sevdıgıme sahıp cıkamadım! ya kardesıme!!??!!

Beddua etmedim. Aksine onlar iyi iyi birşey diledim.. eğer akıllarını başlarına getiricek birşeyler yaşarsalar daha büyüğünü yaşamaktan kurtulurlar diye düşünüyorum..

Bazı insanların duyarlılığı için birşeyler yaşamaları gerekiyor malesef..

Kötü bir örnek olucak ama neden böyle söylediğimi anlatmak adına yazıyorum...

Allah göstermesin.. bu cocuk böyle efelik yapa yapa zaten muhtemelen birgün ( bu huylardan vazgecmezse) hatta ( ailesi ona böyle destek vermeye devam ederse) ya birinin başını yiyecek yada kendi başını yiyecek.. ama başına böyle bir bir olay gelmeden GİTTİĞİ YOLUN NE KADAR HATALI OLDUGUNU ANLAYACAGI BİR OLAY YAŞARSA.. ben ne yapıyorum der belki ileride oluşabilicek kötü olaylarında önüne geçilir.. yalnışmıyım?

Bir musibet bin nasihatten iyidir diyosun kısaca doğrusun ama ben ne nasihatten ne de musibetten anlayacak bir aile göremiyorum
Bayanları ezmiş bir kabadayi(!) ailesi görüyorum
Aile meclisi olur da bazı kararlar alıp nice kadınları öldüren aileler vardır ya aynı öyle
İste o yüzden baslarına gelecekleri musibet olarak değilde gurur olarak namusunu temizlemek olarak gören bir zihniyet var ne yazikki
Umarım dediğin gibi başka olaylar olmadan bu olaydan ders çıkarırlar da hidayete ererler

Kardeşin sana da hiç şiddet uyguladı mı? Yarın öbür gün babanı da döver bu küçük cani.
Bencede erkek arkadaşını ikna et gidip şikayetçi olsun sen olmazsan ben gidip şikayet edeceğim de belliki sana kıyamıyor belki böylece şikayetçi olur

kbakma ama kardeşin gerçekten hastaneye yatacak kadar anormal.tamam bi insanı sevmiyo olabilir de bu ne şiddet ya.ben marionun yerinde olsam gider şikayet ederdim size de yazık.

ben gıdıyorum onda kalmaya degıl ama benım onu görmem lazım ben onun yanındayım bunu bılmesı lazım onu cok özledım yaa sımdı bu durumdayıne egoıst olamam

ayrıca kardes bozuntusunun cezasını verıcem yaptıgı yanına kar kalmıcak ama kesınlıkle bu boyle olmaz hayır bunu kabul edemeyız!!

Konuya ilk yorumum buydu danışma önermiştim.. Bu mantık kısmı..yorumum :53:

Ailenin önemi tartışılmaz. Ne olursa olsun (bazı konular haric- söylemek istediklerimi tahmin edersiniz. aile içi taciz vb konular) en kıymetlılerımız en değerlilerimiz onlar.

Sizde istemezdiniz eminim ama.. Neden nasıl oldu bilemiyorum .. ortak fikirdirki keşke bu dereceye gelmesine müsade etmeseydinz. Hiçbirşey bir anda patlak vermez illaki belirti verir (insan ilişkileri açısından söylüyorum) .. ama bir şekilde olmuş önüne geçilememiş..

Bence sevgili meselesınden cok kardeşinizin ciddi danışmaya ihtiyacı var. Bu konuyu ailenizle paylaşmadıysanız paylaşın derim. 19 yasında demirli dikenli bilmemneyle herhangi birine saldırıyorsa yarın allah korusun bir cinayet işleyebilir daha acı şeyler yapabilir.

22-19 ... yaşlar kaç olursa olsun.. Sorun sizin sorununuz. ve aileniz ( kardeşiniz ) size saygı duymalı.. Bugün erkek arkadaşınızı döven yarın bir kavga ettiğinizde eşinizide döver veya o onu. Neler duyuyoruz allah korusun..

