- Konu Sahibi eSmerimSin
Beddua etmedim. Aksine onlar iyi iyi birşey diledim.. eğer akıllarını başlarına getiricek birşeyler yaşarsalar daha büyüğünü yaşamaktan kurtulurlar diye düşünüyorum..
Bazı insanların duyarlılığı için birşeyler yaşamaları gerekiyor malesef..
Kötü bir örnek olucak ama neden böyle söylediğimi anlatmak adına yazıyorum...
Allah göstermesin.. bu cocuk böyle efelik yapa yapa zaten muhtemelen birgün ( bu huylardan vazgecmezse) hatta ( ailesi ona böyle destek vermeye devam ederse) ya birinin başını yiyecek yada kendi başını yiyecek.. ama başına böyle bir bir olay gelmeden GİTTİĞİ YOLUN NE KADAR HATALI OLDUGUNU ANLAYACAGI BİR OLAY YAŞARSA.. ben ne yapıyorum der belki ileride oluşabilicek kötü olaylarında önüne geçilir.. yalnışmıyım?
Bir musibet bin nasihatten iyidir diyosun kısaca doğrusun ama ben ne nasihatten ne de musibetten anlayacak bir aile göremiyorum
Bayanları ezmiş bir kabadayi(!) ailesi görüyorum
Aile meclisi olur da bazı kararlar alıp nice kadınları öldüren aileler vardır ya aynı öyle
İste o yüzden baslarına gelecekleri musibet olarak değilde gurur olarak namusunu temizlemek olarak gören bir zihniyet var ne yazikki
Umarım dediğin gibi başka olaylar olmadan bu olaydan ders çıkarırlar da hidayete ererler