Sonra mutlu sonlu hikayeler paylaşılıyor, "ben bekledim de oldu" ya da "ben gidip açıldım" vs. vs. :KK14:

Bu nasıl bir özgüven ya hayranım
reddedilmekten korkmuyor musunuz?
o neden size açılmıyor
hoşlanmadığı yada kalbinde başka biri olduğu için olabilir mi ?

Kızlar bu kadar açılmayın boğulursunuz.

Her gün bu konudan birkaç tane açılıyor.

Madem durumunuzla ilgili detay vermeyeceksiniz...

Ve bu henüz ikinci mesajınız yani önceden de siteyi takip ediyordunuz.

Benzer konulardaki cevaplardan faydalanabilirsiniz.

Ya da sizin için özet geçeyim.

Bu konuda mutabık olamıyoruz, kimisi "bekle, erkek açılsın" diyor.

Kimisi "kadın da adım atabilir" diyor.

Sonra mutlu sonlu hikayeler paylaşılıyor, "ben bekledim de oldu" ya da "ben gidip açıldım" vs. vs. :KK14:
Sonuç içinden geçeni yapsın ''Aman 3 günlük dünya yaa'' diyerek :)

Birazcık anlatsan iyi olurdu. Kim bu Nerede nasıl tanıştınız onun sana yaklaşımı nasıl, nasıl davranıyor ilgisi var mı yaşlar kaç hiç bir şey yazmamışsın ki

açilma bence ufak tefek dokunuşlar konuşmalar imalar bakışlarla kendini onun aklına sok. illaki niyeti varsa anlar hatta sen leb demeden leblebiyi anlar :) yani direk bir açıklamaya gerek yok. mesaj at mesela canım seni görmek istiyor hadi bir şeyler yapalım de. sonra eve dönünce ay çok güzeldi senle vakit geçirmeyi seviyorum yine yapalım de. tabi kendi tarzında bu anlama gelen şeyler söyle. görüşme sırasında cilve mi denir ona hani yaparızya bakışlar saçları atma gülüşme gibi tam anlatamadımda hepimiz biliriz. hah işte onlardan yap.

Açıl susam, bence sıkıntı yok.
"Slm cnm nbr hmm oke tşk old bys" şeklinde açılabilirsin.

Sevdigim cocuga acilmak istiyorum nerede ve nasil olacagini bilmiyorum sizce lafa nasil baslamaliyim ?
bana kalırsa en iyi seçim gizli tutmamaktır. hele benim gibi sabırsız biriysen. fakat reddedilme ve erkek tarafından rezil edilme olasılığını da düşünmeni öneririm. güçlüyüm üstesinden gelirim diyosan, sorun yok. "o bunu yapmaz" diyoruz ama sevdiğimiz erkekler aslında başka kişiler çıkabiliyor.
bence birine açılıcaksan mekan ve zaman planı yapma. bu bi evlenme teklifi değil. zaten bi kadın olarak bir erkeğe açılmak olumsuz görülen bi durum, ekstradan bir erkeğe açılmak için organizasyon yapmamalısın. uygun olduğun bi anda bak sana bişi diycem sana ilgi duyuyorum dersin olur biter.

Açıl sonra kös kös onu bekle reddedil.
Yada ; açıl karşılık versin sonra yüzüne vursun vs. Bişi olsun sende keşke de.
Son ihtimal açılma, platonik candır her halükârda giderler çünkü :)

X