Söylediklerimi zaten biliyorsunuz.. başka ne denir ne söylenir bilemiyorum üzücü bir durum. Kardeşinizle bu yaptıgı terbiyesizlik konusunda konuşmanızı öneririm. Ailenizlede kardeşinizin bu mafyavari tavırları konusunda.. Erkek arkadaşınıza ne denir.. yanında olmalısınız.. ne olursa olsun sizin yüzünüzden şiddete uğramış gururu incindiği kesin.. Umarım tek sorun gururudur gerçi.. Umarım kısa sürede çözersiniz sorunu.. söylediğim gibi her yönden zor bir durum..

Diğer yorumumda buydu sizinle diyalga başlamamıza sebep olan .. Buda konuya manevi anlamda yaklaşımım temennim diyelim..

O şikayet etmiyorsa gidin siz şikayet edin. İşlem yapabilirlermi bilemiyorum ama.. ( muhtemelen o şikayetçi olmadan yapamazlar ) yinede danışın..

Sonucta böyle biri sadece ona değil sizede zarar verebilir tepesini attırdığınızda.. Yada üzücü bir sonuc olur farkındayım ama ayrılın. Yazık günah.. sevgisinden susuyor muhtemelen.. ama bir arkadaş yazmış.. şimdi önlem alınmazsa ileride daha kötü darberler yiyecek gibi görünüyor hak veriyorum.

2-3 defa yazmışsınız intihar edicem artık vb. lafın gelişi psikolojinizin ne halde olduğunu anlatmak amacıyla yazdığınızı cidden böyle saçma sapan düşünceler taşımadığınızı varsayıyorum. Eğer aksiyse sizinde danışmaya ihtiyacınız var.

Bu iki yorumumu alıntı yaptım çünkü alakalı alakasız hemen her konuya dini yorumlar yapan kişilerle karıştırılmak istemem dediğim gibi sadece biri mantıklı yaklaşımım diğeride manevi anlamda temennim idi..

Bir musibet bin nasihatten iyidir diyosun kısaca doğrusun ama ben ne nasihatten ne de musibetten anlayacak bir aile göremiyorum
Bayanları ezmiş bir kabadayi(!) ailesi görüyorum
Aile meclisi olur da bazı kararlar alıp nice kadınları öldüren aileler vardır ya aynı öyle
İste o yüzden baslarına gelecekleri musibet olarak değilde gurur olarak namusunu temizlemek olarak gören bir zihniyet var ne yazikki
Umarım dediğin gibi başka olaylar olmadan bu olaydan ders çıkarırlar da hidayete ererler

Evet böyle düşünüyorum.. ve evet diğer yazdıklarınıza da katılıyorum. Umarım konu biran önce çözülür herkesin iyiliği açısından..

canından olabılırdı varmı ötesı yaa..bırı ölecek bırı katıl olacak olamaz yaaa...allahımm sen koruuuu sen yardım et yol gösterr!!

ben gıdıyorum onda kalmaya degıl ama benım onu görmem lazım ben onun yanındayım bunu bılmesı lazım onu cok özledım yaa sımdı bu durumdayıne egoıst olamam

ayrıca kardes bozuntusunun cezasını verıcem yaptıgı yanına kar kalmıcak ama kesınlıkle bu boyle olmaz hayır bunu kabul edemeyız!!

canından olabılırdı varmı ötesı yaa..bırı ölecek bırı katıl olacak olamaz yaaa...allahımm sen koruuuu sen yardım et yol gösterr!!

Siz zaten gayet akılcıl yorumlar yapıyorsunuz. Umarım aynı şekilde bu sorunuda biran önce çözersiniz. kolaylıklr

Sen nereye gidiyorsun bu saatde?
Kardesin gelecek bu sefer tam tirlatacak kacmadan mario yu maf edecek.
Mantikli davran canim

bir yere gitme ne yaptınız daha yaşlarınız kaç sizin ? gayet normal birşeyden bahsediyor gibisin gitmekten bahsederken sanırım olayın şoku içerisindesin. sakın öyle birşey yapma. kardeşin çıldırmış sanırım o sinirle size birşey yapmasın Allah korusun. şu an sinirlisin sakin ol. kardeşin de demek ki pişman ki ortalarda yok illa ki ya arkadaşları ya da aileden birileri doldurmuş bu çocuğu geldiğinde üstüne gitmeden konuşmaya çalış olayın aslını öğren.

