sevdıgıme sahıp cıkamadım! ya kardesıme!!??!!

eSmerimSin

Guru
Kayıtlı Üye
12 Mart 2012
6.569
396
373
Diğer
berbatımm berbatımm yerlerın dıbındeyım resmenn.........bıktım artık ıntıharın esıgındeyım yemın ederım

ıyıce meshur oldum burda mariomla ılgılı..yollarımızı ayırmaya karar vermıstık daha dogrusu o verdı cünkü 19 yasındakı erkek kardesımden sıddet gördü 22 yasındakı ınsan..ve sırf bana saygısından kardesıme el kaldırmadı neyse ..

mario bu aksam benımle bulusmak son kez konusmak bır nevı vedalasmak ıstedı benımde ınadım ınat bulusmaya gerek yok ben gelmıcem dedım o geleceksın beklıyorum dıyor ben gelmıcem dıyorum

sınırlendı aradı benı ben senın kardesın yüzünden sevdıgım ınsan vazgecıyorum aılenle huzurun bozulmasın dıye sen bana yarım saatı cok görüyorsun sımdı kardesını arıcam konuscam yeter bır cözümü olmalı bu ısın dedı ..yapma etme demeye kalmadan olanlar olmus

kardesım elıne yada bılegıne gecılren demır dıkenlı bır aletle saldırmıs cocuga..dıslerını dökmüs..:14: :14: :14: allahımm allahımmmm ben buna nasıl dayanırım yaa..

ıcım öyle yanıyor kı canım o kadar cok acıyor kı

sımdı gıdıp ona sımsıkı sarılmak ıstıyorum aglamak ıstıyorum boynunda ama bundan gayrı ne yüzle bakarım yüzüne ben onun

Marionun dişlerini mi kırmış :53:
Senin kardeşin ruh hastası !
Ve acilen hastaneye yatırılması gerekiyor acilen!

Daha önceki konuna marioyu bırakma yazan ben lafımı geri alıyorum
Marino'nun can güvenliği icin lütfen bu iliskiye artık nokta koyün
Dişlerini dökmek ne korkunç

ıcım öyle yanıyor kı canım o kadar cok acıyor kı

sımdı gıdıp ona sımsıkı sarılmak ıstıyorum aglamak ıstıyorum boynunda ama bundan gayrı ne yüzle bakarım yüzüne ben onun

Telefonla aradıktan sonra marionun evine mi gitmiş?
Dışarda felan mı buluşmuşlar ?
Yazık olan gene marioya olmuş :26:

Seninde çekmediğin kalmadı be Canım :ssz: Ama bu kardeşin çok ileri gidiyo, bacaklarını kırmak gerek. O yabancı gelin getirse kimse karışabilicek mi ona acaba çok merak ediyorum :47: (Büyük konuşmayayım ama) Ben olsam kardeşimi karşıma alırım hemde o biçim :47:

Ben marionun yerinde olsam darp raporumu alır çatır çatır sorarım hesabını.
Kardeşin erkeklik yapıyorum sanıyor ama hastalıklı bir beyni var.
Geçmiş olsun.

Allah yardımcın olsun canım ya 2 arada kalmışsın kardeşinle gidip konuş özür dilesin halletsinler ne sorunları varsa bu kadar şiddete ne gerek var böylece sende sevdiğine kavuşursun belki yoksa ikinizide çok yıpratacak bu

Telefonla aradıktan sonra marionun evine mi gitmiş?
Dışarda felan mı buluşmuşlar ?
Yazık olan gene marioya olmuş :26:

marionun evini bilmiyor galba bılmıyorum orasını

nerde bulustular bılnmıyorum kardesım aradı sıctım onun agzına dıslerını elıne verdım söktüm hepsını dedı telefonu kapalı artık kardesımın evede gelmedı

ben marionun evıne gıttım kımse yoktu aradım aradım allahımmm nolur cevap versın yok oda acmadı msj atmıs ıyıym agzım kanıyor konusamıyorum ıyım nerdesın dıyorum ıyıyım benı düsünme dıyor polıse gıt yazdım hayır buna gerek yk yazmıs

berbatımm berbatımm yerlerın dıbındeyım resmenn.........bıktım artık ıntıharın esıgındeyım yemın ederım

ıyıce meshur oldum burda mariomla ılgılı..yollarımızı ayırmaya karar vermıstık daha dogrusu o verdı cünkü 19 yasındakı erkek kardesımden sıddet gördü 22 yasındakı ınsan..ve sırf bana saygısından kardesıme el kaldırmadı neyse ..

mario bu aksam benımle bulusmak son kez konusmak bır nevı vedalasmak ıstedı benımde ınadım ınat bulusmaya gerek yok ben gelmıcem dedım o geleceksın beklıyorum dıyor ben gelmıcem dıyorum

sınırlendı aradı benı ben senın kardesın yüzünden sevdıgım ınsan vazgecıyorum aılenle huzurun bozulmasın dıye sen bana yarım saatı cok görüyorsun sımdı kardesını arıcam konuscam yeter bır cözümü olmalı bu ısın dedı ..yapma etme demeye kalmadan olanlar olmus

kardesım elıne yada bılegıne gecılren demır dıkenlı bır aletle saldırmıs cocuga..dıslerını dökmüs..:14: :14: :14: allahımm allahımmmm ben buna nasıl dayanırım yaa..