Nekadar adrenalin li bir hayatiniz var yahu..
Biz ot gibi yasiyoruz vallahi...
Yazik Mario ya disleride gitti
Yazik vallahi...:cool:
Lutfen cikar at hayatindan
Sende rahat et
Mario da rahat etsin
Kardes ve anne babada...
Kk `da...

kardeşin bu mario' nun bir açığını mı biliyor da böyle psikopatça davranıyor ? hadi kıskançlıkan bir iki tokat attı tartıştı diyelim dikenli demirle öldüresiye dövmek nedir neden bu hale gelmiş ? sana açıklayamadığı bişeyler mi var acaba ?

ben gıdıyorum onda kalmaya degıl ama benım onu görmem lazım ben onun yanındayım bunu bılmesı lazım onu cok özledım yaa sımdı bu durumdayiıne egoıst olamam

Yurt dışındasın galiba...
Yoksa Türkiyede bu saatte kapının önüne bile çıkamazsın.
Mario birdaha mesaj attı mı?
Hala kararlı mı şikayetçi olmamakta?

Avrupada yasamayan bilmez
burdaki gurbetcilerin halini
birak yabanciya kiz vermeyi kendi memleketlisi hemsehrisi olmayani bile istemezler
erkek kardes yada abi olur
bacilari ablalari biriyle flort edince namus bekcisi kesilir
onlarin ciktigi fransiz, alman, belcikali kizlar goze batmaz hic
cunku cogunlukta evlilik dusunmezler onlarla
gerci erkek cocuklari daha sansli oluyor
bacisinin asik oldugu cocuk yabanciysa heleki o cocuk birden canavara donusur
peki neden?
arkadaslarina rezil olur (cunku arkadaslarida ayni onun gibi dusunur)
almanlarla italyanlarla geziyor bacin diye lafla sozle alayla baski yaparlar
turk komsular duysun italyan cocukla beraber oldugunu
o aile rezil olmustur artik baba yuzunu yerden kaldiramaz
turkiyede boyle durumlar cok daha az yasaniyor avrupadan!

cok arkadasimin basina geldi bir degil iki degil
bizzat sahit oldum uc dort gencin yabanci cocugu agzindan kan gelene kadar dovduklerini
turk kiziyla nasil cikarmis nedeniyle!

o kizi ayirirlar kiz disli cikmazsa
giderler turkiyeden bir akraba ogluyla evlendirirler

(kati bir genelleme degil ama cok buyuk oranla oyle)

konu sahibesi bana hak verirmi bilmem ama
hic ic acici gorunmuyor bu durum

Önceki konularınızı kısmen biliyorum mario ile ilgili olan.
İlk mesajınızı okuyup yorum yapmak istedim. Arada arkadaşlar yazdı mı bilmiyorum.

Anneniz, elin adamına laf edeceğine, dönsün kendi evladına, yetiştirdiği canavara bir baksın..

Ben sizin yerinizde olsam ne ailemin, ne kardeşimin lafını dinlemez. Sevdiğimle birlikte olurdum.
Gördüğüm kadarıyla aileniz pek de lafı dinlenebilecek olgunlukta insanlar değiller.

Mario'ya çok üzüldüm gerçekten. Allah yardımcısı olsun.

Esmerimsin gitti :26:
Umarım marioya gitmemiştir.:26:
Kardeşi daha çok çıldıracak.
Eğer gittiyse de eve dönmesin madem.

ay bu çocuk gerçekten marıo mu ? yabancı yani.. hee.. ben, burda konu sahibi deşifre etmemek için, lakap olarak kullanıyor sandım :17: şiddetin sebebide şimdi anlaşıldıı :19:

ay bu çocuk gerçekten marıo mu ? yabancı yani.. hee.. ben, burda konu sahibi deşifre etmemek için, lakap olarak kullanıyor sandım :17: şiddetin sebebide şimdi anlaşıldıı :19:

Evet çocuk yabancı.
Ama yabancı olması kardeşinin gidip de dişlerini kırmasını gerektirmez öyle değil mi :26:

KArdeşiniz tam bir ruh hastası
Yarın bir gün annenizi , babanızı , sizi de döver .
Mario'ya da Allah sabır versin ne aşkmış sineye çekiyor her şeyi

Back
X