Ailenin önemi tartışılmaz. Ne olursa olsun (bazı konular haric- söylemek istediklerimi tahmin edersiniz. aile içi taciz vb konular) en kıymetlılerımız en değerlilerimiz onlar.

Sizde istemezdiniz eminim ama.. Neden nasıl oldu bilemiyorum .. ortak fikirdirki keşke bu dereceye gelmesine müsade etmeseydinz. Hiçbirşey bir anda patlak vermez illaki belirti verir (insan ilişkileri açısından söylüyorum) .. ama bir şekilde olmuş önüne geçilememiş..

Bence sevgili meselesınden cok kardeşinizin ciddi danışmaya ihtiyacı var. Bu konuyu ailenizle paylaşmadıysanız paylaşın derim. 19 yasında demirli dikenli bilmemneyle herhangi birine saldırıyorsa yarın allah korusun bir cinayet işleyebilir daha acı şeyler yapabilir.

22-19 ... yaşlar kaç olursa olsun.. Sorun sizin sorununuz. ve aileniz ( kardeşiniz ) size saygı duymalı.. Bugün erkek arkadaşınızı döven yarın bir kavga ettiğinizde eşinizide döver veya o onu. Neler duyuyoruz allah korusun..

Söylediklerimi zaten biliyorsunuz.. başka ne denir ne söylenir bilemiyorum üzücü bir durum. Kardeşinizle bu yaptıgı terbiyesizlik konusunda konuşmanızı öneririm. Ailenizlede kardeşinizin bu mafyavari tavırları konusunda.. Erkek arkadaşınıza ne denir.. yanında olmalısınız.. ne olursa olsun sizin yüzünüzden şiddete uğramış gururu incindiği kesin.. Umarım tek sorun gururudur gerçi.. Umarım kısa sürede çözersiniz sorunu.. söylediğim gibi her yönden zor bir durum..

Ayrıca eline geçirilen demir kesici aleti nereden bulmuş bu kardeş?
Baya baya kaba dayı olmaya niyetli demek ki...
Şiddet düşkünlüğü tavan yapmış maşallah.
Bu çocuk evlenmemeli kesinlikle.
Evleneceği kadına da hayatı ızdırap eder.
Baban armut toplayacağına oğluna edep öğetsin edep !

Marionun yerinde olsaydim kardesini kesinlikle polise sikayet ederdim. Hadi ofkelenmesini anliyorum, tamam ona saldirmasini da anliyorum diyelim, yahu nasil bir insan yaninda her an kullanabilmek icin parmaklara gecirilen o dikenli demirden sey tasir? Resmen bu psikopatlik.. Kusura bakma esmerimsin ama kardesin de cok fazla oluyor!

marionun evini bilmiyor galba bılmıyorum orasını

nerde bulustular bılnmıyorum kardesım aradı sıctım onun agzına dıslerını elıne verdım söktüm hepsını dedı telefonu kapalı artık kardesımın evede gelmedı

ben marionun evıne gıttım kımse yoktu aradım aradım allahımmm nolur cevap versın yok oda acmadı msj atmıs ıyıym agzım kanıyor konusamıyorum ıyım nerdesın dıyorum ıyıyım benı düsünme dıyor polıse gıt yazdım hayır buna gerek yk yazmıs

Mario kesinlikle darp raporu alıp mahkemeye vermeli !
Böylesni sürüm sürüm süründereceksin.Acımayacaksın.
Yoksa marionun hayatına mal olacak bu kardeş.

gıdıp atmak ıstıyorum kendımı sımdı burdan ama ölmem sakat kalırım 2cı kat burası..

bıktım aryık ben dayanamıyorum ya bezdım canımdan cocuga cektırımıze bakın ya sülalecek

garıbım halen ıyım dıyo gıt sıkayet et su beyınsızı

yabancı mı sevgilin ismi mario mu
bende lakap taktınız sandım
canım ne dene bilir bilemiyorum yani şuan RABBİM yar ve yardımcınız olsun ikinizin de
pişmanlığı olmazsınız umarım birbirinizin

Zaten şimdi böyle bi'olay sonunda burnu bi'güzel sürtülmezse devamı gelir:19:

Back
X